Dodaj do ulubionych

Serdeczeni polecam do obejrzenia.

09.01.14, 12:19
Witam serdecznie polecam do obejrzenia. Wiele osób zmieni swoje myślenie i uświadami sobie kilka ważnych spraw. piwis78
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • antyfonka Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 09.01.14, 12:44
      Kolejny [tu czytelniku wstaw właściwe słowo] , dla mnie "aktor"(pajac) z zabawką na szyi.
      Ubiór,pomoc naukowa,sposób wypowiedzi, co to, tok-szoł czy przedstawienie w przedszkolu?
      Facet powinien poprosić o usuniecie tego wystąpienia.
    • emarlen5 Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 09.01.14, 13:07
      Szacunek dla dr Ozimka, że miał odwagę wyjść poza dotychczasowe schematy, brawo!
      Ja też czasem się zastanawiałam, dlaczego ludzie odrzucają te najprostsze rozwiązania.
      Wiele chorób spowodowane jest właśnie przez pasożyty, złe odżywianie.
      Dla mnie to nie jest nowość bo podobne opinie wyrażali polscy i rosyjscy autorzy książek zielarskich.
      Zastosowanie się do ich wskazówek wyprowadziło mnie z ciężkiej neuroboreliozy kilka lat temu.
      Jeszcze raz szacunek dla dr Ozimka i oby inni lekarze mieli odwagę na zmianę dotychczasowego toku myślenia, którym było skupienie się jedynie na leczeniu objawów a to tylko wierzchołek, trzeba zacząć od podstawy. Brawo!
      • deathrone Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 09.01.14, 16:05
        mówi jak pedał, nie bede go słuchał
    • zazule Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 09.01.14, 16:26
      Super czaderski filmik. Dzieki Piwis
      Deathrone moze masz toxoplazmoze i dlatego jestes taki poirytowanewink dr Ozimek o tym mowi. Nie patrz a forme ale posluchaj treści moim zdaniem b trafne ma tropy.

Wyrzucania subs insulinopodonych przez grzyba foswiadczam regularnie i zawsze jest to wieczór.

pozdr\zaz
      • piwis78 Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 09.01.14, 16:40
        Dr Ozimek ma rozległą wiedzę..... i wielu ludzi wyciągnął z sytuacji gdzie inni medycy rozłożyli ręce...... piwis78
    • wroteknowynick Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 10.01.14, 17:01
      czy on ma glizde na szyi smile ?
      • awtorek :) 12.01.14, 21:31
        Nie mogę!!smile) Jakie merytoryczne komentarzesmile) Ale się uśmiałam! A w dodatku akurat byłam dziś u tego lekarza (nie jest to bynajmniej związane z załączonym filmikiem) i śmiać mi się chciało, bo miałam przed oczami te Wasze komentarze no i tę...glizdę na szyi właśniesmile))

Aczkolwiek moje wrażenie po wizycie jest pozytywne. Zobaczymy jak będzie dalej.
        • rdk69 Re: :) 12.01.14, 21:59
          "I jak się podobała wizyta?"
          • awtorek Re: :) 12.01.14, 22:10
            Mnie się podobałasmile Ale już lecą gromy na proponowane przez niego badania, że np. nie kazał zrobić badań na koinfekcje, więc nie wiem sama co myśleć.
            • rdk69 Re: :) 12.01.14, 22:23
              Nie rozumiem. Gdzie te gromy lecą?
              • emarlen5 Re: :) 12.01.14, 22:40
                awtorek
                Nie kazał robić badań na koinfekcje bo doskonale wie, ze nie ma wiarygodnych badań na których mógłby się oprzeć.
                Póki co pozostaje mu leczenie po objawach, myślę, ze bardzo dobrze trafiłaś z lekarzem.

• awtorek Re: :) 12.01.14, 22:49
                smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ha, ha!smile Gromy poleciały w innym wątkusmile O leczeniu mojej córki. Nie wymieniałam oczywiście nazwiska lekarza ale widać, ludzie na forum znają inicjały wszelkich lekarzy mających do czynienia z borelioząsmile No ale po zamieszczeniu tego filmiku, i mojej obecności na tym wątku to już żadna tajemnicawink
                • rdk69 Re: :) 12.01.14, 23:05
                  Ok.
                  >Nie mogę!!smile) Jakie merytoryczne komentarzesmile)
                  Rozwiń myśl proszę.

• awtorek Re: :) 12.01.14, 23:20
                    Cytuję co poniektóre sformułowania: aktor, pedał, szołmen z glizdą/zabawką na szyi...wink
                    • rdk69 Re: :) 12.01.14, 23:26
                      Dzięki za wyjaśnienie.
                      Pozdrawiam!
    • rdk69 Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 11.01.14, 10:14
      Najpierw robi się casting i kładzie ludziom do głowy powszechnie znaną wiedzę o odpowiedni sposób. Następnie każe się ludziom poszukać u siebie objawów. Efektem jest kolejka w gabinecie. A celowo wydłużane terminy (reguła niedostępności itp) jeszcze bardziej nakręcą temat.
      Sposób prowadzenia "wykładu" wg schematu Amway czy innej Wody Życia.
      Nic odkrywczego nie powiedział.
      • relli-p Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 11.01.14, 12:13
        jak z borelką
        • anna.brzez Re: Serdeczeni polecam do obejrzenia. 11.01.14, 12:18
          Czyżby ludzie przestali przychodzić do doktora po Zentel i Metro.
          Chyba interes coś słabo kwitnie.
          Tak ludzi leczy że nawet im karty nie założy, ciekawe czemu. Stówka i kasa do szuflady z klockami lego bez paragonu.
          Prawie całe to towarzystwo jest stakie same. Kasa kasa x2 na nfz i prywatnie.
          • beatrisbwp wiec co proponujecie??? 13.01.14, 00:47
            Witam,czytajac ostatnimi czasy to forum widze,ze jest coraz wiecej krytycznych wypowiedzi pod adresem lekarzy,leczacych wedlug tzw,,ilads,,-powiem tak w ciezkich przypadkach abx stawiaja na nogi(i w tym przypadku bardzo dobrze,ze Ci lekarze sa!)ale uwazam takze, ze nie wylecza same abx...nie wiem moze oni mysla ze ludzi nie stac na calosciowe leczenie jakie jest w Stanach,czy jak?bo zaczyna mnie to wszystko wpieniac.Abx-zle,ziola-zle,biorezonans-zly itd.Wiec moze macie jakies propozycje jak sie leczyc?i czy w POLSCE da sie to wyleczyc?lub chociaz porzadnie zaleczyc?
            • pies_z_laki_2 Re: wiec co proponujecie??? 13.01.14, 16:39
              Da się. Jestem tego (tfu, tfu, na psa urok) przykładem smile
              • o.ko3 Re: wiec co proponujecie??? 13.01.14, 17:51
                A można wiedzieć jak długo się leczyłaś i ile jesteś bez abaxów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka