Dodaj do ulubionych

SMRóD NA MYLNEJ!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:23
rzadko bywam w tym miejscu ale to to bylo w ostatnia sobote i niedziele to
przechodzi ludzkie popjecia; pisze w tym miejscu bo tam nie wiadomo komu to
powiedziec
Obserwuj wątek
    • filmmix Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 01:44
      wiedzą wiedzą...
      to rury jakieś podobno
    • Gość: Seba Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:31
      No cóż ulica Mylna do najnowszych nie należy :-) może i faktycznie gdzieśtam
      się coś zagnieździło i wali spod chodnika czy kostki brukowej :-)

Ja tam np pracuje nieopodal w takiej jednej fajnej knajpie na Orzeszkowej (no
      patrz jaki zbieg okoliczności - nazywa sie PUB MYLNA :-) ) , tam nie śmierdzi -
      a już na pewno nie w sobote :-)

Że Ci się też chciało ulice obwąchiwać :-) no no :-)
      Aha - no ja też rzadko bywam w tamtym miejscu. I też nie wiem komu to
      powiedzieć :-)
      • Gość: BOB drogi Panie Sebo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:40
        a czy nie czuje Pan tego wszechobecnego SMRODU papierochów w tej miłej ale
        niestety NIEWENTYLOWANEJ knajpce? sam lubę małego dyma szczególnie w tak miłym
        miejscu - ale na MYLNEJ - siekiera w powietrzu - czas rozwiązać ten PROBLEM w
        imieniu SZACUNKU dla KLIENTÓW tego szacownego miejsca
        • Gość: Seba wentylacja bedzie - na razie jest niebieski :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:12
          Papierosy... no cóż... na chwilę obecną jedyne co mogę ze swojej strony
          zaproponować klientom , którym przeszkadza dym papierosowy to niebieski pokoik
          (jeśli akurat będzie wolny). W razie co - proszę walić jak w dym :-)

• Gość: artur Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:52
        SEBA niby za barem wygladasz na inteligentnego, a tymczasem forum czytasz jak
        je..., chyba ze nie stac Cie na zwyczajne potwierdzenie smierdzacych faktow bo
        uprawiasz "lizostwo" wobec swego szefostwa :)
        • Gość: Seba Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:10
          dzieki :-)
    • emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 20:23
      Gość portalu: lepp e r napisał(a):

> rzadko bywam w tym miejscu ale to to bylo w ostatnia sobote i niedziele to
      > przechodzi ludzkie popjecia; pisze w tym miejscu bo tam nie wiadomo komu to
      > powiedziec

Bogusław Kaczyński w jednym z wywiadów na pytanie - "Czy to prawda, że jest pan
      homoseksualistą" odpowiedział: Panie redaktorze, nieważne co o mnie mówią,
      ważne żeby nazwiska nie przekręcali:))

A teraz poważnie. W piątek faktycznie śmierdziało. Przyczyna fetoru była dość
      prozaiczna - zapchany odpływ w miejskiej kanalizacji, który spowodował przeciek
      w piwnicach pod lokalem (zaznaczam, że wyciekała woda odprowadzana z barowego
      zlewu a nie toalet). W sobotę rano (około godz. 11:00) pogotowie wodociągowo-
      kanalizacyjne usunęło problem i śmierdzieć przestało. Mówienie więc o smrodzie
      w piątek potwierdzam - sam czułem - za to w sobotę no i oczywiście niedzielę
      już go nie było. Wiem co mówię. Rzuciłem palenie, to i węch mam teraz first
      class:)) Proszę więc nie mylić dni!!!
      • Gość: zywiec Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:54
        Emil co sciemniasz...w knajpiej smierdzi (i nie wiem czy tlko z rury)
        • razowiec Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 31.01.05, 22:57
          Niestety, śmierdzą papierosy. Jest jednak nadzieja, kolega E. zapowiedział
          przecież WENTYLACJĘ, w nowym roku tym.
        • emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 01.02.05, 15:51
          Gość portalu: zywiec napisał(a):

> Emil co sciemniasz...w knajpiej smierdzi (i nie wiem czy tlko z rury)

Nie wiem, kto to napisał, ale proponuję mu dokonać ablucji, najlepiej częściej
          niż raz w tygodniu. Gwarantuję, że smród nie będzie już tak dla nosa uciążliwy.
          W sekrecie dodam, że nie tylko mylny smród.

papa
          • Gość: n_l Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 17:36
            Trzeba powołać komisję i sprawdzić!
            • marianeq Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? 02.02.05, 00:44
              Gość portalu: n_l napisał(a):

> Trzeba powołać komisję i sprawdzić!

Zgadzam sie! Komisja sledczo-lustracyjna. Zlustrujemy ta Mylna w koncu. Miejsce
              obrad "niebieski". Data do ustalenia. Media zapewnione :D

PA!wel
              • Gość: eryk Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:36
                kiepska komisja ..dalej smierdzi
                • emektb Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? 05.02.05, 20:45
                  O widze, że następny specjalista od czarnego piaru. Proponuję zastosowanie
                  podobnej taktyki do tej którą proponowałem wcześniej. Innym jakoś nie śmierdzi,
                  kto bywa ten wie.
                • Gość: n_l Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:27
                  Faktycznie kiepska,jeszcze obrad nie zaczęła.Ale nic straconego.
                  Pierwsze pytanie:kiedy ostatni raz się myłeś i dlaczego od
                  tego czasu minęło sześć miesięcy?
                  • Gość: Bambi Re: SMRóD NA MYLNEJ ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 23:09
                    > tego czasu minęło sześć miesięcy?

jako oskarzyciel posiłkowy mam jeszcze pytanie : i dlaczego to była uryna !!?? ;)
    • klemens.klemens Re: SMRóD NA MYLNEJ!!!!! 07.02.05, 15:22
      Panowie, czy to aby nie za wami ciągnie się ten fetorek?
      Jak was nie ma, nie śmierdzi - gdy jesteście, woniajet nastajaszczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka