wroteknowynick 04.06.09, 22:27 chomikuj.pl/wrotek2/Galeria Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroteknowynick Re: Artykuł we Wprost light 04.06.09, 23:07 "Michal J.Fox, gwiazdor serialu "SpinCity", brał antybiotyki przez trzy tygodnie i mimo fatalnego samopoczucia starał się utrzymywać swój zwykły plan zajęć. " Wiemy że pan Michael teraz choruje na chorobę Parkinsona i kieruje fundacją www.michaeljfox.org/ . Ratunku szuka w komórkach macierzystych, a nie niestety w antybiotykach Odpowiedz Link
tananas Re: Artykuł we Wprost light 05.06.09, 12:21 oglądałam kiedyś program o nim i na jakimś sympozjum przemawiał, nie brał wtedy leków żeby pokazaćswój stan zdrowia, miał przykurczoną rękę i rzucało nim jak przy pląsawicy Odpowiedz Link
tuonetar Re: Artykuł we Wprost light 05.06.09, 12:26 wroteknowynick napisał: > chomikuj.pl/wrotek2/Galeria Nie umiem tego ściągnąć Odpowiedz Link
samur3city Re: Artykuł we Wprost light 05.06.09, 16:20 klikasz na obrazku, obrazek się powiększa i po lewej stronie na dole masz napis "pobierz w większym rozmiarze" - no i klikasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tuonetar Re: Artykuł we Wprost light 07.06.09, 02:11 Dzięki Przeczytałam opisy przy zdjęciach i spadłam z krzesła: "Eugeniusz Priwieziencew, organista ze "Złotopolskich" chorował na boreliozę dwa lata. Bezskutecznie. Zmarł w 2005r." Skuteczne chorowanie na boreliozę tajemnicą długowieczności Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Artykuł we Wprost light 07.06.09, 14:02 Mnie słowo bezskutecznie też rozbroiło. Odpowiedz Link