szperacz_siedlecki 10.09.09, 14:36 Koledzy i koleżanki poratujcie informacją czy w Siedlcach jest gdzieś serwis pogwarancyjny notebooków, mam starego laptopa HP/compaq i coś nie chce działać poprawnie... HELP ME!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breuszek Re: Serwis notebooków 10.09.09, 20:28 polecam gdyż już kilka razy oddawałem znajomych notebooki na czerwonego krzyża w domu rzemiosła na parterze z prawej strony - nazwa bodajże yokomp :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla_groovie Re: Serwis notebooków 11.09.09, 09:04 szperacz_siedlecki napisał: > i coś nie chce działać > poprawnie... HELP ME!!! możesz napisać co się dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
szperacz_siedlecki Re: Serwis notebooków 16.09.09, 11:59 hmm co się dzieje... komputer jest podłączony do zasilacza ale po włączeniu zasilania nic się nie dzieje tzn. czarny ekran, nie słychać pracy chłodzenia, to samo z dyskiem, jest cisza, natomiast napęd dvd reaguje czyli po naciśnięciu na guzik tacka się wysuwa. Kolejny problem mam z moim drugim notebookiem, wyskoczył taki pasek cieniutki na dole matrycy, podejrzewam że to już grubsza afera jest, ale znajomy podpowiedział mi że to niegroźna usterka (taśma się obluzowała bądź zerwała od układu wyświetlania). Tak czy inaczej nadal nie wiem gdzie w Siedlcach mogą naprawić mój sprzęt...? Odpowiedz Link Zgłoś