Gość: kolec IP: *.*.*.* 06.03.03, 11:16 Po zlikwidowaniu CITIBANKU Opoint rzadko tu zagląda. Opoint, gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: synoptyk Re: Wołamy OPOINT IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 13:01 Ja też wołam: Opoint, nie odchodź stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
opoint Re: Wołamy OPOINT 09.03.03, 19:06 Bardzo mi miło, że o mnie pamiętacie. Nigdzie nie zniknęłam. Jestem i będę. Mam taką nadzieję. Miałam drobne problemy rodzinne, ale już wszystko jest OK i wracam do Was. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: westwind Re: Wołamy OPOINT IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 23:53 Witaj Opoint znów wsród nas! Czyżbyś złożona była grypą? Mnóstwo ludzi teraz choruje i to wcale nie jest zabawne, bo przebieg choroby jest raczej nieprzyjemny. Miło, że jesteś TU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoint Re: Wołamy OPOINT IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 07:40 Na szczęście nie choruję na grypę. Może w tym roku mnie ominie? Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Witamy 10.03.03, 22:53 No to dobrze. Wróciła też Mag.da.O. Czyli wiosna .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Witamy wszystkie Damy naszego forum IP: *.*.*.* 11.03.03, 12:13 Jest super - nie dajemy się grypie. No i mamy trzy wspaniałe damy na forum: Opoint, Mag.da.O, Megan Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Witamy wszystkie Damy naszego forum 11.03.03, 20:01 Jak się woła, to jednak ktoś usłyszy. Bardzo mi jest miło z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: Witamy IP: *.acn.pl 12.03.03, 11:29 > Wróciła też Mag.da.O. > Czyli wiosna .... Bardzo mnie cieszy to porównanie z wiosną ;-), bo na samą wiosnę czekam już od listopada. Wygląda na to, że jakieś zmiany jednak się szykują, bo w ogródku nie ma już śniegu, trawka zaczyna się nieśmiało zielenić, a momentami nawet słońce się przebija przez chmury. No i wielki to dla mnie zaszczyt, że moja osoba została zaliczona w poczet dam siedleckiego forum :-))) Pozdrawiam wiosennie, Mag.da.O Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Witamy 20.03.03, 18:56 Taka przyrodnicza ciekawostka. Powrót OPOINT spowodował przyjście wiosny, ciekawe - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opoint Re: Witamy IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 12:32 Jak na razie to ta wiosna jest tylko w kalendarzu, bo na dworzu brrrr zimno. Ale miło, że się tak kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś