verena0 22.04.10, 14:11 ja bardzo przepraszam, ale czy komuś na górze nie pomyliło się z pogodą?!?!? no gdzie jest ta wiosna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunianiu Re: wiosna??? 22.04.10, 14:15 w jakiejś prognozie pogody usłyszałam "poprzez katastrofę smoleńską nie zauważyliśmy, że wiosna przyszła" no to jak jej nie zauważyliśmy to sobie poszła obrażona Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: wiosna??? 22.04.10, 14:19 Ja zauważyłem www.festiwalzhp.za.pl/inffoto.htm www.festiwalzhp.za.pl/wystawa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 22.04.10, 18:18 zauważyć zauważyłam, ale pamiętam końcówkę kwietnia, kiedy było ponad 30 stopni i bardziej takiej wiosny oczekuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: wiosna??? 29.04.10, 21:42 > pamiętam końcówkę kwietnia, kiedy było > ponad 30 stopni i bardziej takiej wiosny oczekuję ;) Dziś już poszło trochę w tym kierunku, niestety. Nie znoszę upałów! Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 29.04.10, 22:16 jak to człowiekowi ciężko dogodzić :) ja bym się ucieszyła, gdyby klimat Polski był zbliżony do klimatu Włoch na przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
sea-rch Re: wiosna??? 30.04.10, 08:17 verena0 napisała: > jak to człowiekowi ciężko dogodzić :) ja bym się ucieszyła, gdyby > klimat Polski był zbliżony do klimatu Włoch na przykład :) tylko nie to!!! spocone podkoszulki, zwiększony smród spod pach w autobusach... Klimat Włoch jest dobry na tygodniowe wakacje, ale nie na stałe życie tam w lipcu lub sierpniu :-)) Poza tym, słońce źle wpływa na skórę, kobiety się szybciej starzeją :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 30.04.10, 11:32 chociaż z verenką się zawsze zgadzamy i mamy podobne zdanie na wiele tematów to tu się z nią nie zgadzam, podobnie jak ty sea-rch'u też uważam, że italia to tylko na wakacje, a że dodatkowo moje "pracowe" okna są od południa to nie cierpię upałów! wolę yaką delikatną wiosnę :D wczoraj wieczorem po wyjściu z kina ok. 23:00 było super przyjemnie zero zimna samo przyjemne ciepełko pogoda wręcz idealna na popołudniowo- wieczorne imprezy grillowe Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 02.05.10, 22:50 komary owszem atakowały, ale później jakoś zanikły, nie wiem czy może była zasługa dymu z grilla, ale poleciały gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 02.05.10, 22:58 u mnie i dym nie pomógł.... twarde były.. a z grila.. tylko ja zostałam na posterunku :D Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 03.05.10, 13:03 ja na oczy komara nie widziałam, czy grill czy może psy je przegoniły nie wiem, ale komarów nie było :D Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: wiosna??? 03.05.10, 14:49 > komarów nie było :D ???! Byłem w sobotę na rybach i dostałem od komarów taki "wycisk", że jeszcze dzisiaj czuję :( Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 20:32 właśnie sobie siedzę na necie i zza pleców dobiega mnie dawno nie słyszane bzzzzzz, pierwszy w tym roku komar utłuke gada znaczy owada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 05.05.10, 20:43 u mnie to jest standard, że latem wieczorem, zanim położę się spać, oglądam wytrwale ściany i sufit, by wyeliminować wszystkie wredne komarzyce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 20:46 nie mogę dziada wypatrzeć chyba patrzałki już nie te :( Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: wiosna??? 05.05.10, 20:50 Nie szukaj, zaczekaj, aż na Tobie przysiądzie, a jeszcze lepiej jak zacznie się wkłuwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 20:54 zamknęłam się w tym pokoju i mam nadzieję, że jak wyjdę (śpię w innym pokoju) to ona tu zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:00 komarzyca zdecydowanie tak ja no cóż i tak i nie Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:05 nie wiadomo czy nie czytają nas niepełnoletni! nie chcę żeby raks mnie wyciął za złamanie regulaminu ;) a tak na poważnie czy uważasz że jakby było to "na odwrót" to bym tu teraz z tobą pisała? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: wiosna??? 05.05.10, 21:15 Ja nie próbuję nic uważać. Może Twoja druga, "brzydsza" połowa połowa siedzi, niczego nieświadoma, przed telewizorem w drugim pokoju? ;) Wspomniałaś, że się zamknęłaś z komarzycą. Ps. Na forum jest WerenaO, ale ona to raczej pełnoletnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:19 ja i komarzyca nie mamy wspólnych tematów do rozmów... chociaż może .... mówię do niej słodko "chodź do mnie" ale ona nie słucha :( verenka zrobiła sobie krótką przerwę w nadawaniu, ma coś do zrobienia, ale tak masz rację pełnoletnia to ona jest nawet tyle samo co ja hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: wiosna??? 05.05.10, 21:24 Była o 20.43, chyba przegapiłaś jej obecność. Ta komarzyca chyba za bardzo Cię absorbuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:27 chcesz sie licytować?! prosze bardzo czemu nie o godz. 20:41 verena na priva napisała mi, że znika coś załatwić, stąd wiem, że jej chwilowo a może do jutra nie ma z nami :P Odpowiedz Link Zgłoś
sliver_1 Re: wiosna??? 05.05.10, 21:35 Raczej nie, sprzeczki kiepsko mi wychodzą ;) Zniknęła nie tylko ona. Zauważyłaś, że forum ostatnio podupadło? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:43 porażka totalna jeśli chodzi o forumowiczów kiedyś był taki wątek "dlaczego tu nie ma niunianiu" teraz ja chyba powinnam napisać "dlacego tu nie ma bambiego westwinda2 brata szczepana muchawki tych wszystkich siedlczaninów klemensa" :( Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 05.05.10, 21:57 poszło? czekamy na skutki ja podobnie jak verenka umykam do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 04.05.10, 10:07 zazdroszczę... bo ja jestem w ciapki :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: wiosna??? 04.05.10, 11:28 moje straty to but i skarpetka do prania, bo mi pies zabrał i musiałam go ganiać na bosaka wrrrr myślałam, że udusze gada, ale silniejszy niestety ode mnie i przeżył mój gniew :P Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: wiosna??? 04.05.10, 08:04 Na Mazurach :-) szkoda tylko że więcej deszczu niż wiatru :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: wiosna??? 10.05.10, 23:34 Wg prognoz meteo te "zachwycające" zjawiska bedą nam towarzyszyć codziennie, przynajmniej jeszcze przez najbliższe 4 dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 11.05.10, 08:29 jeśli chodzi o wieczorne burze, nie mam nic przeciwko temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 11.05.10, 12:58 mam piękne kalosze :P ale w pracy byłam w butach na obcasach, więc raczej nie cały :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: wiosna??? 11.05.10, 13:01 moja koleżanka z chóru ma najpiękniejsze kalosze w POlsce... bo z Holandii;) cudne są. chyba jak sie planuje wypad rowerowy nad morze niezadługo - to raczej koniecznie trzeba z kaloszami na nogach, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 11.05.10, 13:47 trudno mi sobie wyobrazić siebie w kaloszach na rowerze, ale nad morzem w brzydką pogodę są wręcz niezbędne, sama zakupiłam swoje właśnie na taki wyjazd i teraz mi się przydają, jak wszystko pływa Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 11.05.10, 16:18 ja też byłam zmuszona kupić na takie nagłe wypadki :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: wiosna??? 11.05.10, 19:59 > takie nagłe wypadki :) Już od jesieni zauważyłem, że gumniaki, generałki stały się przebojem. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: wiosna??? 11.05.10, 20:07 Krzycho1252 napisał: > > takie nagłe wypadki :) > > Już od jesieni zauważyłem, że gumniaki, generałki stały się > przebojem. 1967- 1968 też były, takie fajne, kolorowe, czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: wiosna??? 11.05.10, 22:46 No i jak widać, fleszów na niebie brak. Radzę sobie nie brać zbytnio do serca prognoz pogody, które, o ile dobrze pamiętam, zapowiadały zimę łagodną i krótką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 20.05.10, 22:03 lata ma nie być :(((( już czuje, że mam depresje!! Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 21.05.10, 16:20 fakt :) miło dzis jest... oby tak zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
wedding_planner1 Re: wiosna??? 09.06.10, 14:20 LATOOOOO :) można już się wystawiać na słoneczko :) Odpowiedz Link Zgłoś