bambii 07.10.05, 18:48 Może tak bysmy wybrali jakiegoś admina ktory by wyprostował zapędy co poniektórych użyszkodników - bo czasem to nawet do klawiatury mi sie nie chce siadać po niektórych postach :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a-ha Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:05 Kontrola i cenzura? A fe... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 07.10.05, 19:13 Jest admin na forum tylko rzadko zagląda tutaj a nie cenzura tylko forum tzw. moderowane jak większość forów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-ha Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:41 Jasne. Mnie również cierpnie skóra kiedy czytam niektóre wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogini Nocy Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:04 wyluzujcie drodzy panowie :-D przecież orły typu ziarenko to nieszkodliwe dzieciaki. Jestem przeciwna cenzurze. Nawet ziarno kakao ma pełne prawo do wypowiedzenia swoich poglądów, choćby były one nawet wyrazem niedorozwoju emocjonalnego. Dokładnie to samo dotyczy pozostałych niby trolli. Ostrzegam, że będę zwalczać takie pomysły. VETO Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Admin na forum - WANTED IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 15:41 Bogini ma rację popieram w całej rozciągłości,dajemy Ciebie na administratora w pierwszej kolejności la,la,la,la,la,la idą smerfy dwa Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 17.10.05, 12:42 Gość portalu: morfeusz napisał(a): > > > Bogini ma rację popieram w całej rozciągłości,dajemy Ciebie na administratora > w pierwszej kolejności > > la,la,la,la,la,la idą smerfy dwa dziękuję, dziękuję, wiem, że się nadaję, bo nadaję się do wszystkiego, ale za propozycję dziękuję bo akurat mam papiloty na głowie i niewyjściowo wyglądam :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Admin na forum - WANTED 08.10.05, 23:19 Witajcie, Przekazano mi, że zastanawiacie się nad wybraniem społecznego opiekuna dla Waszego forum. Na początku musimy wyjaśnić sobie podstawową sprawę: moderator nie jest cenzorem :) Opiekun nie zajmuje się akceptowaniem wypowiedzi do publikacji itp. Jego zadanie to reagowanie na posty, które naruszają zasady netykiety - takie jak bluzgi bądź reklamy. Poza tym jest pośrednikiem między Wami a nami /administracją/ - np. może przekazywać nam pomysły związane z modyfikacją główki forum czy też założenia nowego podforum. Także logowanie nie musi być związane z wprowadzeniem moderatora - są fora z logowaniem bez opiekunów i z opiekunami bez logowania - to zależy od preferencji społeczności forum i liczby trolli na nim. Podsumowując: wybranie opiekuna to nie jest zły pomysl, Wy otrzymujecie osobe "od Was", która dba forum - my /administracja/ możemy rzadziej sprawdzać co się u Was dzieje ;) Więcej informacji o opiekunach społecznych możecie wyszukać na stronie Pomocy Forum: forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 08:57 Jak widać mamy błogosławieństwo ;) więc teraz czas na wybór spośród stałych użytkowników forum, ja mam swoje typy ale czekam na Was :) Warunkiem zostania modem powinen być zalogowany stały nick, częste zaglądanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: Admin na forum - WANTED IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 10:30 Pomysł z administratorem słabo mi się podoba. Jakoś dzięki Bogu forum się rozwinęło dziękiniektórym aktywnym uczestnikom i nikt w tym nie musiał za bardzo pomagać. Teraz, gdy stało się popularne, pojawiają się też podejrzani goście. Takie jest prawo masowości. Jednak zawsze można takiego gościa odznaczyć na czerwono i zostanie usunięty (lub jego wypowiedź). Nie twórzmy sztucznych barier, bo po co? Raczej apelujmy do odpowiedzialnych forumowiczów, aby nie reagowali i nie podbijali niemądrych wątków. A sam Bambi niestety daje się (czasami) w takie dialogi na cztery nogi wciągać. I co tu pomoże administracyjny nadzorca? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 14:34 > daje > się (czasami) w takie dialogi na cztery nogi wciągać. eeeee juz dawno nie bralem w takiej dyskusji udzialu, ustepuje tutaj miejsca bogini_nocy :). Wystepuje na roznych forach i moderator (nie mylić z cenzorem !) to IMO dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 10.10.05, 09:06 bambii napisał: > > daje > > się (czasami) w takie dialogi na cztery nogi wciągać. > > > eeeee juz dawno nie bralem w takiej dyskusji udzialu, czyżby? bez fałszywej skromności ustepuje tutaj miejsca > bogini_nocy :). szalenie dziękuję :-D bądź czujny :-D > Wystepuje na roznych forach i moderator (nie mylić z cenzorem !) to IMO dobry > pomysł. > Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 16:13 > Jednak zawsze można takiego gościa > odznaczyć na czerwono i zostanie usunięty (lub jego wypowiedź). zalogowanego gościa można wrzucić do KF`a, niezalogowanego-nie wpisy są usuwane tylko w niektórych przypadkach (po uprzednim zgłoszeniu za pomocą klikniecia w czeroby kosz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:11 POLICJA WIEJEMY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi wyluzuj Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:19 Jakieś niespełnione ambicje?? Super cenzor z wyłącznością na prawdę?? Bambi - znajdź sobie lepiej drugą połowę, przytul się to (może) ci przejdzie - w ostateczności kup sobie zwierzątko - może być pies, kot lub patyczak. Zapomnij o traumatycznych przeżyciach z dzieciństwa, (jakim zapewne było wyrywanie muszkom skrzydełek i nóżek) i żyj, ciesz się życiem i daj żyć innym. Zobacz, jaki piękny jest świat i nie spostrzegaj go wyłącznie przez pryzmat otaczających Ciebie wszędzie troli. Świat jest piękny - bo tak różny (nawet ty w nim jesteś) – wyluzuj!!!!!!!! Buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 19:51 > Jakieś niespełnione ambicje? he he ja ? mam wszystko czego potrzebuje do zycia , piękną i kochającą żonę (pozdrawiam ją teraz :*) , dwoje wspaniałych dzieci , fascynującą prace do tego niezle płatną :), nowe wyzwania poprzez kończenie kolejnego kierunków studiów (i doktorat w planach) :P - ja moje ambicje zaspakajam w 100% a Ty swoje ?. Ale widze ze nick zmieniony ale rozpoznaje buahahaha w kolejnym wcieleniu. A jesli tego nie rozumiesz to moderator jest czy tego chcesz czy nie i nie jest to kwestia cenzurowania ale MODEROWANIA , jeśli nie rozumiesz to daj sobie spokoj jak sie obeznasz z innym forami to wtedy wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 10.10.05, 09:09 bambii napisał: > > Jakieś niespełnione ambicje? > > he he ja ? mam wszystko czego potrzebuje do zycia , piękną i kochającą żonę > (pozdrawiam ją teraz :*) , dwoje wspaniałych dzieci , fascynującą prace do tego > niezle płatną :), nowe wyzwania poprzez kończenie kolejnego kierunków studiów ( > i > doktorat w planach) :P - ja moje ambicje zaspakajam w 100% a Ty swoje ?. > > Ale widze ze nick zmieniony ale rozpoznaje buahahaha w kolejnym wcieleniu. A > jesli tego nie rozumiesz to moderator jest czy tego chcesz czy nie i nie jest t > o > kwestia cenzurowania ale MODEROWANIA , jeśli nie rozumiesz to daj sobie spokoj > jak sie obeznasz z innym forami to wtedy wróć. Bambii, ty mnie jednak przerażasz. Juz dawno widziałam, że jesteś bardziej ambitny niż progresywny, ale na prawdę nie musisz ciągle tego podkreślać :-D > Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 10.10.05, 12:52 > Juz dawno widziałam, że jesteś bardziej > ambitny niż progresywny, Nie zaczynaj znowu, te zaczepki znane mi sa, niby niechlujne a jednak kąśliwe (taki styl :/). Jakże się cieszę że nie jesteś w kręgu osób których opinia ma na mnie wpływ (pewnie tak jest dobrze dla nas obojga), a co do progresjii ok tórej piszesz to nie wykazałaś se nią już dawno , przypomnę Ci wątek jakby co : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=24697371&a=24697371 Jesli chesz zrobić przytyk to zrób to osobiście wtedy zaczne Ciebie szanować i brać pod uwagę co piszesz/mówisz. Nie wiem czy to progresja wg. twoich kryteriow czy nie ale w tym roku mam zamiar podejść do egazminu CAE aby czasu starczylo :P Ale porponuje odejsć od prywatnych wycieczek w kierunku mojej osoby i skupic sie na watku glownym, a jakby jednak mialabys cos do powiedzenia to wal do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi wyluzuj Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:11 1. primo - podpisałem się - tak więc nick-a nie zmieniłem 2. też realizuje się w życiu - ale nie musze tym się chwalić. A ciebie posądzam o chęć posiadania kolejnego stanowiska (ładnie będzie wyglądać na wizytówce – moderator) obok kolejnych przesiedzianych studiów zaocznych (nie stacjonarnych w/g nowej Ustawy o Szkolnictwie Wyższym) - myślę, że jednak coś sobie rekompensujesz 3. Masz żonę i dwójkę dzieci?? - to dlaczego 24h jesteś przy kompie?? 4. bywał jaśko u dworu - tutaj wpadam na chwilę, ale jak widzę Twoje wypociny okraszone chęcią władzy i monopolem na wszystko (to pewnie zasługa fefnastych przesiedzianych studiów, lub mania wielkości, za chwilę jak zakładam okupiona ciężką depresją i stanami maniakalnymi) to mi się odechciewa. Ale takiej okazji nie mogłem przepuścić POZDRAWIAM Buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 11.10.05, 08:30 > 2. też realizuje się w życiu To pisz o sobie jesli masz cos do powiedzenia a nie obrzucaj blotem innych jak to czynisz nie w pierwszym juz wątku. Co do staowiska to jakbym chcial byc modem to już bym nim był i nawet bys o tym nie wiedzial :P. Bycie modem to bardzo niewdzięczna praca bo musi nurzac w ręce w niezłym szambie. Ja moge nie czytac kretyńskich postów on to musi robić z racji funkcji. Co do studiów to jeden kierunek można skonczyć w trybue dziennym drugi raczej juz nie bo trzeba zarabiac na zycie i rodzine i wcale sie nie wstydze tego ze aktualnie sa to studia zaoczne , ale dla ciebie to nie jest istotne wazne aby wytknąć, przwyalić byle czym aby jednak. > - myślę, że jednak coś sobie r > ekompensujesz a ja myślę że ten atak to właśnie twoja rekompensata czy nawet zadrość w stosunku do innych , napisz co skonczyles co robisz, czym sie zajmujesz czy masz rodzine wtedy pogadamy. To nie ja wyciągnałem wątki osobiste w tm poście. Powiem jeszcze jedno poraz kolejny reperentujesz swoimi postami totalną miernotę, zaścianek i najzwyklejszą zawiść do innych (w tym przypadku do mnie)- a robisz to wtedy kiedy nie chcesz dyskutować merytorycznie tylko realizujesz swoje ukryte przyziemne rządze. Jak ci sie odechciewa to nie przychodź tutaj a jeśli masz cos do napisania to pisz ale nie obrażaj - bo to taka polska mentalność. Moderator jest na forum tak czy inaczej i to nie jest kwestia wprowadzenia moderowania ale ustalenia kogoś z uczestników forum , kogoś z nas. Jeśli chcesz dalej realizować swoją nienawisć to wal na priv i zostańmy przy wątku głównym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahaha Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:52 Rozmowa z trollem jest jak zapasy ze świnią w błocie ty się upaprzesz a świnia to lubi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 13.10.05, 00:40 > Moderator jest na forum tak czy inaczej i to nie jest kwestia wprowadzenia > moderowania ale ustalenia kogoś z uczestników forum , kogoś z nas. czego dowodem jest w miare sprawnie działający czerwony koszyk i błyskawiczna reakcja na podszywacza Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 19:51 > Jakieś niespełnione ambicje? he he ja ? mam wszystko czego potrzebuje do zycia , piękną i kochającą żonę (pozdrawiam ją teraz :*) , dwoje wspaniałych dzieci , fascynującą prace do tego niezle płatną :), nowe wyzwania poprzez kończenie kolejnego kierunków studiów (i doktorat w planach) :P - ja mooje ambizjce zaspakajam w 100% a Ty ?. Ale widze ze nick zmieniony ale rozpoznaje buahahaha w kolejnym wcieleniu. A jesli tego nie rozumiesz to moderator jest czy tego chcesz czy nie i nie jest to kwestia cenzurowania ale MODEROWANIA , jeśli nie rozumiesz to daj sobie spokoj jak sie obeznasz z innym forami to wtedy wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 19:51 > Jakieś niespełnione ambicje? he he ja ? mam wszystko czego potrzebuje do zycia , piękną i kochającą żonę (pozdrawiam ją teraz :*) , dwoje wspaniałych dzieci , fascynującą prace do tego niezle płatną :), nowe wyzwania poprzez kończenie kolejnego kierunków studiów (i doktorat w planach) :P - ja mooje ambizjce zaspakajam w 100% a Ty ?. Ale widze ze nick zmieniony ale rozpoznaje buahahaha w kolejnym wcieleniu. A jesli tego nie rozumiesz to moderator jest czy tego chcesz czy nie i nie jest to kwestia cenzurowania ale MODEROWANIA , jeśli nie rozumiesz to daj sobie spokoj jak sie obeznasz z innym forami to wtedy wróć. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 09.10.05, 19:55 Sory za te powtorzenia ale jakies bledy w przegladarce mi sie porobily :/ dodam jeszcze tylko ze mam wielu przyjaciol niektorych poznalem tutaj na forum i ich tez serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 10.10.05, 09:11 bambii napisał: > Sory za te powtorzenia ale jakies bledy w przegladarce mi sie porobily :/ > > dodam jeszcze tylko ze mam wielu przyjaciol niektorych poznalem tutaj na forum > i > ich tez serdecznie pozdrawiam :) przerażające, chociaż zabawne jednocześnie :-D > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:46 Bambejro wyszedł z Ciebie tak przez Was ulubiony "Trol"... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 13.10.05, 12:48 powinno się poprawić, jeden troll dostał bana :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:22 Tobie nigdy się nie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:24 Czytam te wasze wypociny i mi sie śmiac chce.Wiecie do czego sluzy forum???? Kazdy moze wypowiedziec swoja opinie i nikomu nie wolno jej CENZUROWAĆ!!! Znaleźliście sobie mądre slowo moderator,a to po prostu bedzie cenzor.Moze ktoryś z was pojedzie do Londynu i spróbuje zostać"moderatorem" w Hyde Parku,wy niespelnieni cenzorzy.Za komyuny się oburzaliście,że ktoś czyta wasze listy,że sie wtraca do wszystkiego a jak juz można mówić co sie maprawde myśli to jacyś "yntelygenci" z bozej laski chcą to cenzurować.Puknijcie sie w czólka to moze zaczniecie troche myśleć.Juz wole być trollem(bo to chyba m.innymi o mnie?) niz takim nadętym swoja"mondrścią" bubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 14.10.05, 15:29 Wiecie do czego sluzy forum???? wiemy > Kazdy moze wypowiedziec swoja opinie i nikomu nie wolno jej CENZUROWAĆ!!! właścicielowi wolno > jacyś "yntelygenci" z bozej laski chcą to cenzurować a owszem, dość prymitywnych zachowań, nigdy na tym forum nie było takiej pustki, nawet kląć trzeba umieć z taktem > Puknijcie sie w czólka to > moze zaczniecie troche myśleć. gdybyś napisął to inaczej to moja odpowiedź byłaby łagodniejsza w tonie, a ty się puknąłeś? >Juz wole być trollem(bo to chyba m.innymi o mnie? zależy pod jakimi innymi nick`ami jeszcze piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:32 No toś mi chlopie pojechal,chyba sie zamkne w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 14.10.05, 20:26 Nie żartuj, delikatnie napisałem :-) Zajrzyj do starszych wątków, takich z 2004 i wcześniejszych, poczytaj, łatwiej będzie Ci zrozumiec o czym piszę. Zauważ że było to całkiem inne forum. Ludzie się kłócili ale byli dla siebie uprzejmi i szanowali swoich rozmówców. Były odpowiedzi ostre ale kulturalne, często zaprowione dowcipem, ironią, nierzadko autoironią. Było trollowanie ale było na jakimś poziomie bez niepotrzebnej złośliwości i agresji. Nie było wyzwisk, podszywania sie pod innych i pisania pod różnymi nickami. A trolle były są i będą, zjawisko nieuniknione, tylko niech to będą trolle sympatyczne i dowcipne. i niech piszą pod jednym nick`iem. A to że Tobie odpisuje świadczy że nie traktuję Ciebie jako trolla... chociaż czasami... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 01:44 Ja tez potrafie sie smaic sam z siebie ale pomysl cenzora tutaj to pomysl poroniony.Po co robic takie fora jak ktos bedzie decydowal co sie moze ukazac a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Admin na forum - WANTED 15.10.05, 01:55 > pomysl cenzora tutaj to pomysl poroniony. a masz jakiś pomysł żeby przekonać niektórych użyszkodników że ich posty wcale nie są śmieszne tylko irytujące lub obraźliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login suplement 15.10.05, 02:11 Jeżeli już mówimy o cenzurze to miałaby ona miejsce _po_ fakcie, na żadnym forum nie ma cenzury prewencyjnej, po drugie-jest mozliwość przywrócenia usunietego wątku/wpisu po trzecie- cenzura po to żeby uniknąć polemik takich jak ta w której Ty zaczynasz się pogrążać forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=30209882&a=30456135 Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 14.10.05, 15:48 > spróbuje zostać"moderatorem" w Hyde Parku wiesz co to jest netykieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Admin na forum - WANTED IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 15:43 Co by tu można spieprzyć panowie,co by tu jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sde Re: Admin na forum - WANTED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:50 Zaczną od forum a skończą na...Kim Ir Sen sie klania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekolog Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 16:49 Precz z arystokracją. Internet dla Ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - WANTED 15.10.05, 21:52 widze wlasnie ze pod strzechy trafil :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 11:19 Zajmijcie się familją a nie forum staruszkowie. Każde pokolenie ma swój czas a wasze nigdy go nie miało i mieć nie będzie juz poszedly ze swymi pomysłami nał chłopakowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 17.10.05, 08:51 Gość portalu: ziarnkokau napisał(a): > Zajmijcie się familją a nie forum staruszkowie. > Każde pokolenie ma swój czas a wasze nigdy go nie miało i mieć nie będzie juz > poszedly ze swymi pomysłami nał chłopakowcy. tak ziarenko, staję murem za tobą, bo tam gdzie gąbczastość zwojów tam my solidarnie ryjku :-D nie pozwolę, abyś w walce o prawo do debilizmu nabywczego pozostał sam :-D Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziarnkokau Re: Admin na forum - WANTED IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:57 Bogini_kau wypowiada się tylko w godzinach pracy jeśli jest urzędnikiem państwowym to okrada nas a szczególnie mnie jeszcze dziś tego nie sprawdzę ale następnym razem sprawdze skąd nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: Admin na forum - WANTED 17.10.05, 12:43 Gość portalu: ziarnkokau napisał(a): > Bogini_kau wypowiada się tylko w godzinach pracy jeśli jest urzędnikiem > państwowym to okrada nas a szczególnie mnie jeszcze dziś tego nie sprawdzę ale > następnym razem sprawdze skąd nadajesz. sprawdzaj, sprawdzaj kochany :-D Twoja Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Niech ktoś tu posprząta 23.11.05, 08:11 A jednak miałem przeczucie ze dojdzie do takich wybryków. Panie jabbur trzeba tu posprzątać i właczyć logowanie jak Pan sam widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
demolca Re: Admin na forum - NOT WANTED 26.11.05, 10:57 Moderowanie - wspaniałe politycznie poprawne określenie cenzury. Fajnie jest mieć jak najwięcej pod kontrolą. Dla dobra innych oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Admin na forum - NOT WANTED 26.11.05, 12:41 teraz nie jest moderowane (moze nie az tak jak powinno byc) i jest fajnie prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziarnkokau Re: Admin na forum - WANTED 26.11.05, 13:26 Yhy jest mega fajnie postów mniej o 60% a proporcje te same na jeden głupi przypada pół głupszego. Odpowiedz Link Zgłoś
vaginarium Re: Admin na forum - WANTED 26.11.05, 15:05 do tego proces stawania się trolem przez bamboleum jest taki uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
pe-ja-71 Re: Admin na forum - WANTED 26.11.05, 16:16 vaginarium napisała: > do tego proces stawania się trolem przez bamboleum > jest taki uroczy heh, moim zdaniem, bambosz, jest trollem od początku, tylko głęboko zakonspirowanym.. Odpowiedz Link Zgłoś