misinka81 28.10.09, 11:36 Jako, że znudził mi się już mój stary nick, usuwam konto. Założyłam nowe i będę pisać pod nowym nickiem "verena0". To tak profilaktycznie, żeby ktoś nie myślał że mnie już nie ma, a ktoś inny się podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: zmieniłam nick 28.10.09, 12:04 kurcze musze się przestawić, czyli maile tez na nowy, zaraz Cię zmienię :-/ to może mi napisz czemu tak ()na maila może być), bo ja się już przyzwyczaiłam do Ciebie tej starej :) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 12:40 skrzynkę mam już aktywną :) zaraz napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: zmieniłam nick 28.10.09, 12:42 dziwnie tak no ale kwestia przyzwyczajenia się do nowej Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
darwet Re: zmieniłam nick 28.10.09, 13:00 do cgo musisz się przyzwyczajać była misinka teraz jest "wenera". Odpowiedz Link Zgłoś
darwet Re: zmieniłam nick 28.10.09, 13:08 zastanów się, przeczytaj jeszcze raz i jak nie załapałaś to sama przejdż się tam gdzie innych wysyłasz. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 15:42 Napisałam tą wiadomość wyłącznie informacyjnie, a nie po to by dyskutować z Tobą na temat Twoich "wolnych skojarzeń". Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 13:31 Założyłam > nowe i będę pisać pod nowym nickiem "verena0". Oświeć mnie ;) Wybrałaś właśnie taki bo: 1. Ładnie brzmi 2. Jesteś pełna podziwu dla św. Wereny 3. Identyfikujesz się z pewną księżniczką ze świata fantasy pl.wikipedia.org/wiki/Verena Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 15:39 Najbardziej to trzecie, bo skojarzenie wzięłam z Sapkowskiego, chociaż nie powiedziałabym, że się aż tak identyfikuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 16:13 Miałabym pewne wytłumaczenie na Twoje teorie i skojarzenia. Nie będę tego publicznie pokazywać, ale kto się domyśla, będzie wiedział o co chodzi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: zmieniłam nick 28.10.09, 19:31 a może jemu chodziło o to, że jak pierwsza i ostatnia litera jest poprawnie zapisana, to szyk w środku wyrazu może nieźle namieszać w głowie bo mózg może się łatwo oszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
darwet Re: zmieniłam nick 28.10.09, 21:36 do misinki i emekbt Przytaczm cytat z innego tematu" "już z misinką81 vel. venerą0 stwierdziłyśmy, ze skoro wątek nie został skasowany to lepiej go omijać niech umrze śmiercią naturalną" a napisała go niunianiu. Więc nie tylko mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: zmieniłam nick 28.10.09, 21:49 Trzeba przyjąć do wiadomości, ale serce pozostanie przy Misince. Tamten nick budził sympatię od pierwszego wejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 21:54 Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie nowe konto jeszcze raz założyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: zmieniłam nick 28.10.09, 21:59 hahaha o kurcze prawie oplułam monitor a nie zdarzało mi się to odkąd bambii zniknął no więc przyznaję się gafa jak chol-era sorki verenka jakoś tak wyszło, a temu wszystkiemu winna darwet :-/ zresztą ja czasami przestawiam literki Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 28.10.09, 22:03 Nie spodziewałam się, że tyle zamieszania narobię dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: zmieniłam nick 29.10.09, 11:18 Dzisiejszego też - szok trwa i trudno z niego wyjść, bo dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:17 Hehe, ja dzisiaj automatycznie próbowałam się zalogować na stary nick ;) Przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, więc za miesiac się przyzwyczaicie jak i ja ;)) To tak, jakbym nagle z blond włosów przefarbowała się na powiedzmy rudo ;) Parę dni i szok minie :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:46 > Wybrałaś właśnie taki bo: > 1. Ładnie brzmi > 2. Jesteś pełna podziwu dla św. Wereny > 3. Identyfikujesz się z pewną księżniczką ze świata fantasy 4. Kalendarz nie dał się przekupić. Sorry za taką małą złośliwość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:49 Verena nie brzmi dobrze, to tak jak matrona. A chyba jeszcze Misince kudy do tego! Kiedyć no_login był też tylko n_l'em. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:53 Oj daleko i matroną być nie zamierzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:55 no_login był od początku a jak się nie logował to był n_l Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: zmieniłam nick 29.10.09, 12:51 To piszcie Misinka, ja będę Verena i wszyscy będą zadowoleni ;) Upływający czas nie jest dla mnie problemem. I tak mi dają 10 lat mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś