Dodaj do ulubionych

Pytanie o h2o2

08.03.17, 21:16
Znlazłam troche na ten temat na tym forum.
Z nacieraniem wodą utleniona wszystko rozumiem, dzięki, spróbuję, jako wsparcie mojej terapii witaminką C.
Bardziej zafrapowało mnie to, co piszecie o piciu h2o2. Ktos napisał, ze pije w kropelkach roztwór 30%. Serio? To nie pomyłka? Pijecie perhydrol? Ale w jakimś rozcieńczeniu, czy tak po prostu? Czy to nie wypala błon śluzowych?
Obserwuj wątek
    • adrian_fenig Re: Pytanie o h2o2 14.03.17, 20:32
      Ja mogę jeszcze dodać, że także dobrze działa terapia H2O2 przyjmowana wewnętrznie. Ja stosowałem takie dawkowanie: 5 kropli H2O2 z apteki (3%) rozcieńczona w kieliszku wody, co 2 godziny. Wychodziło 35-40 kropli dziennie. Ważna jest systematyczność i przyjmowanie wg powyższego schematu, bo przyjmowanie raz czy dwa razy dziennie nie zdaje egzaminu w boreliozie.
      • emli7 Re: Pytanie o h2o2 14.03.17, 21:10
        Dzieki, Adrian. Jakieś skutki uboczne ze strony układu pokarmowego? ? Po abx nie moge dojśc do ładu z jelitami, troche się boję je podrażniać.
        • adrian_fenig Re: Pytanie o h2o2 14.03.17, 23:17
          Jedyne co zauważyłem to zaburzenia mikroflory jelitowej - niestety tego się nie uniknie. Probiotyki przyjmowałem w tych samych dawkach co przy terapii ilads. Natomiast nie zauważyłem żadnych negatywnych objawów ze strony wątroby lub trzustki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka