Dodaj do ulubionych

czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możliwe??

07.12.05, 12:19
Pamiętam, że takie spotkania się odbywały, na jednym mimo tego że nie byłem
forumowiczem jeszcze wtedy się załapałem. Miło było, miało to miejsce w Pubie
Mylna. Jak myślicie czy jest możliwe jeszcze takie spotkanie? Idą święta więc
okazja była by idealna. Oczywiście ziarko byłby też zaproszony jako jeden z
najbardziej aktywnych ludzi na forum. Co myślicie o pomyśle spotkania się.
Jakie miejsce na spotkanie było by dobre?? i czy ma to szansę powodzenia??
Obserwuj wątek
    • no_login Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 13:38
      > Oczywiście ziarko byłby też zaproszony
      to ja- pas
      • raks5 No login 07.12.05, 13:42
        sygnaturke masz nie do wyje...
        • anarchaniol Re: No login 07.12.05, 13:47
          Oczywiście co do ziarka to było w "". A pewno i tak by się nie pojawił. A co do
          sygnatury to super cytat.
          • no_login Re: No login 07.12.05, 13:55
            dzięki, spotkanie chętnie ale bez trolli,
            proponuję umawiać się przez priva
        • no_login Re: No login 07.12.05, 13:49
          mam inną na oku", ale są problemy
          ze skróceniem jej :-)
      • izaza Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 14:09
        sygnaturka the bescik:)
        jest taki fajny emotikonik, zeby zareogowac, ale tylko na gg:(
      • bambii Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 14:17
        pobicie to ktory paragraf z KK ? bo musze sie przygotowac zeby wiedziec jak mam
        sie bronic w sadzie :P
    • ziarnkokau Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 14:08
      Oczywiscie że sie zjawię bardzo chetnie Was poznam tylko moze nie ma mylnej bo
      tak osobiście widzaiłem jak uzywano narkotycznych spraw więc może zmienimy nasz
      ulubiony lokal na jakis bardziej neutralny proponuje niewinną satelitarną :)
      poznamy się uścisniemy sobie kończynki i powiem do was ale jesteście starzy i
      smutni i schowam się gdzies przed waszym ułomstwem gdzies w łazience damskiej z
      szeroka barmanką i z całego tego żalu dogodze jej jak nikt bo wszyscy wiedza ile
      we mnie altruizmu jak w tym z akfinu.
      • raks5 ziarno 07.12.05, 14:28
        ja juz wiem kogo to g... mi przypomina.
        ziarno to taka masloska po siedlecku. Tylko ja mial kto wypromowac...
        • no_login Re: 07.12.05, 14:35
          dajcie spokój trollowi, jemu to się podoba
      • emektb Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 16:28
        troll, nie troll. to się nazywa psucie dobrego imienia. możesz mnie kale jeden
        nie lubić i naprawdę gó.. mnie to obchodzi. jeśli masz zapalenie wyobraźni,
        twoja sprawa. na pewno jednak skądś piszesz, więc masz taki numerek wiesz.
        • ziarnkokau Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 17:13
          Elmo ja wielokrotnie pisałem że nawet Cię lubie ale narkotyków nie lubię a tu
          piszę tylko prawdę.

wporzo pozdro siedemset
        • hejj1 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 17:18
          Panie Emilu. Z takim trzeba załatwić sprawę formalnie. Nie ulega wątpliwości,
          że te narkotyki to pomówienie. Wszystkie firmy internetowe muszą zachowywać m.
          in. wpisy z forum. Po skardze do prokuratora on wie jak się występuje do
          operatora o udostępnienie danych. Myślę, że dla wszystkich operatorów internetu
          w Siedlcach odnależienie szkodliwego trola nie stanowi problemu. Nie wiem tylko
          jak z kawiarenkami, bo chyba dopiero od 2006 roku będzie obowiazek rejestracji
          użytkowników. Ale jak właścicie kawiarenki dowie się, że to od niego to na
          przyszłość zapamięta.
          • 12b5 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 21:09
            Zapraszam do Ziarnka ale nie chcialbym tam widzieć: Bambiego, no logina
            emkebta, razowca. Co wy sobie myślicie, że będziecie ludzi przebierać. Zrobil
            to już Hitlar i Stalin.
        • bppieronek Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 01:18
          oj emil, emil i po co te nerwy ?
          może by się lepiej dystrubucją zająć ? i produkcją - już widze oczami wyobraźni
          jak nowo zatrudnione barmanki zwijają na swych smukłych udach piekne
          aromatyczne jointy ...
          ale obiecaj solennie, że sam i na własnych udach nie będziesz zwijał (no, no
          panie kolego pewnych spraw nie możemy przeginać)
    • pe-ja-71 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 21:19
      Z tego co czytam, to chyba chodzi o "fanatycznych forumowiczów" a nie nas
      "młodziutkich gniewnych", a pewnie spotkajcie się w 5 czy tam 6, bo tylu was
      chyba zostało i ponarzekajcie jak to złe trolle popsuły forum... tyle wam
      zostało, hehe... zresztą jak ma to być na Mylnej to tam chyba: rikitikinarkotyki
      są... to ja i tak się nie piszę...
      • 12b5 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 21:25
        To jednak prawda...uhuhu. Aż sprawdzę i zwącham sprawę. Bez zaciągania.
      • no_login Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 07.12.05, 23:14
        > Z tego co czytam,
        czytasz, mam nadzieję, ze zrozumieniem?

> to chyba chodzi o "fanatycznych forumowiczów"
        możesz opisać takiego fanatycznego forumowicza?

> a nie nas "młodziutkich gniewnych"
        do młodych gniewnych nic nie mam,
        ale "młody gniewny" a "popier... młody/gniewny"
        to dwie różne rzeczy

> ponarzekajcie jak to złe trolle popsuły forum...
        tylko o tym chciałbys romawiać?
        jest tyle tematów do rozmowy, forum to forum,
        życie to życie, naucz się odróżniać te rzeczy,
        może się jeszcze przyda...

> zresztą jak ma to być na Mylnej
        o tym zadecydują zainteresowani, ale pewnie tam

> to tam chyba: rikitikinarkotyki są
        no cóz, zakładam że wiesz co piszesz...
        i nie pytam się co bierzesz...

> to ja i tak się nie piszę...
        nie nalegam z zaproszeniem
    • bppieronek Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 01:10
      no dobra ale czemu ma to spotkanie służyć ?

swoją drogą opowieści dziwnej treści o narkotykach w mylnej bawią mnie badzo
      (zapewne emila wkurzają) - bywam w mylnej od saamego jej poczatku i nigdy nie
      widziałem, nie poczułem przyjemnego aromatu świeżo palonej trawy ani innych
      niedozolonych prawem uzywek :(

ziarnko bym bardzo chętnie poznał - bo inteligentny to człek i czasem miło
      poczytać i poznać alternatywne poglądy - jest wtedy o czym dyskutować

w mylnej bywam często - zawsze można ze mną pogadać (o ile się jeszcze nadaje)
      bez wcześniejszego umawiania oficjalnego spotkania - ot tak po prostu -
      zaczynając od sakramentalnego : najlepsze kasztany są ... potem odzew i już
      rozmowa pomknie jak woda z dolnopłuka

pozdrawiam
      jakby co wpiszcie mnie na liste spotykaczy - zawyże troche średnią wieku :)
      • horus8 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 09:43
        Życzę udanego spotkania. Osobiście się nie stawię, bo uważam, że niewiele to
        da. Przynajmniej mnie. Jeżeli wszyscy się poznamy, zaczniemy ze sobą rozmawiać
        inaczej - jak koledzy, albo nawet przyjaciele - a po co? Powstanie wtedy
        Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, nie będzie wypadało na forum głośniej krzyknąć
        do kogoś, z kim się piło browar. A więc bardzo się ugrzecznimy.

Jest jeszcze jedna sprawa: teraz, kiedy nie wszyscy wiedzą kto jest kim, pada
        więcej krytycznych opinii także o osobach postronnych np. posłach, radnych,
        prezydencie itp. To się skończy. a mam nadzieję, że pisząc bez obaw i szczerze,
        czynimy na tym forum pewien ferment, który idzie dalej.

Po trzecie wiem kim jest ziarkokau. Oj, zdziwilibyście się.
        • bambii Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 11:59
          > Po trzecie wiem kim jest ziarkokau. Oj, zdziwilibyście się.

czy to Łukasz ?
          • horus8 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 12:29
            Na razie nie powiem, dam mu szansę.
          • pe-ja-71 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 14:39
            bambii napisał:

>
            > czy to Łukasz ?
            >
            >
            Pudło, bamboszu, pudło... hehe..
        • moler1 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 13:01
          horus8 napisał:

> Życzę udanego spotkania. Osobiście się nie stawię, bo uważam, że niewiele to
          > da. Przynajmniej mnie. Jeżeli wszyscy się poznamy, zaczniemy ze sobą
          rozmawiać
          > inaczej - jak koledzy, albo nawet przyjaciele - a po co? Powstanie wtedy
          > Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, nie będzie wypadało na forum głośniej
          krzyknąć
          > do kogoś, z kim się piło browar. A więc bardzo się ugrzecznimy.
          >
          > Jest jeszcze jedna sprawa: teraz, kiedy nie wszyscy wiedzą kto jest kim, pada
          > więcej krytycznych opinii także o osobach postronnych np. posłach, radnych,
          > prezydencie itp. To się skończy. a mam nadzieję, że pisząc bez obaw i
          szczerze,
          >
          > czynimy na tym forum pewien ferment, który idzie dalej.
          >
          > Po trzecie wiem kim jest ziarkokau. Oj, zdziwilibyście się.

Ależ zlokalizowanie tego wesołka było banalnie proste :-)
          Zapewniam, że wiecej uwagi warto poświęcić zapchlonym, osiedlowym kotom :-)

ŁC
          • horus8 Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 13:23
            Bambii zapytał kto to jest, może mu napiszesz? A możesz podać inicjały? W
            dowolnej kolejności.
            • ziarnkokau Re: czy spotkanie forumowiczów jest jeszcze możli 08.12.05, 14:47
              Musze was zmartwić ziarnkokau jest zupełnie wirtualne.

właściciel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka