ssuucchhyy 15.07.06, 11:05 Jakie są wasze opinie o tym zakładzie, bo ja byłem i za 2,5 godziny roboty skroili mnie na 400 zł. W serwisie Forda w Warszawie samochód robili 3 godziny i zapłaciłem 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator.ws Re: Serwis u Poletyłów 15.07.06, 11:23 A mi w serwisie Toyoty samochod robili 2 godziny i zaplacilem 50zl a w zakladzie serwisowym w Taradajkach Wielkich robili 1,5 godziny i skubneli 200zl! W Toyocie wymieniali mi plyn do spryskiwaczy i powoli go nalewali, a w Taradajkach Wielkich wymieniali filtr powietrza i srodkowy tlumik. Moze napiszesz Szanowny ssuucchhyy co Ci robili w tym samochodzie?Bo czas roboty i cena nie sa obiektywne... PS. A moze chcesz narobic komus kolo *upy? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ssuucchhyy Re: Serwis u Poletyłów 15.07.06, 23:37 Nie działała mi klima, jak się okazało było zwarcie w przewodach, zrobili wyjechałem, okazało się że klima znowu przestała działać to wróciłem do nich - gościu tym razem powiedział że mam za duży luz w sprężarce. Odpowiedz Link Zgłoś
ssuucchhyy Re: Serwis u Poletyłów 15.07.06, 23:39 A co do robienia koło *upy to nie jestem z tych, poprostu uważam że jest u nich drogo i ciekawy jestem czy to przypadek, że mnie tak policzyli czy to codzienność. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Serwis u Poletyłów 16.07.06, 11:54 osobiscie nie bylem u nich ale znajmoimi potwierdzaja ta opinie Odpowiedz Link Zgłoś
postman_pat Re: Serwis u Poletyłów 16.07.06, 10:52 100 zl za 3 roboczogodziny w autoryzowanym salonie to raczej niemozliwe (jesli tak, to nastepny samochodem jakim kupie bedzie ford), moze robili twoj samochod 0,5 godz a 2,5 stal???? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ssuucchhyy Re: Serwis u Poletyłów 16.07.06, 11:53 Niestety kolego cały czas miałem oko na to co robili. Odpowiedz Link Zgłoś
oxylog Re: Serwis u Poletyłów 16.07.06, 12:26 Byłem tam tylko raz pięć lat temu, facet wymądrzał się, że ma koputer do Forda (a to był tylko analizator spalin !!!!). Po kilkunastu kilometrach od wyjechania z tego "warsztatu" coś zacząło mi stukać (niedokręcona końcówka drążka), dobrze, że mam trochę pojęcia i szybko zareagowałem bo bym się zabił. Odpowiedz Link Zgłoś