Dodaj do ulubionych

przygarne pieska

20.09.15, 17:51
przygarne mlodego malego pieska. malego ogolnie a mlodego w sensie szczeniaczka. do domu.
Obserwuj wątek
    • mpppm Re: przygarne pieska 20.09.15, 23:09
      sabin.ka napisał(a):

> przygarne mlodego malego pieska. malego ogolnie a mlodego w sensie szczeniaczka
      > . do domu.

"Czy znasz kogoś, kto mógłby uratować dwuletniego psa haski, który w Stoku Lackim od dziecka tkwi uwiązany na krótkim łańcuchu w kojcu metr na metr, często bez wody, bo gar jest przewrócony, NIGDY nie jest spuszczany, nie wychodzi na spacery i choć już jest zobojętniały, wyje. Nie ma zupełnie kontaktu ze światem, bo jest na zapleczu w kącie ogromnej posesji."
      Kilka dni temu otrzymałem tę wiadomość.
      Jeśli chcesz skontaktować się w tej sprawie napisz na adres z niżej podanej strony.
      Podam adresata tej wiadomości.
      • sabin.ka Re: przygarne pieska 21.09.15, 09:54
        Dzieki, ale mi chodzi oszczeniaczkai zeby to byl malypiesek juz zawsze. do domu. takiego mieszanca wielkosci huskiego juz mam. jesli chodzi o ten przykry opis, to radzilabym tej osobie zglosic to nap olicje np. to nie ok tak traktowac zwierzeta!
    • bamit Re: przygarne pieska 27.09.15, 16:31
      są cztery małe 3 miesięczne suczki do przygarnięcia, matka zmarła po porodzie , niedaleko Siedlec w Zbuczynie
      • sabin.ka Re: przygarne pieska 11.10.15, 17:19
        a cos wiecej? z duzych czy malych psaikow? moze jakies fotki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka