bibinka5 18.11.06, 19:04 Mój mąż powiedział że "MIRKOWI" chłopcy stworzyli listę 71 "kolegów" którzy mągą paśc ofiarą nowego prezydenta.Czy to możliwe że tyle "stołko-koleśów" jest w naszym mieście???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logos110 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 19:53 Możliwe :) Podkreslam to już nie wiem ktory raz dzisiaj - koniec z biurokractwem! Po takich numerach napewno nie zagłosuje na M. Symanowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:09 Czyli na stołki czekają wszyscy członkowie PiS, bo jest ich w Siedlcach podobno 80 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
bibinka5 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:10 Ale skąd tyle syołków czy to możliwe ... Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:15 Ty to powiedziałeś :/ Wg mnie raczej tego nie będzie. Nie na taką skalę jak zrobił to M. Symanowicz. to było już poprostu przegięcie. Dlatego własnie zagłosuje na niego, bo nie lubię biurokractwa i ustawiania stołków. Pozatym na pierwszej konferencji prasowej po ogłoszeniu jeszcze nie oficialnych w tedy wyników wyborów (w poniedziałek) Wojciech Kudelski powiedział "Napewno nie zgodze się na to, by moim zastępcą był wiceprezydent bez kwalifikacji. Nie będzie figuranta tylko z tego powodu, że tak wynika z układu koalicyjnego." Ten argument chyba jednak o czyms świadczy. Dlatego ja zagłosuje na wojciecvha Kudelskiego, bo wydaje mi się o wiele lepszym kandydatem niż M. Symanowicz, ktorego już mam poprostu dośc przez te 9-lat Jego prezydentury. Mówię dośc i stawiam krzyżyk na Wojciechu Kudelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:17 Przepraszam Was za karygodny błąd :D:D:D "Dla tego, napewno nie zagłosuje na Mirosława Symanowicza" O tak powinno to wyglądac :D Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:20 Aleś mnie rozbawił tą wypowiedzią Kudelskiego "napewno nie zgodzę się na to, by moim zastępcą był wiceprezydent bez kwalifikacji". A jakie kwalifikacje na wiceprezydenta ma Filipek, Głowacki czy nawet odżegnujący się od tego stołka Dobijański. Żaden z nich - pomimo, że już trochę lat pracują - nie ma nic ciekawego w swoim dorobku zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 20:23 A czy Ty wiesz, ze aby napewno Filipek zostanie vice? Nie... Nie wiesz - i ja nie wiem... Głowacki ? Raczej nie... Dobijański ? też nie, z resztą sam to napisał na forum nie dawno - , ze napewno nie zostanie vice. Dlatego nie wiadomo kto zostanie vice prezydentami jesli wygra W. Kudelski. Wg mnie postawienie przez 4 lata na W. Kudelskiego to słuszny krok. Odpowiedz Link Zgłoś
pamparampam5 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 22:14 NIE AGITUJ TAK KUDELSKIEGO BO I TAK WYGRA SYMANOWICZ. ZA NIM NIE STOI ŻADNA PARTIA I LUDZIE TO W KOŃCU ZOBACZĄ! NIE BĘDZIE KACZOGRODU W SIEDLACH! WYSTARCZY ! PANIE MIRKU POPIERAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
logos110 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 22:23 Kto teraz kogo agituje?? Pozatym pierwszy raz widzę Cię na forum, czyżby STS- owiec :D:D:D:D? Odpowiedz Link Zgłoś
melisa333 Re: 71 osób zagrożonych... 18.11.06, 23:48 he he he he - nie będzie kaczogrodu ???? Pan Pan Miruś z kim rządził 4 lata ? z krasnoludkami ??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 71 osób zagrożonych... 19.11.06, 00:59 Przemku , nie znam , uścisnąlem raz dłoń, ale mądrze piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: 71 osób zagrożonych... 19.11.06, 00:57 > nie ma nic > ciekawego w swoim dorobku zawodowym. "miszczu" napisz coś o sobie Odpowiedz Link Zgłoś