Dodaj do ulubionych

obiad weselny

30.08.12, 10:43
Jak w tytule, gdzie mozna zrobic tzw obiad weselny, nie wielkie wesele ale kameralne spotkanie dla rodziny i najblizszych? Jakies polecane lokale w Siedlcach ?
Obserwuj wątek
    • miodzia75 Re: obiad weselny 31.08.12, 11:21
      Zajrzyj na: www.formaslubna.pl Znajdziesz tam pełną bazę lokali i usługodawców ślubnych z Siedlec i okolic. Osobiście polecam Pandarosę i Barbarossę. Nieduże lokale z fajnym klimatem i smacznym jedzeniem.
      • butterfly_33 Re: obiad weselny 04.09.12, 16:12
        Pandarosa
        • ej1238 Re: obiad weselny 04.09.12, 19:07
          Polecam Pepe Verde, byłam niedawno tam na takim obiedzie, i się mile zaskoczyłam :) na stołach dużo i dobre. Fajnie też robią w Plejadzie.
          • damageik Re: obiad weselny 06.09.12, 13:42
            jak mantre bede polecala dworek w chlewiskach
            niesamowity klimat
            pyszne jedzonko
            przemila obsluga
            jadam tam czesto w niedziele obiadyrobilam tam chrzciny
            popatrz na stronie, pojedz, zobacz.
            • hemitheconyx Re: obiad weselny 09.09.12, 21:37
              Panderosa
              • ela-1976 Re: obiad weselny 10.09.12, 10:02
                Jeśli chodzi o smak jedzenia polecam Cafe Brama! Robiłam tam Chrzciny dziecka, kameralny lokal w kinie piękny wystrój i do tego pyszne jedzenie. Polecam żurek w chlebie. Nie polecam Barabrossy tandeta i marne jedzenie.
                • doberek4 Re: obiad weselny 11.09.12, 15:59
                  A ja nie polecam żurku w chlebie. Marnotrawstwo chleba za który trzeba zapłacić a się go nie zje. To wymysł rodem z PRLu kiedy nie było produktów na pomysłowe dania. Ja zafundowałabym rodzinie coś czego nie jedzą w zwykłą niedzielę, a coś co do czego musiałbym być przekonany, że im posmakuje. Nie polecam też snobistycznego suszi. Ja zjadłym chętnie np faszerowanego szczupaka. Świetne robią w Chodowiaku chyba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka