Dodaj do ulubionych

witam Was serdecznie na forum

09.09.09, 00:44
Cześć wszystkim! Jestem czosnkowa_panienka i postanowiłam założyć to forum Mam nadzieje, że sie rozkrecimy i że forum stanie się miejscem, gdzie uzyskamy wzajemne wsparcie w walce z AZS, wymienimy się spotrzeżeniami, informacjami, sposobami na leczenie. Będziemy się zwierzać z sukcesów i porażek a także wspierac nawzajem :) Całuje !

Obserwuj wątek
    • figgin1 Re: witam Was serdecznie na forum 09.09.09, 07:24
      Mam dużą nadzieję, że forum się rozkręci. Postaram się wrzucać co tylko mogę.
    • pretensjaa Re: witam Was serdecznie na forum 09.09.09, 11:03
      Witam.

Ja straciłam wszelką nadzieję i motywację do walki po tym, jak usłyszałam od
      lekarki, że muszę nauczyć się z tym żyć, tak jak chorzy żyją z cukrzycą przez
      całe życie. Że na AZS nie ma lekarstwa.

Te wszystkie maści i kremy, które stosuję, działają jedynie doraźnie, gdy jestem
      w sytuacji stresowej, cały sztab leków, w tym doustnych, mi nie pomoże.
      • czosnkowa_panienka :) 09.09.09, 15:16
        Cześć Dziewczyny! Fajnie że się odezwałyście Od razu zrobiło się raźniej Postanowilam dzis założyc kilka wątków które mam nadzieję, się ładnie rozwiną Pamiętajcie ze to Wy tworzycie to forum Piszcie o wszystkim Tu możecie sie wypłakac wyalić ale takze pośmiać i pochwalić sukcesami :) Caluje !
      • markus0123 Re: witam Was serdecznie na forum 10.09.09, 08:39
        W zasadzie też się z tym pogodziłem, ale co jakiś czas próbuje coś testować -
        niestety w zasadzie bez pozytywnego rezultatu.

Pozostaje brać prochy do końca życia i o jeden dzień dłużej ;)

ach... żadne zielsko homo nie wiadomo na mnie nie działa (pomogło to w ogóle
        komuś??). Kiedyś rodzice mnie tym szprycowali i nic z tego nie pomagało.
        • babowa Re: witam Was serdecznie na forum 10.07.13, 18:14
          witam i ja:)
          chetnie poczytam o nowosciach , ułatwiajacych zycie z azs-em
          i podziele sie swoimi spostrzezeniami:)

mam prawie 14 latke z aze-sem
          niestety zmany sa cały czas , zmieniaja jedynie lokalizacje
          upierdliwa choroba bardzo
    • maja8889 Re: witam Was serdecznie na forum 21.01.16, 12:53
      Zakładam, ze wszyscy tu obecni mają świadomość, jakim badziewiem jest AZS.
      Piszemy o lekach, paralekach, dietach , kremach. Jednym pomaga innym nie, ale myślę, że każda wskazówka jest cenna. Bo może krem, który zachwala "Ania" nie pomoże "Kasi" , ale pomoże "Basi". Ale to nie znaczy, by o tym kremie nie pisać. Ponieważ mam swój mały sukces w tej nierównej walce z AZS dokładam więc swoją cegiełkę. 5 miesięcy naturo terapii w krakowskim centrum Lalima i spora poprawa. O wyleczeniu na razie nie ma mowy. Adres tu: AZSZakładam, że każdy może wejść, poczytać i ...zapomnieć, jeżeli ma ochotę. Życzę wszystkim wytrwałości.
      Maja
      • bejoy Re: witam Was serdecznie na forum 20.04.16, 09:09
        maja8889 napisał(a):

> Zakładam, ze wszyscy tu obecni mają świadomość, jakim badziewiem jest AZS.

Witam wszystkich,
        jeszcze nie mają i liczą na wiedzę ;)
        na razie najskuteczniejszy jest Nivea :D zobaczymy co dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka