Gość: lepp e r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:23 rzadko bywam w tym miejscu ale to to bylo w ostatnia sobote i niedziele to przechodzi ludzkie popjecia; pisze w tym miejscu bo tam nie wiadomo komu to powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filmmix Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 01:44 wiedzą wiedzą... to rury jakieś podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:31 No cóż ulica Mylna do najnowszych nie należy :-) może i faktycznie gdzieśtam się coś zagnieździło i wali spod chodnika czy kostki brukowej :-) Ja tam np pracuje nieopodal w takiej jednej fajnej knajpie na Orzeszkowej (no patrz jaki zbieg okoliczności - nazywa sie PUB MYLNA :-) ) , tam nie śmierdzi - a już na pewno nie w sobote :-) Że Ci się też chciało ulice obwąchiwać :-) no no :-) Aha - no ja też rzadko bywam w tamtym miejscu. I też nie wiem komu to powiedzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOB drogi Panie Sebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:40 a czy nie czuje Pan tego wszechobecnego SMRODU papierochów w tej miłej ale niestety NIEWENTYLOWANEJ knajpce? sam lubę małego dyma szczególnie w tak miłym miejscu - ale na MYLNEJ - siekiera w powietrzu - czas rozwiązać ten PROBLEM w imieniu SZACUNKU dla KLIENTÓW tego szacownego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba wentylacja bedzie - na razie jest niebieski :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:12 Papierosy... no cóż... na chwilę obecną jedyne co mogę ze swojej strony zaproponować klientom , którym przeszkadza dym papierosowy to niebieski pokoik (jeśli akurat będzie wolny). W razie co - proszę walić jak w dym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:52 SEBA niby za barem wygladasz na inteligentnego, a tymczasem forum czytasz jak je..., chyba ze nie stac Cie na zwyczajne potwierdzenie smierdzacych faktow bo uprawiasz "lizostwo" wobec swego szefostwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:10 dzieki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 20:23 Gość portalu: lepp e r napisał(a): > rzadko bywam w tym miejscu ale to to bylo w ostatnia sobote i niedziele to > przechodzi ludzkie popjecia; pisze w tym miejscu bo tam nie wiadomo komu to > powiedziec Bogusław Kaczyński w jednym z wywiadów na pytanie - "Czy to prawda, że jest pan homoseksualistą" odpowiedział: Panie redaktorze, nieważne co o mnie mówią, ważne żeby nazwiska nie przekręcali:)) A teraz poważnie. W piątek faktycznie śmierdziało. Przyczyna fetoru była dość prozaiczna - zapchany odpływ w miejskiej kanalizacji, który spowodował przeciek w piwnicach pod lokalem (zaznaczam, że wyciekała woda odprowadzana z barowego zlewu a nie toalet). W sobotę rano (około godz. 11:00) pogotowie wodociągowo- kanalizacyjne usunęło problem i śmierdzieć przestało. Mówienie więc o smrodzie w piątek potwierdzam - sam czułem - za to w sobotę no i oczywiście niedzielę już go nie było. Wiem co mówię. Rzuciłem palenie, to i węch mam teraz first class:)) Proszę więc nie mylić dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zywiec Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:54 Emil co sciemniasz...w knajpiej smierdzi (i nie wiem czy tlko z rury) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 22:57 Niestety, śmierdzą papierosy. Jest jednak nadzieja, kolega E. zapowiedział przecież WENTYLACJĘ, w nowym roku tym. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 01.02.05, 15:51 Gość portalu: zywiec napisał(a): > Emil co sciemniasz...w knajpiej smierdzi (i nie wiem czy tlko z rury) Nie wiem, kto to napisał, ale proponuję mu dokonać ablucji, najlepiej częściej niż raz w tygodniu. Gwarantuję, że smród nie będzie już tak dla nosa uciążliwy. W sekrecie dodam, że nie tylko mylny smród. papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:36 Trzeba powołać komisję i sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? 02.02.05, 00:44 Gość portalu: n_l napisał(a): > Trzeba powołać komisję i sprawdzić! Zgadzam sie! Komisja sledczo-lustracyjna. Zlustrujemy ta Mylna w koncu. Miejsce obrad "niebieski". Data do ustalenia. Media zapewnione :D PA!wel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:36 kiepska komisja ..dalej smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? 05.02.05, 20:45 O widze, że następny specjalista od czarnego piaru. Proponuję zastosowanie podobnej taktyki do tej którą proponowałem wcześniej. Innym jakoś nie śmierdzi, kto bywa ten wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:27 Faktycznie kiepska,jeszcze obrad nie zaczęła.Ale nic straconego. Pierwsze pytanie:kiedy ostatni raz się myłeś i dlaczego od tego czasu minęło sześć miesięcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:09 > tego czasu minęło sześć miesięcy? jako oskarzyciel posiłkowy mam jeszcze pytanie : i dlaczego to była uryna !!?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 07.02.05, 15:22 Panowie, czy to aby nie za wami ciągnie się ten fetorek? Jak was nie ma, nie śmierdzi - gdy jesteście, woniajet nastajaszczo. Odpowiedz Link Zgłoś