Dodaj do ulubionych

Nowy wątek nocnomarkowy

25.11.06, 21:56
To już nie trzeba przewijaćsmile
Dzisiaj chyba wszyscy odpoczywają od kompów. I słusznie.
A może jakiś nocny marek józefowski (choć niekoniecznie) zajrzy tu jeszcze dziś... smile
Obserwuj wątek
    • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 22:06
      111majka napisała:

> To już nie trzeba przewijaćsmile
      > Dzisiaj chyba wszyscy odpoczywają od kompów. I słusznie.

> A może jakiś nocny marek józefowski (choć niekoniecznie)

smile

zajrzy tu jeszcze dziś
      > ... smile

tak, za ok.godz. smile

• wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 22:25
        Jestem! smile
        • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 22:35
          Ja też jestem i właściwie to odpoczywam... przy komputerze.
          • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 22:39
            Luka, czyżbyś przy komputerze odpoczywała od komputera?
            Hmmmm.... wlaściwie to ja tak robię....
            • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 22:59
              Przy komputerze odpoczywam od "normalnego" życia.
              • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:07
                luka06 napisała:

> Przy komputerze odpoczywam od "normalnego" życia.

I jak, udaje się ? smile
                • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:15
                  Zrelaksować na pewno; chyba, że coś(ktoś) mnie wkurzy i zmąci mój spokój. Ale
                  odpocząć to raczej się nie da. Kiedyś, gdy byłam dzieckiem dziwiałam się gdy
                  moja mam zasypiała oglądając film. Później nie wyobrażałam sobie, że można
                  zasnąć przy komputerze. A teraz zdarza mi się i jedno, i drugie.
                  • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:19
                    My to jesteśmy przemęczone..
                    Ja mam podobnie ze spaniem.Niemożliwe wydało mi się zaśnięcie w m.komunikacji
                    miejskiej ...
                    • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:25
                      Z miejsc nietypowych, w których udało mi się zasnąć to: kościół, sala wykładowa
                      (pierwsza ławka), również komunikacja miejska (nawet zajechałam na pętlę w
                      nocy), a w pociągu jak zasnęłam i nagle się obudziłam to coś mnie "tchnęło" i
                      wysiadłam prawie 100 km przed stacją docelową.
                      • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:28
                        luka06 napisała:

> Z miejsc nietypowych, w których udało mi się zasnąć to: kościół, sala
                        wykładowa(pierwsza ławka), również komunikacja miejska (nawet zajechałam na
                        pętlę w nocy),
                        To jesteś lepsza !!! smile
                        a w pociągu jak zasnęłam i nagle się obudziłam to coś mnie "tchnęło" i
                        > wysiadłam prawie 100 km przed stacją docelową.

No to Ci się udałosmile

Dobrze,że ja nie jeżdżę pociagami, trudno było by się wrócić smile
                        A spałaś na siedząco? smile

• searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:30
                          searena1 napisała:

> A spałaś na siedząco? smile

Oczywiście nie licząc wykładów smile
                          Bo napisałaś wyraźnie o ławce smile
                          >
                      • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:30
                        A ja się dziwię śpiącym w pociągu (ja tego nie potrafię), jak im się ZAWSZE uda obudzić przed
                        odpowiednią stacją smile)))
                        Usnęłam kiedyś w trakcie opisywania projektu architektonicznego przypiętego do pionowej deski
                        kreślarskiej. To znaczy pisalam caly czas usypiając. Ocknęłam się, gdy bazgrolek przypominający
                        pismo supełkowe przejechal po przekątnej projektu na sam dół... sad
                        • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:35
                          111majka napisała:

> A ja się dziwię śpiącym w pociągu (ja tego nie potrafię), jak im się ZAWSZE
                          uda obudzić przed odpowiednią stacją smile)))
                          Ja tego też nie wiem smile
                          Chciaz moja znajoma mówiła kiedyś,że jeździła zawsze w tym samym przedziale, z
                          pewnym panem i on ją budził smile

> Usnęłam kiedyś w trakcie opisywania projektu architektonicznego przypiętego
                          do
                          > pionowej deski
                          > kreślarskiej. To znaczy pisalam caly czas usypiając. Ocknęłam się, gdy
                          bazgrole
                          > k przypominający
                          > pismo supełkowe przejechal po przekątnej projektu na sam dół... sad
                          >
                          i był do wyrzucenia ?
                          • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:39
                            searena1 napisała:
                            > i był do wyrzucenia ?

Poradziłam sobie smile
                            Z części supelkow zrobilam drzewa i trawę, inne wyskrobalam.
                            • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:41
                              111majka napisała:

> searena1 napisała:
                              > > i był do wyrzucenia ?
                              >
                              > Poradziłam sobie smile
                              > Z części supelkow zrobilam drzewa i trawę, inne wyskrobalam.

i to się nazywa kreatywność smile)
            • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:06
              111majka napisała:

> Luka, czyżbyś przy komputerze odpoczywała od komputera?
              > Hmmmm.... wlaściwie to ja tak robię....

Skąd ja to znam smile

p.s Dzisiaj nic nie napisałam ,i jutro bedę musiała nadrobić zaległości...

• morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:21
                Alleluja! Że nie trzeba przewijać wink
                Mam teraz przymusowy urlop od kompa - muszę się dzielić jeszcze z czwórką innych
                użytkowników. Ale dobrze mi to robi. A gdy w końcu uda mi się usiąść na chwilkę,
                to szybciutko: forum, poczta i... szukanie prezentów smile
                • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:24
                  morkub napisała:

> Alleluja! Że nie trzeba przewijać wink
                  > Mam teraz przymusowy urlop od kompa - muszę się dzielić jeszcze z czwórką
                  innyc
                  > h
                  > użytkowników. Ale dobrze mi to robi. A gdy w końcu uda mi się usiąść na
                  chwilkę
                  > to szybciutko: forum, poczta i... szukanie prezentów smile
                  >
                  ale powiało optymizmem smile My tu o spaniu, a Ty taki energiczny wpis smile

Witaj smile

Szukasz przez internet ?
                  • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:29
                    Ja też właśnie szukam prezentów (głównie Allegro) a przynajmniej rozglądam się w
                    temacie. Muszę wyskoczyć z pieskiem na spacerek. Wracam wkrótce, nocne powietrze
                    mnie obudzi.
                    • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:31
                      luka06 napisała:

> Ja też właśnie szukam prezentów (głównie Allegro) a przynajmniej rozglądam
                      się
                      > w
                      > temacie. Muszę wyskoczyć z pieskiem na spacerek. Wracam wkrótce, nocne
                      powietrz
                      > e
                      > mnie obudzi.

Wracaj wracaj smile,a powietrze bardzo dobre, mgła... i pięknie smile
                      • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:35
                        No, fajnie by było tak sie przewietrzyc - może choć przez okno wyjrzę wink

Tak, szukam przez prezentów w necie, też głównie Allegro, ale nie tylko... Ale
                        najpierw szukam tam inspiracji wink
                        • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:39
                          Ostatnio dużo mi jej potrzeba, nie tylko na prezenty...
                          • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:42
                            morkub napisała:

> Ostatnio dużo mi jej potrzeba, nie tylko na prezenty...
                            >
                            Tajemniczo zabrzmiało..,a można wiedziec do czego?
                            • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:47
                              O matko! Zasypiam już chyba nad klawiaturą... Tak mi się myśl dokończyła z
                              poprzedniego wpisu.
                              Inspiracji mi potrzeba wink
                              Zmykam spać! Miłego markowania smile
                              • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:51
                                morkub napisała:

> O matko! Zasypiam już chyba nad klawiaturą... Tak mi się myśl dokończyła z
                                > poprzedniego wpisu.
                                > Inspiracji mi potrzeba wink
                                > Zmykam spać! Miłego markowania smile

Dobranoc smile
                        • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:56
                          morkub napisała:

> No, fajnie by było tak sie przewietrzyc - może choć przez okno wyjrzę wink
                          A ja już żałuję, że się przewietrzyłam. 15 min. mnie nie było i już zdążyłam się
                          zestresować. Miałam nocne spotkanie psów i właścicieli. Było szczekanie,
                          wyzwiska i jedna bardzo poważna groźba. Trzeba było od komputera nie odchodzić!
                          • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 25.11.06, 23:59
                            luka06 napisała:

> morkub napisała:
                            >
                            > > No, fajnie by było tak sie przewietrzyc - może choć przez okno wyjrzę wink
                            > A ja już żałuję, że się przewietrzyłam. 15 min. mnie nie było i już zdążyłam
                            si
                            > ę
                            > zestresować. Miałam nocne spotkanie psów i właścicieli. Było szczekanie,
                            > wyzwiska i jedna bardzo poważna groźba. Trzeba było od komputera nie
                            odchodzić!

Co się stało???Pogryzły się?
                            • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:03
                              Właściwie możnaby uznać, że nic się nie stało gdyby nie to, że Pani była w ciąży
                              a Pan trochę podchmielony i przestraszyli się mojego psa (w kagańcu), który
                              doskoczył do ich psa (na smyczy). Usłyszałam od tego Pana, że jeszcze raz to on
                              tę k... (chodzi o mojego psa) zastrzeli, bo został napadnięty, a on ma broń i ma
                              świadków tego napadu.
                              • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:11
                                luka06 napisała:

> Właściwie możnaby uznać, że nic się nie stało gdyby nie to, że Pani była w
                                ciąż
                                > y
                                > a Pan trochę podchmielony i przestraszyli się mojego psa (w kagańcu), który
                                > doskoczył do ich psa (na smyczy). Usłyszałam od tego Pana, że jeszcze raz to
                                on
                                > tę k... (chodzi o mojego psa) zastrzeli, bo został napadnięty, a on ma broń i
                                m
                                > a
                                > świadków tego napadu.

O kurczę, to adrenalina Ci w nocy skoczyła...
                                A jaki pies (to tak a propos )?
                              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:11
                                Współczuję. Takie spotkania są bardzo stresujące.

Teraz możesz sobie spokojnie odpocząć i odstresować się przy komputerze smile
                                • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:25
                                  Albo zapolować na 23000 wink

• searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:28
                                    wave32 napisał:

> Albo zapolować na 23000 wink
                                    >
                                    >
                                    chyba masz rację...
                                    • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:32
                                      To kto trafił ten 23000? Gdyby się okazało, że ja to mogłabym sobie
                                      pogratulować, że w końcu coś mi się udało.
                                      • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:35
                                        To chyba możesz smile))
                                        • searena1 Re: wszyscy już śpią ? 26.11.06, 00:50
                                          ?
                                          • wave32 Re: wszyscy już śpią ? 26.11.06, 00:53
                                            Wszyscy oglądają Włodarczyka ;D
                                            • searena1 Re: wszyscy już śpią ? 26.11.06, 00:55
                                              wave32 napisał:

> Wszyscy oglądają Włodarczyka ;D

smile)

To gratuluję podzielności uwagi smile
                                              • searena1 Re: wszyscy już śpią ? 26.11.06, 00:56
                                                I jak wygrywa ?
                                                • wave32 Re: wszyscy już śpią ? 26.11.06, 01:00
                                                  Trwa druga runda.
                                                  Na razie remis, można powiedzieć smile
                                • luka06 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:25
                                  111majka napisała:
                                  Teraz możesz sobie spokojnie odpocząć i odstresować się przy komputerze smile
                                  Raczej tak, bo póki co spanie chyba nie będzie możliwe. Tym bardziej, że to nie
                                  pierwsze przykre doświadczenie w dniu dzisiejszym. Ale o tym pierwszym na razie
                                  wstydzę się pisać, chyba że w wątku: "Przykłady mojej bezmyślności" albo "Jak
                                  zgubiłam moje dzieci?"
                                  • searena1 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 26.11.06, 00:30
                                    luka06 napisała:

> 111majka napisała:
                                    > Teraz możesz sobie spokojnie odpocząć i odstresować się przy komputerze smile
                                    > Raczej tak, bo póki co spanie chyba nie będzie możliwe. Tym bardziej, że to
                                    nie
                                    > pierwsze przykre doświadczenie w dniu dzisiejszym. Ale o tym pierwszym na
                                    razie wstydzę się pisać, chyba że w wątku: "Przykłady mojej bezmyślności"
                                    albo "Jak zgubiłam moje dzieci?"

Pisz śmiało, wierz mi nie, tylko Ty dzisiaj się zawstydziłaś.Ja może w
                                    mniejszej sprawie ,ale zawsze...
                                    • 111majka Dobranoc 26.11.06, 00:47
                                      Zmykam i wszystkim markom (i nie tylko) dobrej nocy życzę. smile
                                      • searena1 Re: Dobranoc 26.11.06, 00:48
                                        111majka napisała:

> Zmykam i wszystkim markom (i nie tylko) dobrej nocy życzę. smile

Dobranoc smile

• wave32 Re: Dobranoc 26.11.06, 00:52
                                          Dobrej nocki smile
                                          • luka06 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:12
                                            Ja też mówię wszystkim <dobranoc>. Dla mnie to jeszcze nie koniec wrażeń w dniu
                                            dzisiejszym(jutrzejszym?). Dziecko zaskoczyło mnie nocnym przeglądem treści
                                            żołądkowych. Sytuacja wydaje się być opanowana, ale kto to wie? Więc wylogowuję
                                            się. Miłego markowania
                                            • searena1 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:14
                                              luka06 napisała:

> Ja też mówię wszystkim <dobranoc>. Dla mnie to jeszcze nie koniec wraże
                                              > ń w dniu
                                              > dzisiejszym(jutrzejszym?). Dziecko zaskoczyło mnie nocnym przeglądem treści
                                              > żołądkowych. Sytuacja wydaje się być opanowana, ale kto to wie? Więc
                                              wylogowuję
                                              > się. Miłego markowania

Dobranoc Luka smile
                                              Zyczę spokojnej nocy i Tobie i dzieckusmile
                                            • wave32 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:15
                                              Dobranoc smile

• searena1 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:16
                                                wave32 napisał:

> Dobranoc smile
                                                >
                                                A jaki wynik ?
                                                • wave32 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:17
                                                  Idą "łeb w łeb" wink
                                                  Amerykanin uderza poniżej pasa sad
                                                  • searena1 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:26
                                                    wave32 napisał:

> Idą "łeb w łeb" wink
                                                    > Amerykanin uderza poniżej pasa sad

No to ładnie...

Miłego oglądnia i dalszych emocji smile

Dobranoc smile

• wave32 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:27
                                                    Dobranoc smile

• wave32 Re: Dobranoc 26.11.06, 01:29
                                                    Wygląda na to, że spadł na mnie obowiązek zgaszenia światła wink
    • do73 Pozdrawiam dzisiejszych marków 27.11.06, 23:59
      ... ale ja idę już spać smile
      • morkub Re: Pozdrawiam dzisiejszych marków 28.11.06, 00:02
        Poczekaj! Przeczytaj jeszcze te pozdrowienia dla Ciebie smile
    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 28.11.06, 23:59
      Witam wszystkie marki józefowskie.
      Ale fajnie na dworze, mgła że ho ho smile
      • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:03
        Nie a żadnego marka, to idę się sama piwa napić...
        • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:12
          Jest na posterunku, tylko zajęty był smile
          A piwko jakie? Zimne, czy grzane? smile
          • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:20
            Zimesmile
            To było takie szybkie piwko. Zmykam dziś wcześniej.
            Hmmmm, jak mi się uda....
            • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:31
              smile
              Ja tez zmykam. Pa pa
              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:35
                Do, wlaśnie widzę, że obie "zmykłyśmy" smile
                Ty na czirliderkach, ja na lodowisku smile))
                • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.11.06, 00:38
                  Ach, bo sprawdziłam jeszcze pocztę, no i mail od Marty był smile
                  • arkadia67 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:04
                    A ja myślałam, że sobie dziś po cłym tygodniu pomarkuję a tu nie wiemsad((( czy
                    mój internet, czy gazetowa dziś tak "chhhoooodzzziiii"???? Nic przecytać i nic
                    napisaćsad((( Dół kompletnysad Tylko płakaćsad
                    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:14
                      Wszystkim taaaaak chooooodziiiii.........
                      • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:16
                        U mnie śmiga smile
                        Za to wczoraj:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3766955.html

Witam!
                        • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:20
                          Wczoraj to rzeczywiście było mocno odczuwalne...
                      • arkadia67 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:22
                        Czyli... mam się uzbroić w cierpliwość od czasu do czasu kliknąć "odśwież"smile))
                        A już miałam swojego "admina" wołać, aby wszystko naprawiłsmile
                        Dzięki Majka teraz wiem, że to "gaetowa"
                        • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:26
                          Zamknij przeglądarkę i "odpal" ją ponownie. Czasami pomaga... smile
                          • arkadia67 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 01.12.06, 23:47
                            Wiecie co, ja dziś z Wami nie po markuję, choć bardzo bym chciałasad
                            Wyłączyłam przegląarkę, uruchomiłam ponownie komputer, wyłaączyłam na 30s.
                            "akcespointa" i nic z tego, jak "mieeerrzi" tak mier.....
                            Może jutro bęzie lepiejsmile
    • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 00:29
      cicho wszędzie, głucho wszędzie...
      wszyscy śpią??
      • michalin.pl Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 00:40
        do73 napisała:

> cicho wszędzie, głucho wszędzie...
        > wszyscy śpią??

Na to wyglada.
        --
        michalin.pl
        • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 00:48
          Ha, a jednak nie wszyscy smile)
          • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:00
            Może niektórzy potrafią pisać przez sen... smile
            Ja jestem tak wkurzona, że nawet na jawie nie chce mi się nic pisać uncertain
            • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:02
              Majka! Nie denerwuj się! Idź do lodówki, sięgnij po piwko i zrelaksuj się smile))
              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:12
                Teraz to ja już pójdę spać.
                Ale nie do lodówki smile
                • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:14
                  To miłych snów smile)
                  • michalin.pl Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:43
                    do73 napisała:

> To miłych snów smile)
                    Dokładnie.
                    --
                    michalin.pl
                    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 01:49
                      Dziękuję smile)))
                      I nawzajem.
                      • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 23:20
                        Dobry wieczór smile

(ale tylko na chwilę) smile
                        • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 07.12.06, 23:43
                          Dobranoc smile

• arkadia67 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 08.12.06, 21:24
                            Hejka wszystki, wróiłam na troszkęsmile))
                            Majka! a dlaczego ja nic nie wiem, że Ty trenowałaś łucznictwo, tak jak ja?smile))
                            • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 08.12.06, 21:31
                              Wszelki duch Pana Boga chwali!!!
                              A któż to z czeluści internetowych się odezwał???
                              Witaj znów i dużo pisz, bo coś nam aktywność spadła
                              • arkadia67 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 08.12.06, 21:46
                                A nie duch, tylko ja we własnej osobiesmile
                                Niestety, praca i powroty do domu o 22.00 nie dają wielkich możliwości.
                                Przecież ktoś na ten mój wymarzony "domek" musi zapracować, no nie!smile))
                                Jednak postaram się pisać troszkę częściej, aby mnie jako „ducha” nie
                                traktowano, bo jak tak dalej pójdzie to nick będę musiała zmienićJ))))
                                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 08.12.06, 22:02
                                  Dobry wieczór smile
                                  • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 08.12.06, 23:51
                                    Dobry wieczór wszystkim markom smile
                                    Arkadio, o łucznictwie pisalyśmy tutaj
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=37662646&v=2&s=0razem
                                    • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 00:41
                                      Ja już mówię Dobranoc smile
                                      Miłego markowania smile
                                      • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 00:43
                                        pa pa
                                        • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 01:09
                                          A ja mówię dobry wieczór - czy co to się tam mówi o tak barbarzyńskiej porze smile
                                          • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 01:13
                                            O tej porze wlaściwie powinno się powiedzieć powitalne dobra noc.
                                            Bo skoro jest dzień dobry i dobry i wieczor... smile

Dobra noc morkub smile
                                            • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 01:15
                                              Racja!
                                              Oby to jednak nie oznaczało, że już zmykasz spać wink
                                              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 09.12.06, 01:51
                                                Zmykłam na chwilę kończyc rysować.... misie.
                                                Misie narysowane, mi się spać chce okrutnie, misie mówią pożegnalne dobranoc i padają na pysk... uncertain
                                                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 22:06
                                                  Dobry wieczór smile
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 22:25
                                                    Jakoś tak cicho o tej godzinie...
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 23:34
                                                    Teraz już wiem dlaczego smile
                                                    Dobranoc wszystkim smile
                                                  • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 23:35
                                                    asidea napisała:

> Teraz już wiem dlaczego smile
                                                    > Dobranoc wszystkim smile

hmm, a dlaczego?
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 15:50
                                                    do73 napisała:

> asidea napisała:
                                                    >
                                                    > > Teraz już wiem dlaczego smile
                                                    > > Dobranoc wszystkim smile
                                                    >
                                                    > hmm, a dlaczego?

Były zablokowania,i "Szkoła z klasą" też smile

A u Ciebie na forach nic się nie działo?
                                                  • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 23:34
                                                    Dobry, dobry wieczór... ale nie dla for fotograficznych niestety
                                                  • michalin.pl Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 23:55
                                                    do73 napisała:

> Dobry, dobry wieczór... ale nie dla for fotograficznych niestety

A co z nimi?
                                                    --
                                                    michalin.pl
                                                  • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 10.12.06, 23:59

No właśnie???
                                                  • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 01:18
                                                    Teraz OK, ale wcześniej przy próbie otwarcia jakiegokolwiek foto-forum
                                                    gazetowego przerzucało na "szkołę z klasą" smile
                                                  • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 09:13
                                                    Mi przez dwa dni w ogóle nie otwierało żadnego fotoforum.
                                                    Chyba pracowali nad dodawaniem reklam, bo nie bylo teraz są.
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 21:51
                                                    Ponownie dobry wieczór ,
                                                    ale jednocześnie dobranoc smile

Markujcie dużo-dopóki forum działa smile
                                                  • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 22:46
                                                    Marku marku marku mark......
                                                  • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 11.12.06, 23:37
                                                    marku mark...
                                                    smile
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 12.12.06, 22:32
                                                    smile)

Ładnie pomarkowałyście smile

Dobry wieczórsmile
    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 13.12.06, 22:55
      Czy Wam też tak muli internet?
      Co wejdę to się wkurzę.
      Idę spać.
      Dobranoc.
      • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 14.12.06, 00:08
        U mnie inet śmiga, ale za to komp mierzi wink
        • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 00:34
          Ło matko, jakie puchy dzisiaj.
          Wpadłam na chwilkę, myślałam że coś ciekawego poczytam a tu nic.
          • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 00:53
            No własnie. Puchy i nuda. [zieeeeeeeew...]
            • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:04
              O! jesteście jeszcze!
              Dobry wieczór smile
              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:06
                Ja nie jestem jeszcze tylko już. Caly czas mnie nie było z powodu problemów sieciowych. musiałam
                dzielić się netem z resztą rodziny. Ale dzięki temu udalo mi się spokojnie popracować smile
                Kurcze, jak się rozpisalam po nocy.....
                • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:12
                  smile
                • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:13
                  smile
                  A mnie nie było, bo też byłam zajęta pracą. Nie wiem jakim cudem udało mi się
                  nie zajrzeć na forum, cały czas siedząc przy kompiesmile
                  • do73 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:15
                    Ale tylko się z Wami przywitałam i lecę pciuniać. W końcu kiedys trzeba
                    odespać. Wczoraj siedziałam do czwartej :0
                    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:19
                      Do, to Ty chyba zbyt długo nie śpisz? smile

Też zmykam, Za niecałe 5 godzin usłyszę glos synka- Mamusiu, śniadanko robimy.
                      • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:21

Mnie ostatnio męczy bezsenność... Czyli wypisz, wymaluj nocny marek ze mnie wink
                        • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:27
                          Czy rano ta bezsenność też Cię męczy?
                          Bo mnie nie smile
                          • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:28
                            Rano męczy mnie ktoś, kto głodny woła "mam" wink
                            • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 01:31
                              Ach te nasze porannie glodne chlopaki smile
                              Niezależnie od wieku rano śniadanka się domagają...
                              Zmykam, bo ze śniadania będą nici. Dobranocka smile
    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 15.12.06, 22:57
      Godzina wybitnie markowa smile
      Ale śmierdzi na Wyszyńskiego przy 3 Maja. Polą coś, czy cóś...
    • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 16.12.06, 22:11

Puk, puk. Wrocilam smile Jest tu ktoś???
      Lece do watku pomocowego...
      • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 16.12.06, 22:51
        Hej morkubku.
        Fajnie że jesteś(ciesmile)
    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 19.12.06, 22:18
      Nic mi się nie chce. Nawet markować. Ani nic.
      • morkub Re: Nowy wątek nocnomarkowy 19.12.06, 22:24
        Mi też nic. Zarobiona jestem i zasmarkana... prawdziwy nocny (s)marek wink

• 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 19.12.06, 22:36
          To wracamy do starych czasów nocnych józefowskich smarków smile

Mi to się nawet smarkać nie chce...
          • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 20.12.06, 21:23
            111majka napisała:

> To wracamy do starych czasów nocnych józefowskich smarków smile
            >
            > Mi to się nawet smarkać nie chce...

smile)

A ja mówię optymistyczne : Dobry wieczór smile
            • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 20.12.06, 22:04
              Dobry wieczor smile
              Ja tu tylko jedną nogą, jednym okiem, jedną ręką smile
              Ale jestem...
    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 22.12.06, 22:01
      Witajcie przedświąteczne marki?
      JAk tam przygotowanaia? Ja jestem w trakcie robienia pierniczk?w...

Doomi, zajrzyj do zagadkowego wątku w galerii. Tam jest drewniak, którego ie mogą odgadnąć, a ja
      nie jestem pewna czy on jest tam gdzie mi się wydaje. Ty chyba koło niego czasem przejeżdżasz.
      • doomi Re: Nowy wątek nocnomarkowy 23.12.06, 01:41
        Majka, ja do tych zagadek dzisiaj kilka razy zaglądałam... ale te drewniaczki
        mi się kompletnie mylą.
        Byłam na przykład przekonana, że ten drugi to jest na piaskowej. A ankam pisze,
        że na skłodowskiej.
        Wszystko już mi się miesza.

Ale za to obejrzałam właśnie "Gosford park" - świetny film!
        • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 23.12.06, 01:55
          Te drewniaki rzeczywiście mogą się mylić....
          Ale ten nieodgadnięty jest charakterystycznuy, bo jest inny niż wszystkie. Myślalam że Ci się rzucil
          kiedyś w oczy.

A ja upiekłam z tysiąc pierniczkow.
          • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 27.12.06, 01:45
            Dobranoc śpiochy wink
            • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.12.06, 23:25
              Dobry wieczór smile
              • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.12.06, 23:42
                Dobry wieczór smile
                Można dziś zacytować fragment piosenki Gąsowskiego -
                "Gdzie się podzialy
                nocne"... marki?
                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.12.06, 23:48
                  111majka napisała:

> Dobry wieczór smile
                  > Można dziś zacytować fragment piosenki Gąsowskiego -
                  > "Gdzie się podzialy
                  > nocne"... marki?

smile

Chyba śpią smile

A ja czekam i nic. Jakoś nie chce mi się spać smile
                  Coś czuję,że do 1.00 wytrwam smile
                  • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.12.06, 23:52
                    Ja sobie jak zwykle obiecuję że kończę przed 24. Ale nic mi z tego nie wychodzi. Teraz też już czasu
                    malo zostalo, a pranie się pierze... Samo się nie powiesi, oj nie....

Asideo, jak Ci się nie chce spać, to do skrzyneczki mailowej zajrzyj smile
                    • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 29.12.06, 23:58
                      111majka napisała:

> Ja sobie jak zwykle obiecuję że kończę przed 24. Ale nic mi z tego nie
                      wychodzi
                      > . Teraz też już czasu
                      > malo zostalo, a pranie się pierze... Samo się nie powiesi, oj nie....
                      >
                      > Asideo, jak Ci się nie chce spać, to do skrzyneczki mailowej zajrzyj smile

Zajrzałam- dzięki smile

Czyli idziesz już wieszać?

• 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:02
                        Jeszce zdążyłam w międzyczasie ustrzelić północsmile
                        Idę. Powieszam sobie trochę...
                        • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:16
                          111majka napisała:

> Jeszce zdążyłam w międzyczasie ustrzelić północsmile
                          > Idę. Powieszam sobie trochę...

Napisałabym,że "nie ma to, jak wieszanie o północy",ale to już tzw.czarny humor
                          a w nocy nie jest zbyt dobry smile

Hmm..A ja może i wytrwam do 1.00, ale nie wiem czy komputer również, bo coś
                          strasznie chrobocze i przed chwilą się wyłączył.
                          • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:18
                            W moim poluzowal się wiatrak sad
                            Jutro niespodziewana robótka mnie czeka wink
                            • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:20
                              Asideo, to nieźle sobie radzisz na wyłączonym komputerze )

A wieszanie o północy.... miło brzmi... smile
                              • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:26
                                111majka napisała:

> Asideo, to nieźle sobie radzisz na wyłączonym komputerze )

Staram się jak mogę najlepiej smile
                                >
                                > A wieszanie o północy.... miło brzmi... smile

Czy ja wiem ...mnie jakoś nie bardzo smile
                            • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:24
                              wave32 napisał:

> W moim poluzowal się wiatrak sad
                              > Jutro niespodziewana robótka mnie czeka wink

No to jesteś w lepszej sytuacji, wiesz dlaczego i jeszcze jak naprawić .
                              • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:39
                                A w Twoim co się stało?
                                Wyłączył się, tak?
                                Pokazały się jakieś komunikaty?
                                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:50
                                  wave32 napisał:

> A w Twoim co się stało?
                                  > Wyłączył się, tak?
                                  > Pokazały się jakieś komunikaty?

Tak.
                                  Od kilku dni mi sie wyłącza tak po prostu wszystko znika.
                                  Pojawia się komunikat,na niebieskim tle(ale nie pamiętam dobrze treści, bo
                                  zawsze mnie to stresuje i nie doczytam),że coś jakieś pliki i lecą cyferki w
                                  dół chyba od 20.Ja go szybko wyłączam i jak włączam ponownie. Wtedy pojawia się
                                  komunikat ,że aby zresetować trzeba : ctrl alt i del, ale to nic nie
                                  skutkuje.Tak go włączam i wyłączam po kilka(naście)razy.Następnie jest
                                  komunikat uruchom w trybie normalnym czy awaryjnym.Ja daje normalny.Czekam.Za
                                  którymś razem włącza się strona Windowsa.Czekam ok.5 minut i się uruchamia.
                                  To tak w skrócie.Nie wiem czy to coś może powiedzieć.
                                  • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:56
                                    Nie znam się za bardzo, więc mogę napisać głupoty sad
                                    Dobrze by było, gdyby Twoj post przeczytał Meffisto...
                                    • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:58
                                      wave32 napisał:

> Nie znam się za bardzo, więc mogę napisać głupoty sad
                                      > Dobrze by było, gdyby Twoj post przeczytał Meffisto...

A kto to jest?Znam go?
                                      • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:01
                                        asidea napisała:

> A kto to jest?

Z tego, co się orientuję, to józkowy spec od kompów...

>Znam go?

Mnie się pytasz? wink
                                        • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:03
                                          wave32 napisał:

> Z tego, co się orientuję, to józkowy spec od kompów...

Zapytam może pomoże, a tak z opisu to coś można poradzić?

> Mnie się pytasz? wink

smile))
                                          • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:11
                                            asidea napisała:

> a tak z opisu to coś można poradzić?

Przyczyn może być wiele... więc i rad wiele.
                                            Obluzowany wiatrak, czytałem kiedyś, że podobne objawy może spowodować warstwa kurzu na tylnej obudowie (sic!), może załapałaś jakiegoś trojana...
                                            Będziesz jutro na forum?
                                            • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:16
                                              wave32 napisał:

> asidea napisała:
                                              >
                                              > > a tak z opisu to coś można poradzić?
                                              >
                                              > Przyczyn może być wiele... więc i rad wiele.
                                              > Obluzowany wiatrak, czytałem kiedyś, że podobne objawy może spowodować
                                              warstwa
                                              > kurzu na tylnej obudowie (sic!), może załapałaś jakiegoś trojana...
                                              > Będziesz jutro na forum?

Będę -jeśli komputer zadziała oczywiście
                                              • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:23
                                                asidea napisała:

> Będę -jeśli komputer zadziała oczywiście

Przygotuję Ci kilka linków, żebyś wiedziała gdzie szukać pomocy smile
                                                Ale to jutro, znaczy rano smile
                                                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:26
                                                  wave32 napisał:

> Przygotuję Ci kilka linków, żebyś wiedziała gdzie szukać pomocy smile
                                                  > Ale to jutro, znaczy rano smile

Dziękuję za pomoc smile

• wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:31
                                                    asidea napisała:

> Dziękuję za pomoc smile

Niezamaco ;D
                                                  • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:33
                                                    wave32 napisał:

> asidea napisała:
                                                    >
                                                    > > Dziękuję za pomoc smile
                                                    >
                                                    > Niezamaco ;D

smile

P.s Wiem, wiem już zrozumiałam smile
                          • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:47
                            asidea napisała:

> bo coś
                            > strasznie chrobocze i przed chwilą się wyłączył.

Może też wiatrak?
                            • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:50
                              wave32 napisał:

> asidea napisała:
                              >
                              > > bo coś
                              > > strasznie chrobocze i przed chwilą się wyłączył.
                              >
                              > Może też wiatrak?

Żebym to ja wiedziała..może..
                              • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 00:58
                                Zastanawia mnie to chrobotanie...
                                • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:01
                                  wave32 napisał:

> Zastanawia mnie to chrobotanie...

To Ty żartujesz? smile)
                                  • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:03
                                    Asidea, to myszy Ci wlazly do komputera i chroboczą. Kiedyś mi weszly do szafki i też chrobotały.
                                    Załóż pułapkę. Mi pomogła.
                                    • wave32 Mnie 30.12.06, 01:07
                                      by pomoglo, gdybyś założyła nowy wątek smile
                                    • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:12
                                      111majka napisała:

> Asidea, to myszy Ci wlazly do komputera i chroboczą.
                                      smile
                                      Kiedyś mi weszly do szafkii też chrobotały.Załóż pułapkę. Mi pomogła.
                                      Majko - a koty ? smile
                                      • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:15
                                        Wtedy nie miałąm kotów. To bylo w Pruszkowie.
                                        Ta pułapka zlapala mi jedną myszę. Resztę (z pięć) złąpałam sama (!!!!!) i wyniosłąm na dwór... smile
                                  • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:06
                                    Gdybym żartował, to na końcu bym wstawił takiego oto emota: wink, albo takiego: ;D
                                    • 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:13
                                      A po co Ci nowy? Ten brzydki jest?

A nie chciałeś mi wypomnieć mojego "mi"?
                                      • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:17
                                        Wiesz, nie jestem purystą językowym... wink
                                        • asidea Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:20
                                          wave32 napisał:

> Wiesz, nie jestem purystą językowym... wink

To dobrze smile

Będę - jeśli komputer zadziała smile

• 111majka Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:28
                                          Zalożyłam tu kiedyś wątek z pytaniem, czy pisze się "mi" czy "mnie". Tak w nawiązaniu do "bardzo mi/
                                          mnie się podoba to zdjęcie" na FF. No i okazało się, że na początku zdania pisze się "mnie". Bardzo mi
                                          to "mnie" nie pasuje.... I o myszach napisałam "mi". A Ty dałeś tytuł "mnie". No i stąd to pytanie smile
                                          • wave32 Re: Nowy wątek nocnomarkowy 30.12.06, 01:31
                                            Hehe, czytałem ten wątek smile
                                            • wave32 Dobrej nocy 30.12.06, 01:33
                                              marki smile
                                              I kolorowych smile
                                              Spadam sad
                                              • 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:33
                                                Dobranocsmile
                                                trochę późno się zrobiło...
                                                • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:35
                                                  smile))))

Wy tak o jednej godzinie chodzicie spać ?
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:37

Ja również życzę Wam dobrej nocy smile

• 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:38
                                                    asidea napisała:
                                                    > smile))))
                                                    >
                                                    > Wy tak o jednej godzinie chodzicie spać ?

Na to wygląda smile
                                                    Mamy też te same ważki i żaby.

Teraz naprawdę lecę.
                                                    Dobranockasmile
                                                  • wave32 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:40
                                                    111majka napisała:

> Na to wygląda smile
                                                    > Mamy też te same ważki i żaby.

Zapomniałaś o dzięciole i sikorkach... ;D

> Teraz naprawdę lecę.
                                                    > Dobranockasmile

Spokojnej smile
                                                  • doomi spamerzy, migiem do łóżek :) 30.12.06, 01:42
                                                  • wave32 Doomi, 30.12.06, 01:43
                                                  • wave32 dobrej nocy, 30.12.06, 01:43
                                                  • wave32 spamerko ;D 30.12.06, 01:43
                                                  • doomi Radny Mazek osiwieje... 30.12.06, 01:45
                                                    znaczy wyłysieje jak będzie zmuszony to wszystko czytać big_grin

Dobranoc zwariowana ekipo!
                                                    Asidea, rano powiem mefistto'wi żeby zerknął na Twój problem.
                                                  • wave32 na okoliczność? ;D 30.12.06, 01:46
                                                  • asidea Re: Radny Mazek osiwieje... 30.12.06, 01:49
                                                    doomi napisała:

> znaczy wyłysieje jak będzie zmuszony to wszystko czytać big_grin
                                                    >
                                                    > Dobranoc zwariowana ekipo!
                                                    > Asidea, rano powiem mefistto'wi żeby zerknął na Twój problem.

Dziękuję Doomi smile

Tyle życzliwości na jeden dzień smile

I dobranoc smile
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:43
                                                    Dobranoc Majka smile

Hmmm..Jeszcze nigdy nie "zamykałam"(czy jak to nazwać) forum smile

Cicho,spokojnie ...śpijcie wszyscy dobrze smile
                                                    Jutro sobota smile
                                                    Dobranoc wszystkim smile

• wave32 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:45
                                                    Jutro, to będzie niedziela! smile
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:47
                                                    wave32 napisał:

> Jutro, to będzie niedziela! smile

A Ty miałeś spać smile

Dobranoc Wave smile)
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:46
                                                    asidea napisała:

> Dobranoc Majka smile
                                                    >
                                                    > Hmmm..Jeszcze nigdy nie "zamykałam"(czy jak to nazwać) forum smile
                                                    >
                                                    > Cicho,spokojnie ...śpijcie wszyscy dobrze smile
                                                    > Jutro sobota smile

smile)))

A ja tu już się rozpływałam w nocnych pożegnaniach...

Dzień dobry Doomi - wobec tego przekazuję Tobie forum smile

Dobranoc Doomismile

> Dobranoc wszystkim smile
                                                    >
                                                  • doomi Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:48
                                                    No to ja też spadam, bo wpadłam na chwilkę jak zwykle po seansie filmowym.
                                                    A jutro, znaczy dzisiaj o 9 rano idę na łyżwy. O tej porze jest cudnie pusto.
                                                    Wpadniecie? zapraszam serdecznie smile
                                                  • wave32 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:52
                                                    Qrcze, mam trochę obowiązków.... sad(((
                                                  • doomi Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:54
                                                    Obowiązki poczekają smile ja w każdym razie będę smile
                                                    Tymczasem paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy- już ostatni wpis 30.12.06, 01:56
                                                    smile
                                                  • wave32 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 09:18
                                                    doomi napisała:

> Obowiązki poczekają smile

Nie bardzo mogą czekać wink

> ja w każdym razie będę smile

Bezupadkowych "przeplatanek" i piruetów życzę smile
                                                  • doomi Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:25
                                                    Oj była jedna upadkowa zwichnięta noga. Na szczęście nie moja wink
                                                    A teraz pan lodowiskowy przed słynnym "zmieniamy kierunek jazdy" mówi "wszyscy
                                                    stop, zatrzymujemy się". A to dlatego, że za pierwszym razem wszyscy pana olali
                                                    i jeździli dalej tak samo. Cóż za solidarność smile
                                                  • 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:30
                                                    Wystraszyłam śię, że już zaczynamy nocnemarkowanie... smile
                                                    Jak tam rozkraczone - auto i małżonek?
                                                  • arkadia67 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:34
                                                    A to co????? mojemu mężowi też "tir w bok wjechał"sad((( przed samą wigilią.
                                                  • 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:41
                                                    Właśnie się dowiedziałąm, że kolega syna mial dziś wypadek na przejeździe w Jozku.
                                                    Coś złe dni ostatnio dla kierowcow sad
                                                  • doomi Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:44
                                                    ojojoj, widziałam ten wypadek... jakieś większe obrażenia?

A co arkadio z Twoim małżem?

na Siekierkowskim dzisiaj dwa dzwony! i to przy bardzo niewielkim ruchu sad
                                                  • morkub Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:50
                                                    Omal nie dostałam przed chwilą zawału, gdy mi roleta z okna spadła. Wpadam do Was sie odstresować, a tu taki smutny temat w markowisku...
                                                    Moja fobia samochodowo-wypadkowa rośnie uncertain Opowiadałam juz chyba Doomi o kierowcy, przez którego spóźnił sie pociąg, który wiózł mnie przed świętami do Józka - daruję Wam tę makabryczną historię. I jeszcze słyszę ten stuk w latarnię w Sródborowie...
                                                    Mam nadzieję, że nic się nie stało arkadiowemu małżonkowi i koledze majkowego syna...

• morkub Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:52
                                                    A w ogóle mógłby ktoś nowy wątek dla marków założyć, bo tego to już się czytać nie da, nawet bez przewijania wink

• 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:53
                                                    Hej morkub.
                                                    To szczerze współczuję kolejnego przeżycia...
                                                  • arkadia67 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:56
                                                    Całe szczęście całysmile)) samochód jeździ... o dziwo (ma tylko lekko wgniecione
                                                    drzwi z tyłu) a pan z tira połamał sobie caluśki plastikowy błotnik!
                                                    Ludziska to dzisiaj na jakimś "haju" jeździlisad((( Nie bardzo wiem co się
                                                    działo. Ja dziś jeździła po Otwocku, Michalinie, Falenicy i Radości....
                                                    tragediasad((( musiałam strasznie uważać, bo bez przerwy ktoś wymuszał
                                                    pierwszeństwo, albo wyprzedzał na trzeciego. Oczy za kierownicą z przodu, z tyłu
                                                    i z boku. Od dawna się tak nie wymęczyłam za kierownicą.
                                                  • doomi Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:42
                                                    Mojemu nikt nie wjechał (na szczęście), ale bucha mu spod maski.
                                                    Zholowany już, ale nieszczęśliwy bo na kiepski czas trafił i do wtorku nikt
                                                    tego nie naprawi.
                                                    A jak wesoło było: dawno się tak z małżem nie wykłóciłam wink
                                                  • 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 21:49
                                                    Takie porządne wykłocenie czasem dobrze robi smile

A w józkowym wypadku chlopakowi nic się nie stalo, samochód do kasacji, kobieta która w niego
                                                    wjechała (z jego winy) była na obserwacji w szpitalu, jest ok. Dobrze, że tylko tak się skończyło.
                                                  • asidea Re: Dobrej nocy 30.12.06, 01:55
                                                    wave32 napisał:

> Qrcze, mam trochę obowiązków.... sad(((

Hmmm...szkoda..
                                                    Wobec tego jak najszybszej ich realizacji...
                                                    Dobranoc
                                                  • 111majka Re: Dobrej nocy 30.12.06, 10:14
                                                    To już wiem dlaczego nie mogłąm usnąć. Wy tak glośno gadaliście smile
                                                  • wave32 Re: Dobrej nocy 30.12.06, 10:40
                                                    wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka