ewelina811014 25.10.11, 12:55 internet z VECTRY poprosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drizzt1223 Re: internet z VECTRY opinie 25.10.11, 13:02 Ja nie narzekam. Ale faktem jest że zupełnie się nie znam na tym:D ja wiem tylko że korzystam:D i działa i bez awarii:) Odpowiedz Link Zgłoś
marka33 Re: internet z VECTRY opinie 25.10.11, 14:15 Temat wałkowany sto tysięcy razy. Ja polecam Domtel który mam od 3 lat. teraz 8MB za 49zł (od północy do południa 16MB) Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: internet z VECTRY opinie 25.10.11, 21:56 Smiga rewelacyjnie, awarie to rzadkosc (gora raz na rok). Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: internet z VECTRY opinie 27.10.11, 20:12 W zasadzie nie ma wyboru. Mam cały pakiet TV z telefonem i netem, i w zasadzie żadnych uwag go netu. Jeżeli jakieś, to do TV, do którego w pakiecie złotym mogliby dołożyć jakiś programik albo ze dwa w HD w cenie pakietu, ale szanowny monopolista nie zrobi takiej przyjemności abonentom, bo nikt po piętach nie depcze i nie masz alternatywy. Net dają dobry, nie tnie się i chodzi bez problemu, ilość awarii znikoma, bez wpływu na komfort użytkowania. Jeżeli masz sygnał z Vectry, to chyba nie ma sensu szukać czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
error_400 Re: internet z VECTRY opinie 27.10.11, 21:49 Jakość - OK. Cena - za wysoka. Lepiej wychodzi z pakietem telewizyjnym. Chociaż mnie to nie przekonuje, pakiety z kanałami, których większości nie oglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusia_2 Re: internet z VECTRY opinie 28.10.11, 11:05 Ja korzystam od ponad pół roku, i nie narzekam bo nie było jeszcze żadnej awarii. Mamy pakiet razem z TV za 89,90. Internet 8MG. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lesio57 Re: internet z VECTRY opinie 23.05.12, 15:20 Od dzisiaj w Vectrze miał być nowy układ programów i 10 w HD w ramach zlotego pakietu.Jak na razie u mnie bez zmian.Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazsiedlec Re: internet z VECTRY opinie 23.05.12, 15:32 Ja mam internet vectry już ponad 10 lat i wszystko od początku było dobrze. Teraz są konkurencyjni, awarii nie spotyka się prawie wcale przez tyle lat może ze 3 razy ale od razu naprawiali. Teraz mam za 60 zł 24mega i ta prędkość zawsze jest. Domtela nie polecam znajomi się bujali brak odpowiedzi na telefony i nie mogli umowy nawet rozwiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszk99 Re: internet z VECTRY opinie 23.05.12, 22:21 Ja też mam internet w Vectrze od ładnych paru lat i jestem zadowolony, awarie jeśli są to bardzo rzadko, prędkość dobra i cena również. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: internet z VECTRY opinie 25.05.12, 15:29 Awaria od wczoraj okolo 21 do dzisiaj okolo 14. Infolinia tragiczna. Branie internetu czy jakiejkolwiek innej uslugi w tej firmie to powazne wyzwanie dla nerwow klienta. Pod rozwage. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszk99 Re: internet z VECTRY opinie 25.05.12, 23:54 Hehe też mi net nie działał, ale do 13, a dziwnie jest to że mój sąisad też ma neta z Vectry i mu chodził cały czas. A na infolinia czemu tragiczne ? Ja dzwoniłem rano i bez problemu dodzwoniłem się i dowiedziałem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś