Dodaj do ulubionych

nadpobudliwy moderator

15.03.08, 15:44
kasuje posty, choc nie rozumie ich tresci.
niech wiecej mysli a mniej klika wink

prosze o przywrocenie moich postow o zgubnym wplywie masturbacji
na zdrowie czlowieka. Moderator nie musi sie z nimi zgadzac.
Wystarczy, ze bedzie rzeczowa dyskusja.
Obserwuj wątek
    • locus52 Re: nadpobudliwy moderator 15.03.08, 17:08
      Rozumiem że jest to przenosnia, a nałogową masturbacją nazywasz
      wysiadywanie i wypisywanie dołujących postów na forum Artura
      • sylm8 Re: nadpobudliwy moderator 16.03.08, 00:51
        Funstein! Miałam wczoraj wątpliwą przyjemność przeczytania Twojego postu.
        - Dziękuję moderatorom za jego usunięcie.
        Nie zamierzam dyskutować z treścią wczorajszego postu i mam nadzieję, że tego typu Twoje wypowiedzi będą usuwane nadal.
        Jeżeli to co napisałeś to taka Schopenhauerowska oczywista prawda to mam dla Ciebie pomysł - zaproponuj to swoje różnicowanie boreliozy z grzechem Onana na sąsiednim forum do FAQ-a.
        Sprawdziłam. Na razie się tam nie znajduje. Ani słowa. Tam zapewne pisujesz inne prawdy pod innym nickiem, ale jest też prawdopodobne, że nowi moderatorzy na Twoje wypowiedzi też nie będą mieli ochoty.
        Jeżeli wierzysz w to co piszesz - umieścisz to na tamtym forum - będę sprawdzać.
        Tu oczywiście nie czekam na żadną Twoją odpowiedź.

A swoją drogą interesujące, że wybrałeś Schopenhauera - niewątpliwie niezwykły, ale
        - paranoiczny (cytsad..)" szukam niebezpieczeństw tam, gdzie ich wcale nie ma: cecha ta nieskończenie nasila moje zdenerwowanie i niesłychanie utrudnia kontakty z ludźmi "),
        - wielkościowy ( cyt: "gdy ukończyłem 30 lat miałem już serdecznie dość uznawania za równe sobie stworzeń, które równe mi nie były. To (..) stało sie ze mną i ludzkimi dwunogami" )
        - i posiadający ogromne problemy z własnym popędem seksualnym człowiek.
        Napisał też: "Potrafię bez trudu wyobrazić sobie, ze niebawem robaki będą jeść moje ciało, ale wzdragam się na myśl, że profesorowie będą skubać moją filozofię". Nie przewidział zapewne, że może być jeszcze gorzej, że można np. dopisać sobie jego słowa pod teorią o wpływie masturbacji.

A swoją drogą zainteresowania ludzi wynikają często z ich osobistych doświadczeń. Każdy z nas pisze o tym co go interesuje i co zna.
        Ja interesuję się boreliozą i nerwicą.

Przykro mi, że Ty musisz pisać o zgubnym wpływie masturbacji na mózg. Mam nadzieje, że są szanse na poprawę.

Kończę prośbą do moderatorów o usunięcie kolejnego Twojego postu z wątku TOm3czek'a, ewentualnie o stworzenie oddzielnego wątku dla Ciebie, gdzie będziesz mógł się wyżywać seksualnie, a ja nie będę trafiać przypadkiem na Twoje posty w innych wątkach, na co nie mam ochoty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka