scanik21 15.10.13, 20:34 Pytanie kto z Siedlczan korzysta z TV Domtel jak oceniacie ? jestem ciekaw opinii . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podlaskikaktus Re: DOMTEL TV 16.10.13, 11:57 Jestem bardzo zadowolona a korzystam z usług domtelu już 4 lata. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: DOMTEL TV 16.10.13, 20:46 I cztery lata masz telewizję ? Dziwne bo nie kojarzę żeby taki dług okres dostarczali TV. A to jakaś IPTV czy normalna telewizja ? Też chciał bym zasięgnąć waszych opinii na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
2niki2 Re: DOMTEL TV 17.10.13, 17:57 asaj1 napisał: > Masakra -tyle w temacie . NIEPRAWDA, NIEPRAWDA, chyba jesteś z jakiejś konkurencji.Korzystam 10 lat albo i więcej, przedtem inna nazwa była od kilku lat DOMTEL.Na te wszystkie lata 1 poważna awaria ( z piorunem), szybko naprawili na własny koszt. Obsługa Biura miła , płatności dogodne, u mnie śmiga , wszystko się otwiera. Nie rozumiem tej krytyki, może to w związku z ostatnio polożonymi światlowodami wzdłuż Jagiełły i na Oś. 1000- Lecia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: DOMTEL TV 17.10.13, 18:26 Czy ktoś tu pyta o opinię na temat internetu ? To jest temat dotyczący TV w Domtelu a nie internetu. W ogóle ktoś ma od nich takową usługę bo nie znam nikogo takiego. W pakiecie niema nic z C+ więc dla mnie masakra bo brak polskiej Ekstraklasy. Odpowiedz Link Zgłoś
fototrendy.pl Re: DOMTEL TV 20.10.13, 20:19 Ciekawa dyskusja ;) Ktoś pyta o telewizję reszta opowiada o Internecie. Następnym razem chyba trzeba pogrubić, że chodzi o telewizję IPTV. Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: DOMTEL TV 21.10.13, 08:26 Jak sam widzisz czytać nawet nie umieją albo na sile reklamują Domtel. Odpowiedz Link Zgłoś