mlody105 16.05.07, 13:49 wynik badania westernblot klasa Igm negatywna klasa IgG pasmo 31 kDa Osp A, p 31 dodatni antygen VIsE pozytywny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska192 Re: proszę o interpretacje wyników 18.05.07, 20:12 No masz dodatni w klasie IgG.Dawne zachorowanie.A jak sie czujesz??? Odpowiedz Link
mlody105 Re: proszę o interpretacje wyników 19.05.07, 20:08 baska192 dziękuje za odpowiedz. Samopoczucie fatalne po prostu wysiadam psychicznie.Zaczęło się w grudniu bóle mięśni, stawów , kłopoty z pamięcią i koncentracją , tiki mięśni twarzy ,rąk ,ogólne wyczerpanie stan podgorączkowy 36.8-37.3.Poszperałem wtedy w necie i przypomniałem sobie ze 5 lat temu miałem kleszcza za uchem.Od 3 miesięcy chodzę po lekarzach również do zakaźnika, który jak usłyszał ze miałem kleszcza 5 lat temu to mnie wyśmiał i nawet nie chciał słuchać. Drugi zakaźnik zlecił test Elisa (ujemny w obu klasach)i wykluczył borelioze. I co tu począć? Odpowiedz Link
nataszkam Re: proszę o interpretacje wyników 19.05.07, 20:43 mlody105 napisała: >> po lekarzach również do zakaźnika, który jak usłyszał ze miałem kleszcza 5 lat > temu to mnie wyśmiał i nawet nie chciał słuchać. Drugi zakaźnik zlecił test > Elisa (ujemny w obu klasach)i wykluczył borelioze. I co tu począć? Masz dwa wyjścia- albo szukasz lekarza i go szkolisz, aby Cię leczył. Albo umawiasz sie z lekarzem z Krakowa. Innej opcji nie ma, niestety. Odpowiedz Link
baska192 Re: proszę o interpretacje wyników 19.05.07, 21:09 Jest taki watek na forum--Jestem lekarzem-!!!Poczytaj sobie ten watek.Mysle,ze lepszego lekarza nigdzie nie znajdziesz. Odpowiedz Link