boreo.boreo 21.06.10, 12:41 Witajcie, czy ktos sie orientuje odnosnie mozliwosci zrobienia badania CD 57 we Wroclawiu? Szukam na forum i nic nie znajduje, jedynie Warszawa i Katowice. Bede wdzieczna za info jesli cos wiecie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagnowska Re: CD 57 Wroclaw 21.06.10, 22:54 Witaj. Nie ma możliwości wykonania tego badania we Wrocławiu. Z tego powodu nie zrobiłam go mojemu bardzo niepełnosprawnemu mężowi, bo nie mam mozliwości dowiezienia Go do Wawy albo Katowic. Ot, smutna polska reczywistość... Odpowiedz Link
boreo.boreo Re: CD 57 Wroclaw 22.06.10, 12:40 Bardzo przykro mi to slyszec. Czytalam Twoj watek, jestem myslami z Wami. Zycze Grzegorzowi duzo zdrowia i wytrwalosci niezaleznie od kierunku leczenia jaki wybierzecie. To fakt, w PL to badanie jest niezwykle rzadkie. A tu poza mna mojej mamie zdiagnozowano borelioze i chcemy teraz jeszcze zrobic CD 57. Ja lecze sie juz 4 miesiac, szczescie w nieszczesciu mieszkam w Niemczech i tutaj dostep do tego typu badan to raczej nie problem. Powodzenia! Pozdrawiam Odpowiedz Link