ada122 23.05.11, 08:40 przez ostatnie 2 tygodnie w nocy doslownie zalewa mniew pot. czy to objaw bb, grzybicy czy jeszcze czego innego? Dodam ze czuje wlasciwie jestem juz bezobjawowa wiec skad ten pot? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rich69 Re: Nocne poty 23.05.11, 10:41 Przyczyna moze byc grzybica. Scisla dieta przeciwgrzybicza i ostatni posilek do 17tej.Dlugi spacer przed snem rowniez pomaga. Odpowiedz Link
ewa.sm-borelioza Re: Nocne poty 23.05.11, 11:49 Ja codziennie od początku kuracji budzę się dosłownie zlana potem. Przed leczeniem też był z tym problem. Nie wiążę tego z grzybicą, u mnie to raczej objaw choroby. Zresztą w ciągu dnia dłonie i stopy mam non stop mokre. A tarczycowo niby ok. I nic nie mogę z tym zrobić. Chociaż byłabym raczej mocno szczęśliwa, gdyby to był mój jedyny problem... Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link
mab62 Re: Nocne poty 24.05.11, 15:50 Równie dobrze może to od bart,która świetnie naśladuje objawy babesji. Odpowiedz Link
mab62 Re: Nocne poty 24.05.11, 15:52 Myślę,że organizm z czymś walczy,pytanie z jaką atypówką? ....odpowiedź:...nie do ustalenia. Odpowiedz Link
ewa.sm-borelioza Re: Nocne poty 25.05.11, 10:38 "....odpowiedź:...nie do ustalenia. "-jak zresztą większość rzeczy w tym całym leczeniu i w tym tkwi zasadniczy jego problem... Odpowiedz Link
ines108 Re: Nocne poty 25.05.11, 11:01 ewa.sm-borelioza napisała: > "....odpowiedź:...nie do ustalenia. "-jak zresztą większość rzeczy w tym całym > leczeniu i w tym tkwi zasadniczy jego problem... Podobnie jest z grzybicą, toczniem i tysiącem innych chorób.... niedoskonała ta nasza nauka. Za to zakaźnicy nie mają wątpliwości nie ma dodatnich wyników nie ma boreliozy, po leczeniu jest post-lime syndrome i problem z głowy - z boreliozą problem w leczeniu ?! - nie raz to słyszałam . Odpowiedz Link
bisonte Re: Nocne poty 25.05.11, 20:18 Ludzie, nie przesadzajcie! Niedlugo katar bedziecie tlumaczyc borelioza albo koinfekcjami. Nocne poty moga miec mnostwo przyczyn, niekoniecznie zakaznych (np. menopauza). Jak czytam podobne posty, to juz sie nie dziwie, ze powstaja artykuly takie jak opisany watku: powazne polskie bad: nowa choroba odkleszczowa Odpowiedz Link
ter69 Re: Nocne poty 25.05.11, 21:05 Podczas kilku pierwszych miesięcy leczenia czasem musiałam się przebierać kilka razy w ciągu nocy, bo byłam mokrusieńka. Do tego trzęsłam się z zimna i miałam suchą skórę, więc trochę inaczej niż u ciebie. Odpowiedz Link
bzyka.bzyklewska Re: Nocne poty 25.05.11, 22:15 Ja miałam takie poty podczas leczenia, kiedy mi skoczyły jak szalone próby wątrobowe i bilirubina. Po ustabilizowaniu poty się skończyły. Tak samo było na antybiotykach i przeciwgrzybicznych - mój organizm zwyczajnie nie dał rady a wątroba potrafi szaleć. Bzyka Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Nocne poty 15.04.12, 11:00 Nocne poty - reaktywacja Skąd się biorą, jak długo może to się ciągnąć, czy jest na nie jakiś sposób? Odpowiedz Link
tajtaja Re: Nocne poty 15.04.12, 18:03 przepraszam za prywatę: pies, napisz do mnie, proszę na tuella1(at)gmail.com dzięki Odpowiedz Link