seppuku23 22.05.09, 10:55 Zrobilem sobie Elise, sprawdzilem wynik w internecie i nie moge znalezc legendy jak je interpretowac. Wyszlo mi : Przeciwciała IGG - 3.28 Przeciwciała IGM - 2.73 ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuonetar Re: normy dla Elisy 22.05.09, 11:11 Niskie masz. To nerwica Normy powinny byc podane na wyniku, bo w różnych labach są różne. Jeśli na Twoim wyniku ich nie ma, to zadzwoń do labu, zapytaj (i opieprz). Odpowiedz Link
seppuku23 Re: normy dla Elisy 22.05.09, 11:19 To dobrze ! Ale wlasnie chyba tez pospieszylem sie z robieniem, bo tylko tydzien po wybraniu antybiotykow zrobilem to moze dlatego bakterie sa az tak wybite. Jak mi nie bedzie przechodzilo to za miesiac moze zrobie jeszcze raz. Ale moze po prostu ten maj jest tak beznadziejny. Co do laboratorium pewnie na wynikach w formie fizyczno-papierowej legenda jest ja tylko sprawdzilem w interencie na moim koncie internetowym. Odpowiedz Link
piwis78 Re: normy dla Elisy 22.05.09, 12:00 Napisz to co jest pocyferkach, czyli jednostkę to bardzo ważne, bo wzależności od jednostki normy są różnę. Piwis Odpowiedz Link
kretek81 Re: normy dla Elisy 22.05.09, 12:13 "....bo tylko tydzien po wybraniu antybiotykow zrobilem to moze dlatego bakterie sa az tak wybite..." eeeeeeee to żarty z tą elisą?? ;|: Odpowiedz Link