sabin.ka 20.09.15, 17:51 przygarne mlodego malego pieska. malego ogolnie a mlodego w sensie szczeniaczka. do domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: przygarne pieska 20.09.15, 23:09 sabin.ka napisał(a): > przygarne mlodego malego pieska. malego ogolnie a mlodego w sensie szczeniaczka > . do domu. "Czy znasz kogoś, kto mógłby uratować dwuletniego psa haski, który w Stoku Lackim od dziecka tkwi uwiązany na krótkim łańcuchu w kojcu metr na metr, często bez wody, bo gar jest przewrócony, NIGDY nie jest spuszczany, nie wychodzi na spacery i choć już jest zobojętniały, wyje. Nie ma zupełnie kontaktu ze światem, bo jest na zapleczu w kącie ogromnej posesji." Kilka dni temu otrzymałem tę wiadomość. Jeśli chcesz skontaktować się w tej sprawie napisz na adres z niżej podanej strony. Podam adresata tej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
sabin.ka Re: przygarne pieska 21.09.15, 09:54 Dzieki, ale mi chodzi oszczeniaczkai zeby to byl malypiesek juz zawsze. do domu. takiego mieszanca wielkosci huskiego juz mam. jesli chodzi o ten przykry opis, to radzilabym tej osobie zglosic to nap olicje np. to nie ok tak traktowac zwierzeta! Odpowiedz Link Zgłoś
bamit Re: przygarne pieska 27.09.15, 16:31 są cztery małe 3 miesięczne suczki do przygarnięcia, matka zmarła po porodzie , niedaleko Siedlec w Zbuczynie Odpowiedz Link Zgłoś
sabin.ka Re: przygarne pieska 11.10.15, 17:19 a cos wiecej? z duzych czy malych psaikow? moze jakies fotki ? Odpowiedz Link Zgłoś