buli271 02.02.10, 14:12 Witam interesuje mnie czy trzeba robić dstępy od abx biorąc Candida Clear?Jeśli tak to jakie?napiszcie jak to bierzecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetaryd Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 02.02.10, 16:34 W czasie posiłku dwie kapsułki raz dziennie daleko od abx.... Odpowiedz Link
rich69 Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 03.02.10, 11:30 Szkoda pieniedzy na ten produkt,dieta,czosnek,cytryna z oliwa,optima daje wiecej korzysci,niz ten suplement. Odpowiedz Link
anetaryd Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 03.02.10, 12:27 Bzdury opowiadasz to że na ciebie nie działa nie znaczy ze nie działa wcale, ja go stosuję od prawie roku i problemów z grzybem nie mam chyba że ostro po grzeszę... Odpowiedz Link
great.blondino Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 03.02.10, 16:25 czy candida dziala to nie wiem bo ja akurat biore sporo innych antygrzybow ale bardziej mnie ciekawi czemu powinno sie ja brac z daleka od abx?? poranna i wieczorna porcje lykam godzine po ostatnim abx Odpowiedz Link
rich69 Re: CPoczytaj na forum ANDIDA CLEAR Jak brać????? 03.02.10, 18:34 Poczytaj na forum Candida i Pasozyty,co sadza o tym produkcie forumowicze.Ciesze sie ze na Ciebie dziala. Odpowiedz Link
fasolka_88 Re: CPoczytaj na forum ANDIDA CLEAR Jak brać???? 03.02.10, 21:57 na mnie tez działa, jak nie biore przez kilka dni to czuje grzybka. Odpowiedz Link
prowirus Re: CPoczytaj na forum ANDIDA CLEAR Jak brać???? 03.02.10, 23:22 A jak Ci się objawia grzybek? Odpowiedz Link
buli271 Re: CPoczytaj na forum ANDIDA CLEAR Jak brać???? 04.02.10, 07:50 U mnie objawia się to lekkimi bólami w dole brzucha no i ostrym przelewaniem oraz kluciem wątroby lekarz zalecił mi 2 razy 2 kapsułki candida Clear dziennie Odpowiedz Link
fasolka_88 Re: CPoczytaj na forum ANDIDA CLEAR Jak brać???? 04.02.10, 15:10 duzo gazów, odbijanie, przelewanie w brzuchu i pieczenie w okolicy narzadow rodnych. Odpowiedz Link
ewewa1 Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 04.02.10, 10:48 Candida tak jak probiotyki przyjmujemy z daleka od abx dlatego by abx nie osłabiło ich działania. Ja przyjmuję candida z probiotykami co najmniej dwie godziny po abx. Per aspera ad astra - Przez ciernie do gwiazd! Odpowiedz Link
fasolka_88 Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 04.02.10, 15:11 hmm czy to antybiotyk osłabia działanie probiotyków, czy probiotyki antybiotyku? Odpowiedz Link
great.blondino Re: CANDIDA CLEAR Jak brać????? 04.02.10, 16:49 antybiotyk wybija bakterie probiotyczne z probiotyku (or maslo maslane przez co probiotyk nie dziala Odpowiedz Link