Dodaj do ulubionych

Kebaby w Siedlcach

14.01.14, 00:47
Jak jest obecnie z jakością tych potraw u nas? A konkretnie w których mięso nie jest mielone? Bo już dawno nie byłem ale pamiętam że House ma mielone mięso i jeszcze w jakimś widziałem. A wiadomo jaka jest jakość tego mielonego w większości to pewnie MOM(dziękuje syfu nie jem) Tak więc gdzie zjem kebaba z normalnego nie mielonego mięsa? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pol_lop Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 10:23
      sprawa jest prosta. Najlepszy jest na 10 lutego. Przez niego AlAmir nawet zaczął podawać osrobinę lepsze mięcho ale i tak się kryje.
      • kusiapot Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 11:49
        mi osobiscie smakuje ten kebapik
      • bengere Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 15:11
        Potwierdzam ISKELE na 10-go lutego. Chociaż Al Amir na zawsze zostanie w moim sercu.
    • pavi1505 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 13:40
      ja od lat jadam tylko u Al Amira, reszta do dupy, a już zwłaszcza House...;d
      uważam, że najlepszy na Esperanto i Armii Krajowej, ale to moje zdanie, poza tym od lat jadam wegetariańskie, więc na temat mielonego gówna się nie wypowiem, może dlatego mi smakują, polecam...;p
      • linio Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 14:13
        hahaha
        jak wegetarianin może się wypowiadać nt kebabów, istny kuriozum i groteska

alamir to niech się lepiej przerzuci na schabowe, bo te ich kebaby są wyjątkowo niesmaczne (niedoprawione, surówki jak do mielonego w barze mlecznym a nie do tureckiego dania)

almaqbool jest naprawde bardzo smaczny

k. house był dobry ale faktycznie zaczął robić kebaby z mielonego miesa

chili... zalezy o jakiej porze zamierzasz jeść ;]
        • krzycho18 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 14:17
          Kebab w Almaqbool jest faktycznie smaczny, ale mięso mają niestety mielone.
          • bengere Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 15:13
            Almaqbool??!?? Błagam. Ohydne sosy i małe porcje!
            • krzycho18 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 16:27
              bengere napisał:

> Almaqbool??!?? Błagam. Ohydne sosy i małe porcje!

Widać każdy ma inny gust, bo ja mam podobne zdanie ale o kebabie u Alamira.
              • test0101 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 16:38
                Al amir to chyba teraz najmniejszy kebab w mieście. Cena jak za normalny a porcja o 1/3 mniejsza jakaś kpina jadłem z rok temu może coś się zmieniło ale był naprawdę mały.
          • test0101 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 16:01
            Tak tam jest mięso mielone pamiętam jak tam brałem ten na Sienkiewicza też chyba ma mielone. Nikt nie kojaży gdzie dostanę normalne mięso?? Przecież tyle osób je kebaby. Ten na 10 lutego też chyba ma mielone z tego co mi ktoś mówił.
            • waldemar_kuna Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 20:33
              almac nic gorszego nie jadłem ,syf kiła i mogiła
              Mięso: porozrywane mięso z udek kurczaka wtf??
              Frytki: karbowany syf przecież to nie ziemniak
              Surówka: sucha jak wiór pekińska z czymś
              Nie polecam, nie powtórzę, odradzam
              Alamirek z esperanto zawsze na + , z armii krajowej odradzam jest tam taka jedna nie miła kelnerka blondyna ,zwrócisz uwagę to już pretensja jak może mi coś nie pasować nie chodzę tam.
              Inny minus alamira brak mydła i ręczników kurde to chyba powinna być norma w lokalu gastro a tu chyba od święta
    • przyjemny_gosc Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 22:15
      W TV moda na zdrowe gotowanie, a Wy się zastanawiacie, który kebab lepszy... .
      • emti1 Re: Kebaby w Siedlcach 14.01.14, 23:07
        Zawsze biore zestaw ryż+kurak+surówki.O sosy nigdy nie prosze, natomiast mieso z kurczaka na kebab te "scinane" wbrew pozorom jest dosc dobrej jakosci ( generalnie wiekszosc to udko)

Duuuzo białka,duzo witamin,malo weglowodanow i sladowe ilosci tluszczu....Nie popadajmy w paranoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka