myszu13 08.04.11, 19:29 Proszę o namiar na lekarza pediatrę, który przyjeżdża na wizyty domowe. Szukałam w internecie - bezskutecznie:( Może ktoś zna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verena0 Re: Pediatra-wizyty domowe 08.04.11, 20:54 Jeśli są wskazania, to pediatra z poradni powinien przyjechać na wizytę domową, ale nie zawsze będzie transport albo będzie zbyt duża liczba chętnych na taką wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: Pediatra-wizyty domowe 08.04.11, 21:18 Dzięki za odpowiedź. Nie wyraziłam się precyzyjnie. Szukam pediatrów jeżdżących na prywatne wizyty domowe. Mam numer telefonu do jednej lekarki, ale jest niedostępna w ten weekend. W internecie się nie ogłaszają. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_biala28 Re: Pediatra-wizyty domowe 08.04.11, 21:26 Poszukaj po prostu pediatrów, którzy przyjmują prywatnie w swoich gabinetach. Myślę, że jak ich obdzwonisz i popytasz to na pewno znajdziesz jakiegoś który przyjedzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monik-a3210 Re: Pediatra-wizyty domowe 08.04.11, 23:43 Na prywatne wizyty na pewno jeździła dr Lewandowska ale niestety nie posiadam do niej numeru telefonu, może ktoś na forum będzie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
angie_angie Re: Pediatra-wizyty domowe 09.04.11, 14:52 Dr Turyk 600 919 308 zawsze przyjeżdza, weekendy tez. Jedyny minus to koszt wizyty. Potrefi skasowac 130 zł;/ ale jak sie pojedzie do niej do domu to 70. Najdroższy pediatra w Siedlcach jeśli chodzi o wizyty domowe, ale nigdy nie odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: Pediatra-wizyty domowe 09.04.11, 15:42 Dzięki za odpowiedzi. Udało mi się znaleźć pediatrę-dr Grabarską. Polecam. Wpisuje info, bo może kiedyś tez ktoś będzie szukał. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
just_the_girl Re: Pediatra-wizyty domowe 09.04.11, 21:08 A możesz podać numer telefonu kontaktowego do dr. Grabarskiej ? I koszt ew. wizyty ? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aga_572 Re: Pediatra-wizyty domowe 10.04.11, 22:33 Szukałaś długo, ale znalazłaś najlepszego pediatrę w mieście. Jestem z Niej bardzo zadowolona, leczę swoją malutką od noworodka, aczkolwiek (na szczęście!) nie musiałam korzystać narazie z wizyt domowych... Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: Pediatra-wizyty domowe 11.04.11, 08:22 Dr Grabarska jak najbardziej-super. Polecam także dr Pniewską-jeśli ma czas, przyjedzie na pewno i koszt w granicach 50zł. Dr Turyk - never again!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Pediatra-wizyty domowe 11.04.11, 10:14 Ja z dr. Grabarskiej zadowolona nie byłam... leczyła mnie u niej moja mama i jakoś co "dziwniejszych" mniej powszechnych chorób nie potrafiła zdiagnozować, jak sama urodziłam to na początku zapisałam swoje dziecko do niej ale szybko zabrałam bo niestety ale nawet głupiego mleka zastępczego nie potrafiła odpowiednio dobrać:/. Dr Lewandowska natomiast momentalnie dobrała odpowiednie i wszystkie, nawet najmniej spodziewane i spotykane choroby diagnozuje momentalnie, do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i nie kieruje się na szczęście zasadą że skoro 10 znajomych dziecko na szkarlatynę to moje też (w ten sposób udało się uniknąć antybiotyku, a choroba do złudzenia przypominająca szkarlatynę jest bardzo rzadko spotykana i nie groźna w najmniejszym stopniu). Ja w każdym razie Grabarskiej nie polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
angie_angie Re: Pediatra-wizyty domowe 11.04.11, 11:47 Gdzie przyjmuje dr Lewandowska? W jakiej przychodni.? Jeśli można prosić jakiś namiar na wizyte prywatną, to z góry dziękuję. Moje dziecko jesli juz zachoruje to zawsze w weekend i dobrze miec pod ręką namiar na pediatrę. Nasz niestety (dr Kowalczuk) nie zawsze chce baz nie moze ( już nie wnikam) przyjechać. Jesli komuś się przyda to mam tez nr do dr Sołowińskiej 609 032 320 Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt1223 Re: Pediatra-wizyty domowe 11.04.11, 12:45 Dr Lewandowska przyjmuje w Poliklinice (Starowiejska przy komendzie), namiaru na wizytę prywatną nie mam ale myślę że w tym tyg zdobędę i pewnie wrzucę i tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszu13 Re: Pediatra-wizyty domowe 12.04.11, 17:27 dzięki za wpisy. Zrobiła nam się niezła baza danych:) Oby się nie przydała. W internecie można znaleźć tylko numery telefonów do przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś