wioleta203 15.04.14, 20:14 Czy można liczyć na to że kiedyś jakaś przesyłka dostarczana przez tą firmę dotrze na czas? ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinv40 Re: Kurier siódemka 15.04.14, 21:50 Mi zawsze dostarczali na czas, więc chyba można. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.gosc Re: Kurier siódemka 16.04.14, 09:03 Ja również nie miałem żadnych opóźnień. Spójrz na to mniej egocentrycznie. Ty jesteś pechowcem :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawelpap Re: Kurier siódemka 16.04.14, 10:05 Ja tak samo a często zamawiam i wysyłam, zawsze tego samego dnia.... nawet jak czasem zamówię na inny adres na obrzeżu miasta... chyba poprostu pech... Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Re: Kurier siódemka 17.04.14, 07:25 wioleta203 napisał(a): > Czy można liczyć na to że kiedyś jakaś przesyłka dostarczana przez tą firmę dotrze na czas? Co rozumiesz przez dotarcie na czas? Podajesz w zamówieniu konkretną godzinę albo przedział czasowy, w którym chcesz otrzymać przesyłkę? Ja nigdy nie miałam problemów z Siódemką. Dostaję sms-a przy każdej zmianie statusu, poza tym przesyłkę można śledzić przez Internet. Odpowiedz Link Zgłoś