Dodaj do ulubionych

I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić?

25.04.05, 12:48
W "GALERII S" oczywiście. Gmach imponujący, jak na nasze warunki, wspaniała
posadzka.
Dziwi mnie: nie ma w takim obiekcie apteki i gastronomii (w samym środku
miasta !)
Obserwuj wątek
    • tramwajsiedlecki Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:06
      Być tam nie byłem, ale dziś w pobliżu przechodziłem. Dwie czerwone panienki
      promowały przed sklepem przez mikrofon Rossmanna. Na oko, sporo ludzi wchodziło
      do budynku.
    • ac20068 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:10
      Rzeczywiście Galeria S nie wyróznia się od pozostałych pawilonów handlowych. Niektórzy mówią, że to Millenium II. A jakiś mała gastronomia to by się przydała, jak się już znudzi chodzenie po stoiskach.
      • tramwajsiedlecki Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:13
        < A jakiś mała gastronomia to by się przydała,

Ja bym optował nawet za większą niż mniejszą.
        • ac20068 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:27
          Większa tak, ale gdzie?! - chyba na dachu.
          • tramwajsiedlecki Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:28
            Dlaczego na dachu? Zamiast ciuchowiska badziewiowatego.

Albo np. TCHIBO

W Centrum Handlowym Promenada w Warszawie powstał kolejny, dwudziesty w Polsce
            i jedenasty w Warszawie Tchibo Coffee Bar. Zlokalizowany jest w nowo otwartej
            części warszawskiego centrum handlowego przy całorocznym krytym lodowisku.
            Najnowszy Tchibo Coffee Bar ma 72 m2 powierzchni i zabudowę częściowo wyspową.
            Tak jak w innych naszych barach przy projektowaniu wnętrza wykorzystano ciepłe
            i jasne kolory, a klienci mogą usiąść na krzesłach lub niewielkich sofach.
            Tchibo jest pierwszą firmą, która stworzyła sieć własnych barów kawowych. W
            ubiegłym roku odwiedziło je ponad 1,3 mln klientów, a obroty sieci wzrosły o 40
            proc. Pierwszy Tchibo Coffee Bar powstał w 1999 r. w CH Klif, zaś w
            najbliższych trzech latach Tchibo planuje otwieranie 10 placówek rocznie - do
            roku 2007 powinno ich działać 50. Mają powstawać zarówno w centrach handlowych
            jak i w atrakcyjnych punktach miast. (cu)
            • ac20068 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 18:42
              Akurat o funkcjonowaniu Tchibo to wiem co nie co, bo pracują tam moi znajomi i bardzo im współczuję - wyzysk totalny za niewielką kasę. Wydaję mi się, że Siedlce nie są atrakcyjnym miejscem dla Tchibo.
              • Gość: Ar Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 19:38
                Hmmm na temat Galerii S powiem tak-nareszcie jest jakis legalny parking w
                centrum miasta i to za darmo.To tyle.Aha chyba jeszcze ten Rossman moze byc,
                bynajmniej tak twierdzi zona.Stokrotka jak to market wiadomo.Jednak zona
                stwierdzila delikatnie wieksze ceny niz w blizniaczej Stokrotce przy
                Wyszynskiego.
                • emektb Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 22:46
                  no to faktycznie dziwne, że parking zrobili
              • Gość: yess Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 23:45
                Kij ma dwa końce Ja wolę ten z Tchibo
    • krzycho1252 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 25.04.05, 19:43
      razowiec napisał:

> W "GALERII S" oczywiście. Gmach imponujący, jak na nasze warunki, wspaniała
      > posadzka.

Ważne, że jest posadzka to zawsze można coś dostawić lub dogęścić.
      • Gość: Westwind Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 00:07
        Dziś tam byłem. Nawet niezłe wrażenie - przestronnie, pastelowo, sympatycznie.
        Dziwi mnie, że Pan S nie zaprosił bardziej markowych handlowców, obiekt na to
        zasługuje.

Cała dwója, a nawet pała!!! za brak jakiejś miłej knajpki, bufetu lub barku
        kawowego. A fe Panie S, tak się nie robi. Choćby salonik prasowy z kawą .....
        • neutron6 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 07.05.05, 12:37
          Wreszcie się tam wybrałem. W zasadzie poza Rossmanem nic ciekawego. Bardzo źle
          wykorzystana powierzchnia, ale to pewnie z przymusu, bo nie było za wielu
          chętnych na jej prawidłowe wykorzystanie. Stoktortka droższa niż na
          Młynarskiej. Czyli nic nowego, poza budynkiem.
          • Gość: Jan2 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:20
            Witam. Czytając opinie (nie tylko przedmówcy) stwierdzam, że nie zauważyli
            pięknej sprawy.Tam pracuje określona liczba osó. I pewnie Oni cieszą się z
            tego budynku...najbardziej. Pozdrawiam.
            • Gość: Z daleka Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.05.05, 18:35
              Rzeczywiście nie ma kącika z kawą?
            • Gość: Ar Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.05.05, 19:40
              No tak, to zapytaj ale tak na osobnosci pracownikow tamtejszego marketu ile
              beda zarabiac i jak faktycznie zaproponowano im prace.
              • Gość: Jan2 Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 19:56
                Tak na osobności, to nie mogę... o to pytać. Ale jednak mają pracę.
                • no_login Ale jednak mają pracę 07.05.05, 20:12
                  którą pewnie wcześniej też mieli.
                  Tylko sklep/stoisko się przeniosło.
                  • razowiec Re: Ale jednak mają pracę 09.05.05, 17:29
                    > Tylko sklep/stoisko się przeniosło.

Masz na mysli Rossmanna?
                    • Gość: n_l Re: Ale jednak mają pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:57
                      Nie,nie Rossmanna.
                      • Gość: Rossmann Bydgoszcz Re: Ale jednak mają pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:00
                        Jestem bardzo zadowolona ze sklepów w Bydgoszczy Bardzo mila obsluga i pomocna
                        powiem a mila pani pzyniesie lub pokaze gdzie co jest. To nie prawda ze nie
                        doceniane sa Ochrona w pozadku zwlaszcza na Kruszwickiej w Geancie mily i
                        przystojny ochroniarz!
                • Gość: Ar Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 20:39
                  Ok mozna i tak to rozumowac, w sumie to mozna Polakowi zaplacic 650zl i niech
                  sie cieszy, po co przeplacac .Prawda?Tak rozumujac to kazda placa powyzej 650zl
                  jest zbytnim wydatkiem , wrecz rozrzutnoscia.
                  • razowiec Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? 10.05.05, 13:10
                    Sprawę płac reguluje sam rynek. Brak pracy powoduje, że można mało płacić.
                    Jeżeli będzie brakowało pracowników, pracodacy będą zachęcali kandydatów wyższą
                    płacą niż u konkurencji. Dlatego każde nowe miejsce pracy, nawet nisko płatne,
                    przybliża nas do tego celu.

• klemens.klemens Czy Galeria S może zmienić się na lepsze? 23.05.05, 16:26
      Sam nie wiem już co tym sądzić.Czy to Pan S. poszedł po najmniejszej linii
      oporu i nabrał podnajemców powierzchni bez ładu i składu, czy rzeczywiście
      tzw. "marki" olały obiekt, Pana S. i nas jako klientów?
      • muchawka Re: Czy Galeria S może zmienić się na lepsze? 23.05.05, 20:05
        Tego nawet najmądrzejsi ludzie w mieście nie wiedzą.
        • emektb Re: Czy Galeria S może zmienić się na lepsze? 23.05.05, 20:32
          wiedzą
    • Gość: awer Re: I jak się podoba? Co pochwalić, a co zganić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:46
      Jakie misto, taka galeria - no comment.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka