Dodaj do ulubionych

Co z tą Pogonią?

15.02.05, 14:17
Ostatnio sporo mówi się o naszym klubie sportowym. Czy ktos słyszał jakieś
ciekawostki m.in. dotyczące finansów?

pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Bambi Slovakia Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 15.02.05, 16:51
      Słyszałem ze jakies przekrety byly z kasa .....
      • Gość: Westwind Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 17:38
        Wolałbym coś usłyszeć o wynikach.
        • zombi7 Re: Co z tą Pogonią? 15.02.05, 20:40
          słyszałem, że radni z komisji kultury złozyli doniesienie do prokuratury o
          popełnieniu przestepstwa przez działaczy Pogoni. Chodzi o jakas kasę dla
          zawodników czy coś w tym stylu. Wpadli w moje silne rączki sprawiedliwości
          Hi hi hi
          • Gość: Westwind Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.05, 20:46
            > słyszałem, że radni z komisji kultury złozyli doniesienie do prokuratury o
            > popełnieniu przestepstwa przez działaczy Pogoni. Chodzi o jakas kasę dla
            > zawodników czy coś w tym stylu.

Czy znasz jakiś klub sportowy w Polsce, w Europie lub na świecie, w którym nie
            chodzi o kasę dla zawodników? Jezeli znasz, podaj jego nazwę.
            • Gość: Bambi Slovakia Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 16.02.05, 07:39
              w którym nie
              > chodzi o kasę dla zawodników?

moze rowniez chodzic o kase na inwestycje czy cus ... mozliwosci jest sporo
              wystarczy odrobina wyobrazni :)
      • Gość: Ar Re: Co z tą Pogonią? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 23:30
        Niech mi ktos wytlumaczy jak w takim klubie powiedzialbym slabo umiejscowionym
        w lidze , bierze sie jakas kasa.Skad ona pochodzi?Mi sie zawsze wydawalo ze
        kasa=wyniki ale chyba jest inaczej.Aha i jeszcze jedno o jaki rzad wymiaru tej
        kasy tutaj chodzi.Wiem ze sponsorzy ale oni daja kase jak jest publika,
        widownia .A tu chyba sie nawet bardzo malo dzieje .Wiec skad?
        • emektb Re: Co z tą Pogonią? 15.02.05, 23:39
          z urzędu miasta
    • hejj1 Re: Co z tą Pogonią? 15.02.05, 22:26
      Na pytanie "Co z tą Pogonią" odpowiedź mam taką: Pogoń mamy w herbie, Pogoń
      mamy w mieście, ale na dobrą piłkę poczekamy - no - może lat dwieście, bo Strus
      stadion zaorze i już nic a nic nie pomoże.
      • Gość: Bambi Re: Co z tą Pogonią? IP: *.plusgsm.pl 16.02.05, 07:50
        bo Strus
        >
        > stadion zaorze i już nic a nic nie pomoże.

Strus nic nie zaorze , stadion pozostanie , wynikow nie bedzie , aquapark nie
        zostanie wybudowany (juz to widze jak AP sie rzuca do budowy he he) wiec
        wszystko bedzie jak zwykle .... zgodnie z oczekiwaniami niektorych :/
        • muchawka Nowy prezes Pogoni 17.02.05, 14:55
          Nowy prezes klubu sportowego MKS Pogoń Siedlce - Pan Andrzej Chudawski.

Rozmowa z prezesem w PEK:

www.echo.siedlce.net/?p=19&j=1&id=656

Zarządza na co dzień firmą Valmont, skusiła go świadomość, że może przyczynić
          się do tego, aby znajomość i pewna czytelność klubu dla mieszkańców Siedlec
          była lepsza oraz by poprawić obecną sytuację.

• Gość: Mayster Re: Co z tą Pogonią? IP: 80.51.224.* 17.02.05, 22:12
      Emektb jak chcesz dowiedzieć sie czegos na temat finansów w klubie ( a jak sam
      kiedyś pisałeś zbierasz sie do napisania takiego artykułu )to coś Ci poradze.
      Podejdz dyskretnie po treningu do ktoregos z pilkarzy(mlodszych) weź go na
      browara,spróbuj jakoś delikatnie podejść, włacz dyktafon i materiał masz
      gotowy. Gwarantuje że to co sie dowiesz zwali Cie z nóg (bez przesady).
      Też kiedyś myslalem żeby cos nakiego naskrobac i puscic po necie. Ale ze
      wzgledu na zbyt emocjonalne podejscie do sprawy boje nie chciałem tego robic.
      PZDR
      • emektb Re: Co z tą Pogonią? 17.02.05, 22:31
        rozmawiałem:))
        • Gość: Mayster Re: Co z tą Pogonią? IP: 80.51.234.* 17.02.05, 22:44
          Jeśli trafiłeś na odpowiedniego (czyt. szczerego) chłopaka to przelej to teraz
          na papier i artykuł masz gotowy :-)
          • emektb Re: Co z tą Pogonią? 17.02.05, 22:55
            Na kilku i to nie tylko młodych piłkarzy, ale też jakiś działacz by się znalazł
            i ludzie z siedleckim sportem mocno związani:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka