Dodaj do ulubionych

bollywood - hollywood

29.01.11, 21:44
Wchodzę dziś wieczorem do tego lokalu, stojący przy drzwiach jakiś gamoń-ochrAniarz zatrzymuje mnie i nawiązuję ze mną pogawędkę:
-w dresach nie wejdziesz,
-ale to nie są dresy- odpowiadam
-to co, ale i tak nie wejdziesz!
Po chwili podchodzi ktoś jakby menadżer lokalu i pyta o rezerwację. Mówię,że nie mam, i że przyszedłem tylko po żonę i dziecko. Wpuszcza mnie...

Doświadczyć selekcji w Siedlcach- bezcenne!
Obserwuj wątek
    • luzak2010 Re: bollywood - hollywood 30.01.11, 13:00
      to całe bolllywood to strasznie wsiowy lokal, tak w sam raz na wsiowe dyskoteki, które się tam odbywają. przkerój klientów też mocno buraczany. byłem raz i czułem się, jakby klienci na odpustowy dansing przyszli. zresztą jakie miasto takie restauracje.
      • weselefigara Re: bollywood - hollywood 30.01.11, 15:10
        luzak2010 to wspaniale ze choć raz zaszczyciłeś ten wiejski lokal i tych buraków swoją jaśnie wspaniałą osobą, rozumiem że więcej tam nie pójdziesz ?
        --
    • wedding_planner1 Re: bollywood - hollywood 30.01.11, 14:28
      hehe to jak się wzięli za dyskoteki to znaczy, że już u nich cienko... cała ta obsługa przeszła jakąś dziwną "selekcję", nie wiem gdzie się znajduje takich pracowników..
      • ada_zie Re: bollywood - hollywood 31.01.11, 08:49
        Jest nieco prawdy w tym co napisał pawelo...
        ale niestety jest to jedyny przyzwoity lokal w Siedlcach gdzie można potańczyć i gdzie nie ma nastolatków.
        Co do obsługi to faktycznie specyficzna ;)))
        Idąc tam nie należy zbyt wiele oczekiwać a zwyczajnie spróbować dobrze się bawić :)))
    • dymek1979 Re: bollywood - hollywood 31.01.11, 09:57
      Lokal nie jest zły. Przynajmniej nie wpuszczają na ścisk, tylko tyle osób ile mają miejsc siedzących. Obsługa jaka jest taka jest, nie ma co narzekać, pięćdziesiątkę nalać potrafią przy barze :)
      Niestety w Siedlcach na obecną chwilę są dwa lokale dyskotekowe gdzie można w sobotni wieczór potańczyć.
      A w bohemie jak jest każdy wie, średnia wieku gimnazjum i ilość a nie jakość :)
      • b-i Re: bollywood - hollywood 31.01.11, 12:56
        Chce zaprosic dawno nie widzianą kolezanke do Siedlec, spotkac sie, potanczyc, a ze juz wiek gimnazjalny dawno za mną i nie jestem na bieżąco to te dwa miejsca, w których w sobotni wieczor mozna potanczyc to....? Myslalam ze Bohema wlasnie a tu widze ze raczej nie :)
      • 0walle Re: bollywood - hollywood 02.09.11, 10:28
        Kiedy obchodzą urodziny?
    • 0walle Re: bollywood - hollywood 06.09.11, 11:03
      Kiedy w tym roku impreza z okazji Diwali i co organizatorzy szykują na to święto?
    • gwiazda132 Re: bollywood - hollywood 18.08.13, 11:52
      Jestem bywalcem tego lokalu od samego poczatku i muszę stwierdzić, że jestem rozczarowany różnymi sytuacjami które maja tam miejsce, otóż drażni mnie to iż ostatnio nagminnie zdarzaja się bijatyki, nacpani goście- bo można tam zakupic narkotyki kozaczą , próbujac swoich sił na gościach, Jak chcesz dostać wpier*** to idz do boolywood. Tak jak ktos juz wcześniej stwierdził to jest typowo wsiowy lokal z podrabianym alkoholem, wódka do du**, cena jest normalna więc oczekuje się dobrej jakości alkoholu a tu podają jakieś ***ostwo. Z całą pewnoscią wykrślam ten lokal z miejsc do imprezowania na pewno! nikomu go nie polecę, a jeszcze zapomniałem o jedzeniu--straaasznie słaba jakość- oszczędnośc na składnikach które nadają smak- wszystko jest wodniste i bez smaku.Lipa po całości!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka