emektb 15.02.05, 14:17 Ostatnio sporo mówi się o naszym klubie sportowym. Czy ktos słyszał jakieś ciekawostki m.in. dotyczące finansów? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bambi Slovakia Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 15.02.05, 16:51 Słyszałem ze jakies przekrety byly z kasa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 17:38 Wolałbym coś usłyszeć o wynikach. Odpowiedz Link Zgłoś
zombi7 Re: Co z tą Pogonią? 15.02.05, 20:40 słyszałem, że radni z komisji kultury złozyli doniesienie do prokuratury o popełnieniu przestepstwa przez działaczy Pogoni. Chodzi o jakas kasę dla zawodników czy coś w tym stylu. Wpadli w moje silne rączki sprawiedliwości Hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 20:46 > słyszałem, że radni z komisji kultury złozyli doniesienie do prokuratury o > popełnieniu przestepstwa przez działaczy Pogoni. Chodzi o jakas kasę dla > zawodników czy coś w tym stylu. Czy znasz jakiś klub sportowy w Polsce, w Europie lub na świecie, w którym nie chodzi o kasę dla zawodników? Jezeli znasz, podaj jego nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Slovakia Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 16.02.05, 07:39 w którym nie > chodzi o kasę dla zawodników? moze rowniez chodzic o kase na inwestycje czy cus ... mozliwosci jest sporo wystarczy odrobina wyobrazni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ar Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 23:30 Niech mi ktos wytlumaczy jak w takim klubie powiedzialbym slabo umiejscowionym w lidze , bierze sie jakas kasa.Skad ona pochodzi?Mi sie zawsze wydawalo ze kasa=wyniki ale chyba jest inaczej.Aha i jeszcze jedno o jaki rzad wymiaru tej kasy tutaj chodzi.Wiem ze sponsorzy ale oni daja kase jak jest publika, widownia .A tu chyba sie nawet bardzo malo dzieje .Wiec skad? Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Co z tą Pogonią? 15.02.05, 22:26 Na pytanie "Co z tą Pogonią" odpowiedź mam taką: Pogoń mamy w herbie, Pogoń mamy w mieście, ale na dobrą piłkę poczekamy - no - może lat dwieście, bo Strus stadion zaorze i już nic a nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 16.02.05, 07:50 bo Strus > > stadion zaorze i już nic a nic nie pomoże. Strus nic nie zaorze , stadion pozostanie , wynikow nie bedzie , aquapark nie zostanie wybudowany (juz to widze jak AP sie rzuca do budowy he he) wiec wszystko bedzie jak zwykle .... zgodnie z oczekiwaniami niektorych :/ Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Nowy prezes Pogoni 17.02.05, 14:55 Nowy prezes klubu sportowego MKS Pogoń Siedlce - Pan Andrzej Chudawski. Rozmowa z prezesem w PEK: www.echo.siedlce.net/?p=19&j=1&id=656 Zarządza na co dzień firmą Valmont, skusiła go świadomość, że może przyczynić się do tego, aby znajomość i pewna czytelność klubu dla mieszkańców Siedlec była lepsza oraz by poprawić obecną sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayster Re: Co z tą Pogonią? IP: 80.51.224.* 17.02.05, 22:12 Emektb jak chcesz dowiedzieć sie czegos na temat finansów w klubie ( a jak sam kiedyś pisałeś zbierasz sie do napisania takiego artykułu )to coś Ci poradze. Podejdz dyskretnie po treningu do ktoregos z pilkarzy(mlodszych) weź go na browara,spróbuj jakoś delikatnie podejść, włacz dyktafon i materiał masz gotowy. Gwarantuje że to co sie dowiesz zwali Cie z nóg (bez przesady). Też kiedyś myslalem żeby cos nakiego naskrobac i puscic po necie. Ale ze wzgledu na zbyt emocjonalne podejscie do sprawy boje nie chciałem tego robic. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayster Re: Co z tą Pogonią? IP: 80.51.234.* 17.02.05, 22:44 Jeśli trafiłeś na odpowiedniego (czyt. szczerego) chłopaka to przelej to teraz na papier i artykuł masz gotowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Co z tą Pogonią? 17.02.05, 22:55 Na kilku i to nie tylko młodych piłkarzy, ale też jakiś działacz by się znalazł i ludzie z siedleckim sportem mocno związani:)) Odpowiedz Link Zgłoś