Dodaj do ulubionych

Ból miednicy i częste oddawanie moczu

11.03.10, 17:06
Czy ktoś z was miał podobny problem??

Co chwilę sikam no to jest takie uciążliwe robiłam badanie moczu nic tam nie
ma 1,5 miesiąca temu usg nerek też było czysto w badaniu moczu pojedyncze
leukocyty szczawiany wapnia itd..Męczy mnie ten częstomocz
Do tego straszny ból w dole kręgosłupa n wysokości miednicy i trochę powyżej z
prawej i lewej a jak próbuję się odchylić z tyły boli jeszcze gorzej eh;/
Obserwuj wątek
    • prowirus Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 18:56
      Weź coś na uspokojenie... tongue_out
      • miskaaa11 Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 18:58
        hahaha masz szczęście ,że to tylko TY bo inaczej to wiesz;];]!

A tak naprawdę proszę jeśli miał ktoś podobny problem to napiszcie...
        • arrakis74 Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 19:03
          ja częstomocz i napieranie na pęcherz mam prawie od początku leczenia. Nie wiem
          czy wiązać to z ilościa wypitej wody czy z objawem choroby. Jest to bardzo
          upierdliwe i na razie sobie z tym nie radzę.
          • miskaaa11 Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 19:47
            Ja też nie radze myślę znów pójść do urologa ale znów pewnie wszystko ok nie
            wiem może do nefrologa..to oszaleć można co sie położę siku w podróży makabra
            nie no mam tego dość;/
            I ten ból w dole pleców;/
            • great.blondino Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 21:33
              gdybys byla facetem to bym powiedzial ze masz pewnie zapalenie
              prostaty no ale nie jestes...

mozesz mie IC (www.ichelp.org) ktore sa czasem efektem borelki.
      • mniamumniamu Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 22:09
        Popieram prowirusa smile
        • 1-ludka Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 11.03.10, 23:30
          Ja przez dwa czy trzy dni zmniejszylam picie wody i zielonej herbatki i przestalam miec klopoty z czesta wizyta w toalecie.Teraz pije znow duzo i latam co chwila ale chociaz wiem dlaczegosmile
          Mysle ze to tez moze byc objaw bb.Pozdrawiam
        • miskaaa11 Do mniamumniamu 12.03.10, 00:53
          mniamumniamu :
          sam sobie weź coś na uspokojenie a jak zamierzasz takie bzdury pisać proszę
          łaskawie nie pisz wcale ok;]
          • mniamumniamu Re: Do mniamumniamu 12.03.10, 09:44
            miskaa, nie obraź się, nie sądze, by to były bzdury. Za każdym razem, gdy coś
            się u ciebie dzieje, piszesz jak w afekcie, zdania są nieskładne, rozpieprzone,
            dość często bez ładu i składu. Jak się tylko przeczyta taką wypowiedź, od razu
            widać jedno: nie szukasz na spokojnie informacji, czy dana rzecz może pochodzić
            od bb, ale spanikowana na maksa i jak w transie biegniesz na forum krzycząc
            ratunku. Wcale ci to nie pomoże, wręcz przeciwnie, raczej zaszkodzi. Po prostu
            uważam, że bb jest przykrą chorobą i przerażającą, działa na psychikę każdego z
            nas i raz sobie z tym radzimy, a raz nie. Wcale nie pisałam ci tego złośliwie.
            Musimy próbować zachować spokój, bo to on jest potrzebny do walki z tą chorobą.
            Poza tym zwróć uwagę, że nie ja jedna ci piszę o czymś na uspokojenie, już takie
            wypowiedzi do ciebie były kierowane, więc nie wiem, czemu atak pada na mnie i
            czemu się nie zastanowisz: może nie bez powodu ludzie piszą ci takie rzeczy.
          • mniamumniamu Re: Do mniamumniamu 12.03.10, 09:47
            A tak poza tym: też często oddaję mocz i też mnie boli tam, gdzie ciebie.
            Najczęściej tak, że nie mogę rano wstać z łóżka, a w ciągu dnia, jak się muszę
            schylić, to po prostu kucam z prostymi plecami. Tak się zdarza przy bb. Musimy z
            tym żyć, przynajmniej na razie. Ale nie możemy z każdego objawu robić tragedii,
            bo stan psychiczny szybciej nas wykończy niż bb.
          • miskaaa11 Re: Do mniamumniamu 12.03.10, 14:22
            Słuchaj po 1 "Za każdym razem, gdy coś się u ciebie dzieje, piszesz jak w
            afekcie, zdania są nieskładne, rozpieprzone,
            dość często bez ładu i składu."
            - to nie jest konkurs literacki ,żeby układać składowe zdania i zastanawiać się
            5 min czy są ok tylko to jest forum , w którym się pisze proste i zrozumiałe
            wątki i posty !!!!!!!!!!

po 2 "spanikowana na maksa i jak w transie biegniesz na forum krzycząc ratunku".
            - ty chyba kompletnie nie potrafisz czytać. W moim wątku nie ma ani słowa o
            pomocy rozżaleniu i smutku. Napisałam swój objaw i spytałam czy ktoś miał podobnie.
            a po 3 jak Ci się nie podoba wejdź na forum literackie i tam sobie układaj
            zdania składowe i spójrz najpierw co ty piszesz;]

Pozdrawiam,
            • mniamumniamu Re: Do mniamumniamu 12.03.10, 15:35
              Cóż, widać, ze masz grzyba, podobno przy min każdy jest taki zacietrzewiony i
              kwaśny. Ja wytłumaczyłam, czemu pisałam do ciebie tak, a nie inaczej, i to na
              spokojnie. Moja wypowiedź dotyczyła wszytskich twoich wątków, a nie jednego
              konkretnie. Nie widzę powodu, dla którego miałabyś na mnie pluć taką żółcią,
              pluj lepiej na swoją chorobę.
              I zakończmy tę dyskusję.
    • zonka77 Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 12.03.10, 11:04
      mam to samo od długiego czasu.
      • zonka77 Re: Ból miednicy i częste oddawanie moczu 12.03.10, 11:05
        dodam że nie udało mi się znaleźć na to sposobu.
    • szczotkowy do mniamumniamu!!!!!!!!!! 12.03.10, 17:11
      Kim wogole tutaj jestes ze tak osadzasz czyjes wypowiedzi?KAzdy ma prawo do
      pisana tego co chce i kazdy ma byc prawo spanikowany w tej chorobie!!!!ty tak
      wszystko ze spokojem odbierasz?pomysl czasem co piszesz
      • fasolka_88 Re: do mniamumniamu!!!!!!!!!! 12.03.10, 17:23
        oj chyba nie dokonca zrozumieliscie mm , miska nie obrazaj sie smile mm chciała dobrze, chciała cie uspokoic bo ona sama dobrze wie jak człowiek reaguje na nowe objawy, mysle ze nikt nikogo nie chciał tu urazic a kazdy chce pomoc innym i mysle ze na tym powinnismy zakonczyc wink
    • wasyl1302 popieram!! 12.03.10, 17:14
      popieram!!
      • uruz2 Re: popieram!! 12.03.10, 17:28
        Mnie pomagają chinolony. Też zmagam się z silnym bólem miednicy
        mniejszej i częstomoczem.Tarivid jeszcze za mocny, więc biorę
        cipronex ( z protokołem, naturalnie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka