Dodaj do ulubionych

Vectra ponownie

28.08.12, 20:00
Vectra przysłała regulaminy i zwiększa opłatę o 5,4 zł.

Odliczono mi 5,40 zł. przy podpisywaniu umowy teraz zwiększają opłatę.
Czy w czasie TV cyfrowej naziemnnej ktoś czegoś nie rozumie.
Jeśli podnoszą opłatę, ja jako klient mogę się na to nie zgodzić i rozwiązać umowę?
Obserwuj wątek
    • zula51 Re: Vectra ponownie 28.08.12, 20:34
      Nie wiem jak jest u nich.
      Ale gdy masz podpisaną umowę na określony czas, to masz też zagwarantowany stały abonament.
      Moim zdaniem tak powinno być
    • kerac32 Re: Vectra ponownie 28.08.12, 20:41
      Możliwe, że chcą sobie zrekompensować straty w związku z rezygnacją niektórych wspólnot z pośrednictwa Vectry w dostarczaniu sygnału tv. Na osiedlu gdzie meszkam, na żądanie mieszkańców sygnał z anteny zbiorczej ma być przywrócony co końca września. Inni też, zapewne nie pozostaną w tyle ;P
    • asaj1 Re: Vectra ponownie 29.08.12, 07:34
      Na MUX-1 znajdują się trzy kanały TVP (TVP1 HD, TVP2, TVP INFO) oraz Eska TV, TTV, Polo TV i ATM Rozrywka. W 2014 roku, po zwolnieniu miejsc przez TVP, na multipleksie znajdą się kolejne kanały. Zostaną one wyłonione w konkursie, który Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji ogłosi wczesną jesienią.
      Na drugim multipleksie znalazły się: Polsat, TVN, TVN7, TV4, TV Puls, TV Puls2, TV6, Polsat Sport News. Do końca przyszłego roku programy mają być emitowane z 48 obiektów, co pozwoli objąć zasięgiem ponad 97 proc. populacji kraju. MUX-3 jest w całości zapełniony programami TVP: TVP1, TVP2 HD, TVP INFO (regionalne), TVP Kultura, TVP Polonia, TVP Historia.
      MTV-POLSKA ,PLANETE , NATIONAL GEOGRAFIC,PULS ,PULS2.TV5.
      KOMU BĘDZIE POTRZEBNA TV KABLOWA ?
      • przyjemny_gosc Re: Vectra ponownie 30.08.12, 09:59
        > KOMU BĘDZIE POTRZEBNA TV KABLOWA ?

W podstawowych pakietach - nikomu, albo tym, którzy np. mieszkają w wieżowcu na parterze i nie bardzo są w stanie złapać dobry zasięg.

TV Kablowa to jednak nie tylko te kanały które zostały wymienione. Nie ma tu wielu kanałów dokumentalnych, sportowych, filmowych, czy informacyjnych, jak np. TVN24.
      • netxan Re: Vectra ponownie 01.09.12, 14:03
        NG i Planete zamiast TV Trwam? Czyli jeszcze nie wszystko stracone. Jest radość. To takie światełko w tunelu i iskierka nadziei.
    • przyjemny_gosc Re: Vectra ponownie 30.08.12, 09:56
      Na każdą zmianę regulaminu możesz nie wyrazić zgody. Czyli możesz umowę rozwiązać.
      • fellnet Re: Vectra ponownie 31.08.12, 10:47
        faktycznie, w piśmie przewodnim na dole jest to wyraźnie ujęte.

Można rozwiązać umowę.
        A więc albo akceptacja albo rozwiązanie umowy?

Ktoś rezygnuje?
    • martoner Re: Vectra ponownie 29.09.12, 13:39
      Masz czas do 1 października, żeby bez kar umownych rozwiązać z vectrą umowę, bo wtedy wchodzi w życie nowy regulamin i cennik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka