bambii 01.03.07, 08:22 Następca Kulickiego Konkurs na szefa siedleckiej filii mazowieckiego Wojewódzkiego Urzędu Pracy wygrał Piotr Karaś. za TS Czy ktoś wie kto to bo mam wrażenie że to też człowiek z PO, TKM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzycho1252 Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 08:26 Tu zajrzyj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=53242465&a=58210959 Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 09:04 BRAWO PANIE KARAS!!! NIECH PAN ZDRADZI TAJEMNICE, ZE Z DOSWIADCZENIEM W SPRZEDAZY KART JEST SIE JEDNOGLOSNIE LEPSZYM OD SPRAWUJACEGO PRZEZ TYLE LAT WLADZE W NASZYM MIESCIE (Z TYTULEM DOKTORSKIM) P. SYMANOWICZA. CHYBA P. SYMANOWICZCZ SIE MOCNO "NIE WYKAZAL" DOTYCHCZASOWYM DOSWIADCZENIM I WIADOMOSCIAMI SKORO TAK ZOSTAL OCENIONY PRZEZ KOMISJE KONKURSOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
wymyslony1 Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 10:36 nadaje sie. iq w granicach normy. orangutana. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Następca Kulickiego ... 27.04.07, 10:19 jest pierwsza możliwość oceny "następcy". Co myślicie o konferencji w WSFiZ zorganizowanej przez Pana Karasia? Moim zdaniem była na wysokim poziomie ,a p Dyrektor przeszedł sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 11:39 > Następca Kulickiego > Konkurs na szefa siedleckiej filii mazowieckiego Wojewódzkiego Urzędu Pracy A ja myślałem że następca w wyniku pikiety z ostatniej sesji... Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 15:49 Kaligula konia zrobił senatorem, to dlaczego Karaś nie może być dyrektorem. I koń i karaś wozili swoich panów. Koń woził cesarza Kaligulę, a Karaś posła Ambroziewicza. Teraz to wszystko jest jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 16:47 Bambii, jeśli to był konkrs to ja jestem.......- no założmy "generał". Przecież już dawno było wiadomo kto będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Następca Kulickiego ... 01.03.07, 20:24 > no założmy "generał". czy mam zacząć mówić Panie "generale" ? czy to taki żart jedynie, nie sugerujesz tutaj żadnych nieprawidłowości chyba ? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlaq Re: Następca Kulickiego ... 02.03.07, 11:47 abanderado napisał: > ...z kunkursu. łotwartego każden co chciał to muk prubofac Odpowiedz Link Zgłoś
rus5 Re: Następca Kulickiego ... 28.05.07, 17:36 widziałam Go w TV Siedlce , ale śliczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meandry1 Re: Następca Kulickiego ... 29.05.07, 08:25 No, taki wysoki i czarne ocy miał Odpowiedz Link Zgłoś
rus5 Re: Następca Kulickiego ... 29.05.07, 11:16 Przecież On się tam marnuje i traci czas, a lata uciekają.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Następca Kulickiego ... 31.05.07, 14:40 Nie martwcie się dziewczynki, teraz będzie tez radnym i częściej będziemy mogli Go słuchać i oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
meandry1 Re: Następca Kulickiego ... 01.06.07, 10:35 OOo a czy chópczyki też mogą się ucieszyć?? A mnie ciekawią jego działania jakie bedą? Może bedzie aktywniejszy niż pani która poszła w dyrektory.....czy prezydenty Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Następca Kulickiego ... 01.06.07, 10:49 Ciekawe spostrzeżenie Jeżeli chodzi o działania, to w takie cuda nie wierzę, bo nie wiadomo nawet jakie ma przygotowanie do pełnienia tej funkcji. Jak do tej pory chyba ta wypowiedź jest najtrafniejsza. "Kaligula konia zrobił senatorem, to dlaczego Karaś nie może być dyrektorem. I koń i karaś wozili swoich panów. Koń woził cesarza Kaligulę, a Karaś posła Ambroziewicza. Teraz to wszystko jest jasne." Odpowiedz Link Zgłoś
meandry1 Re: Następca Kulickiego ... 04.06.07, 10:32 a to on szoferem jest?????/ To co sie pytasz ma miec PRAWO jazdy i miłym być no i te carne ocy na pewno pomogą w jezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
bmada Re: Następca Kulickiego ... 04.06.07, 23:17 Ciekawe czy on ma czerwoną torebkę? Odpowiedz Link Zgłoś