Gość: habitus IP: *.zigzag.pl 24.06.02, 22:48 Czy w Siedlcach są informatycy? Mam wrażenie, że tylko informatycy korzystają w Siedlcach z Internetu. Mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazz Re: Informatycy IP: *.*.*.* 24.06.02, 23:05 Gość portalu: habitus napisał(a): > Czy w Siedlcach są informatycy? Mam wrażenie, że tylko informatycy korzystają w > > Siedlcach z Internetu. Mylę się? Zapewniam, ze nie jestem informatykiem, raczej muzycznym romantykiem. Ale informatycy tez zapewnie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Informatycy IP: *.zigzag.pl 24.06.02, 23:07 No to cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Informatycy IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 23:08 Ja też nie jestem informatyczką. Ja nawet nie jestem z Siedlec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: hi, hi - kobieta i informatyk......... IP: 195.94.207.* 28.06.02, 13:49 Panno lo radze przewietrzyc swe komórki albo w Siedlcach lub innej miejscowosci... Pozdr Remek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: hi, hi - kobieta i informatyk......... IP: *.acn.waw.pl 28.06.02, 23:48 Gość portalu: Remek napisał(a): > Panno lo radze przewietrzyc swe komórki albo w Siedlcach lub innej > miejscowosci... Po pierwsze nie panno, tylko pani... Po drugie: Twoje zdanie jest napisane bez sensu. Nie można łączyć "albo" z "lub", więc ja też Ci coś poradzę. Poucz się trochę polskiego. Po trzecie: pracowałam w 2 firmach informatycznych i było tam sporo informatyczek. Zapewniam Cię, że były 100% kobietami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: hi, hi - kobieta i informatyk......... IP: *.*.*.* 29.06.02, 11:24 Io, to była super odpowiedź, nie daj się sprowokować. U nie w firmie tez w deche dziewczyna od tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: hi, hi - kobieta i informatyk......... 29.06.02, 11:38 Gość portalu: mixer napisał(a): > Io, to była super odpowiedź, nie daj się sprowokować. > U nie w firmie tez w deche dziewczyna od tych rzeczy. A propos kobiet - informatyczek: Sytuacja zasłyszana od kolegi (występują: kobieta - informatyk (KI), pracownik - facet (PF)): Rzecz dzieje się podczas instalowania nowego stanowiska komputerowego dla pf ki: Jakie pan chce mieć hasło? pf (chcąc speszyć koleżankę): penis Ki niezrażona wpisuje hasło, po chwili zaczyna "tarzać się po podłodze" ze śmiechu. Pf patrzy na monitor i czyta: "Hasło nie przyjęte. Za mała długość." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: hi, hi - kobieta i informatyk......... IP: *.*.*.* 29.06.02, 11:43 freewolf napisał(a): > Gość portalu: mixer napisał(a): > > > Io, to była super odpowiedź, nie daj się sprowokować. > > U nie w firmie tez w deche dziewczyna od tych rzeczy. > > A propos kobiet - informatyczek: > Sytuacja zasłyszana od kolegi (występują: kobieta - informatyk (KI), pracownik > - > facet (PF)): > Rzecz dzieje się podczas instalowania nowego stanowiska komputerowego dla pf > ki: Jakie pan chce mieć hasło? > pf (chcąc speszyć koleżankę): penis > Ki niezrażona wpisuje hasło, po chwili zaczyna "tarzać się po podłodze" ze > śmiechu. > Pf patrzy na monitor i czyta: "Hasło nie przyjęte. Za mała długość." Jeżeli jest to najprawdziwsza prawda, to przybijam piątkę. Trafiłeś w sedno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: Informatycy..... IP: 195.94.207.* 01.07.02, 12:51 Dzieki Pani LO za surową krytykę,... Tezy nie potrafiłas jednak udowodnić w swym krótkim wystapieniu... Cieszę się, że zaglądają tu 100% kobiety... Maxi dzięki za wsparcie...w sprawie. Pozdr. Remek Gość portalu: lo napisał(a): Gość portalu: Remek napisał(a): Panno lo radze przewietrzyc swe komórki albo w Siedlcach lub innej miejscowosci... > Po pierwsze nie panno, tylko pani... Po drugie: Twoje zdanie jest napisane bez sensu. Nie można łączyć "albo" z "lub > ",więc ja też Ci coś poradzę. Poucz się trochę polskiego. Po trzecie: pracowałam w 2 firmach informatycznych i było tam sporo informatyczek. Zapewniam Cię, że były 100% kobietami. :-) Odpowiedz Link Zgłoś