annielika 25.01.07, 14:00 Dziewczyny, czy ktoras jest chetna na spotkanie w Warszawie, 2 lutego po godzinie 17? Na liscie znajduje sie ja sama i Nagare... ale czekamy na inne chetne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nagare Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 14:19 Kończę pracę o 17:00 więc umówmy się na 17:30, żebym zdążyła się przebić do centrum Pozdrawiam Dziewczyny z baaaardzo śnieżnej i trochę mroźnej Warszawy. Odpowiedz Link
margarita6 Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 14:56 Chetna to ja jestem.Warszawa,snieg,kawka,mile towarzystwo.......Tylko troche daleko. Bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link
moletx Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 15:42 ))) Chetna ja tez jestem tylko,ze do Wawa lece dopiero 22lutego...)) poczekajcie tylko 20dni a sie dolacze...)) Milego spotkanka zycze, Odpowiedz Link
bebiak Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 15:59 A ja też mogę być? Nieczasowa aktualnie mocno i z pokręconym (wierzę, że chwilowo!) życiem, ale jeśli spotkanko dla takich ludków jak ja to może jakoś jakoś ... I'd like Odpowiedz Link
nagare Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 16:37 Bebiak! No jeśli chodzi o pokręcone życie to nie będziesz osamotniona Będziemy już takie dwie Zrób od razu kaluzulę w kalendarzu że 2 lutego od 17:30 masz czas dla siebie i przychodź koniecznie! Miejscówkę wyślę emajlą. A jak gdzie nie daj B. utkniesz, to sanie po Ciebie poślemy Margarita6 może Cię Annielika jakoś w walizce przemyci?... Moletx - cieszę się! Kolejna kawka pod koniec lutego! 3mam cię za słowo. Odpowiedz Link
moletx Re: Maly zlocik w Wawie? 26.01.07, 12:13 Ok,w takim razie musimy wymienic sie telefonami. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Maly zlocik w Wawie? 25.01.07, 21:11 Bawcie sie dobrze.Ja do Polski to dopiero na wakacje moge jechac buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Maly zlocik w Wawie? 26.01.07, 08:36 sylwialew napisała: > ja do Polski to dopiero na wakacje moge jechac buuuuuuuuuu Lacze sie w bolu, najwczesniej koniec czerwca zawitam do PL. Odpowiedz Link
filakia1 Re:bachula saloniki 26.01.07, 10:39 wypatrzyłam, że skyeurope ma od czerwca loty na trasie Kraków - Saloniki. Ja niestety potrzebuję wcześniej Odpowiedz Link
bachula_gr Re:bachula saloniki 26.01.07, 13:05 filakia1 napisała: > wypatrzyłam, że skyeurope ma od czerwca loty na trasie Kraków - Saloniki. Ja > niestety potrzebuję wcześniej Filakia, juz myslalam, ze sie ktos =TY zabral do zorganizaowania zlotu w Salonikach. Kiedy sie wybierasz w nasze strony? Do Salonik konkretnie czy gdzie sw okolice tez? A o lotach wiem, nie dosc, ze kijowe godziny to jeszcze ceny "rewelacyjne". Swoja droga byl gzie watek lotniczy, trzeba by go odswiezyc i dopisywac nowosci. Odpowiedz Link
filakia1 Re:bachula saloniki 26.01.07, 13:57 ja prawdopodobnie będę w Grecji we wrzesniu, w maju opuszcza mnie mój małżowinek w celach zarobkowych z tym moim wrzesniem to nie jest na 100 % bo jak uda nam się powiekszyc rodzinkę, to nie wiem czy będę do transportu się nadawać... ale jakby sie nie udało to bankowo będę we wrzesniu w Leptokarii. Odpowiedz Link
bachula_gr Re:bachula saloniki 26.01.07, 16:01 Aaaa... to trzymam kciuki za przyjemna realizacje planow prokreacyjnych! )) Odpowiedz Link
flisvos Re:bachula saloniki 26.01.07, 18:03 oj, jak fajnie,ze sie staracie, no to masz jak w banku ze wszystkie polki w grecji trzymaja kciuki za was ps ja tez chce na zlot, ale najblizyszy termin odwiedzin w polsce to listopad Odpowiedz Link
bebiak Re: Fli i Jej Łazienki ? :(((( 27.01.07, 14:11 flisvos napisała: > najblizyszy termin odwiedzin w polsce to listopad Fli moy, jestem załamana tym Twoim wyznaniem - agapi, w listopadzie Łazienki nie są już tak piękne jak wcześniej! W tym roku jakoś nam się udało miec śliczny listopad, ale zazwyczaj... Raczej na takie listopady jak 2006 nie licz w Polsce. Uściski. B. Odpowiedz Link
annielika Re: Fli i Jej Łazienki ? :(((( 27.01.07, 14:53 Bebiak, to jak? Bedziesz w przyszly piatek? Odpowiedz Link
bebiak Re: O tym czy będę na spotkaniu ...:) 27.01.07, 15:16 annielika napisała: > Bebiak, to jak? Bedziesz w przyszly piatek? Nooo, jeśli (jak to Nagare gdzieś ślicznie ujęła): warszawski odłam Polek w Grecji (he he - strasznie mi się to podoba!!) może być na spotkanku to będę. Przeszkodzić mi w tym może jedynie praca - ale tego i tak nie przewidzę i będę w 100% pewna jak zawsze w dzień poprzedzający niestety dopiero (cóż, jako prawnik świadczę usługi stąd zależna jestem od klientów) Uściski Odpowiedz Link
flisvos Re: Fli i Jej Łazienki ? :(((( 28.01.07, 17:46 beataki ja wiem wiem, ze listopad to nie najlepszy miesiac, ale zwg na prace tylko wtedy mozemy wyjechac na dluzej.mam nadzieje ze pare cieplejszych dni sie zanajdzie i oby nie padalo. Odpowiedz Link
ewawu Re: Maly zlocik w Wawie? 27.01.07, 18:17 Hej, dziewczyny ja tu nowa ale chociaż jestem z Pomorza to akurat w piatek będę chyba w Warszawie. A gdzie to spotkanie planujecie? Odpowiedz Link
annielika Re: Maly zlocik w Wawie? 27.01.07, 20:52 W centrum gdzies, tak ok 17.30. Reszte detali przeslemy ci poczta Odpowiedz Link
nagare Re: Maly zlocik w Wawie? 29.01.07, 13:57 Melduję, że u zgłoszonych uczestniczek piątkowego sabaciku mailik informacyjny siedzi już w skrzynce =) Pozdrawiam ciepło z miasta, które dziś zamieniło się w wieeelkie lodowisko... Odpowiedz Link
bebiak Re: Maly zlocik w Wawie? 31.01.07, 01:42 Giasas, słuchajcie, jestem taka zaganiana, że aż... Echhh, sama nie wiem czy jeszcze panuję nad wszystkim czy już przestałam... Maile dostałam: i taki z miejscem i namiarami, i takie inne wszystkie Wasze - tutaj (z braku czasu na naskrobanie maili do Was ---> SIGNOMI!!!) potwierdzam, że tak wszystko ustawiam, że 99% na TAK, tzn, że będę, bo być bardzo chcę a chcieć to wszak móc.... podobno Ten 1% to .. ja wiem... nie, nie wiem... nic I uprzedzam, że nie zakładam czarnej długiej sukni... Małej czarnej też nieDD Acha: i teraz wróciłam ze spaceru po Nowym Świecie - a tak mi się zachciało bo to last days z dekoracjami świątecznymi, które ja osobiście uwielbiam...Cieplutko, fajnie, pusto, ślicznie i... ślisko jak cholera!! A na Świętokrzyskiej przy Nowym Świecie widziałam olbrzymie piękne sople... Kurde, zima w pełni w środku tej wiosny (teraz za oknem tylko + 0,5 ---> znowu jutro będzie mokro jak licho) O, tu fotka z dzisiejszego nocnego Nowego Światu - jeszcze takiego ślicznego: img241.imageshack.us/img241/9662/p1313352ky6.jpg I sopelek na Świętokrzyskiej - jak to zacznie spadać na głowy ...: img241.imageshack.us/img241/5888/p1313334pk0.jpg Odpowiedz Link
flisvos Re: Maly zlocik w Wawie? 02.02.07, 23:52 no i co nikt nie napisal sprawozdania? no dziewczyny pochwalcie sie Odpowiedz Link
bebiak Re: Maly zlocik w Wawie? 03.02.07, 04:02 flisvos napisała: > no i co nikt nie napisal sprawozdania? no dziewczyny pochwalcie sie Jużżżż - ja dopiero przyszłam bom się jeszcze potem szwędała tu i tamD A spotkanie było przesympatyczne i strasznie się cieszę, że choć jakieś pół godziny spóźniona ale dotarłam! Plotkowałyśmy od jakiejś ok. 18-tej do p o21- szej... O wszystkim!!! Kurcze, ja miałam wrażenie, że dziewczyny znam i znam... Niesamowite są takie spotkania, czyż nie? Pysk mi się do teraz cieszy na samo wspomnienieDD Fajnie, że przyszłyście, że mogłyśmy się uściskać, żeśmy pogadały z uśmiechami na twarzyczkach naszych I strasznie fajnie, że zobaczymy się za tydzień na koncercie - też już się cieszę Uściski dla Was i tych wszystkich tam gdzieś dalej, których dziś nie było na ploteczkach. Odpowiedz Link
nagare Re: Maly zlocik w Wawie? 03.02.07, 11:36 Podpisuję się pod sprawozdaniem Bebiak obiema rękami Sabacik był przesympatyczyny i dzięki panu B. udało się dziewczynom odnaleźć miejsce spotkania ) (Ale chyba warto było trochę pobłądzić ze względu na herbatkę i tego fikuśnego naleśnika? ) Widzimy się za tydzień na koncercie. Szkoda że, siłą rzeczy, zwołanie jednej wielkiej forumowej kawki jest tak skomplikowane ale tym bardziej miło, że pomimo dzielących nas kilometrów, udaje nam się spotkać i pogadać - i spotkania te są prze, prze-sympatyczne Odpowiedz Link
annielika Re: Maly zlocik w Wawie? 06.02.07, 00:17 tak bylo super. mi troche zajelo napisanie, bo niestety w wawce mialam kiepski internet, teraz troche lepszy, ale zaczne byc bardziej obecna, jak wroce przed moj ukochany komputerek. Odpowiedz Link
koxanaki Re: Maly zlocik w Wawie? 03.02.07, 13:29 ojojoj jak mnie zazdrosc ssie ledwie sie czlowiek z Wawy wyprowadzi, a juz sie tam tyle dzieje mam nadzieje, ze w swoim czasie tez sie z Wami zobacze Odpowiedz Link
ewawu Re: Maly zlocik w Wawie? 07.02.07, 13:08 Hej, i ja tam byłam miód i wino piłam! A teraz juz jestem w domciu i powiem Wam że cieszę sie że mieszkam w tej małej mieścince: cisza , spokoj, mało ludzi. A o Was nie zapominam! I czytam co tylko napiszecie a sama mało się udzielam bo chyba jednak nie mam talentu litereckiego! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Maly zlocik w Wawie? 07.02.07, 18:23 ewawu u mnie tez brak talentu hihihihi ale cos tam odczasu do czasu naskrobie.Caly talent dostal sie bachulce nie bede juz pisala o wzroscie hihihihihi Odpowiedz Link