Dodaj do ulubionych

Mecz POLSKA-MALTA

19.05.07, 00:21
MIĘDZYPAŃSTWOWY MECZ O PUCHAR NARODÓW EUROPY W RUGBY,
POLSKA-MALTA

Sobota 19,05,2007
Stadion MKS POGOŃ SIEDLCE
ul. Wojskowa 5
start 15.00
Obserwuj wątek
    • brycee Re: Mecz ... 19.05.07, 06:55
      To dziś. A wczoraj rugbiści z kadry polskiej zwiedzili sobie siedleckie
      więzienie i spotkali się z pensjonariuszami.
      • siedlczanin2 Re: Mecz ... 19.05.07, 11:41
        Kompromitacja organizatorów. Na afiszu flaga Polski jest czerwono biała. Ale
        wstyd.
    • czajnatee mecz vs mecz 19.05.07, 13:11
      w tym czasie w dalekiej Anglii na nowym stadionie Wembley finał Pucharu Anglii,
      można oglądać za pośrednictwem CANAL+, można a nawet trzeba. Może i wybrałbym
      się ale nie o tak niefortunnej porze. Poza tym to mecz kelnerów z kelnerami, a
      parę osób uważa że przez to podniesie prestiż klubu. Najpierw trzeba mieć
      obiekt, zaplecze i tak dalej. Dopiero potem zaprasza się TV
      • lukasz57-90 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 13:39
        nie rozumiem organizatorów, mamy dobty obiekt sportowy przy szkole Królówce tak
        zwany MOSIR a nie to coś na wojskowej ;// albo już lepiej na błoniach...
        • emti1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 14:25
          Widac nie zdajecie sobie sprawy z realiow jakie mamy w polskim rugby.Mecze I ligi rozgrywa sie na stadionach nawet o wiele gorszych niz nasz..

Poza tym ide o zaklad ze goscie z Malty rowniez rozgrywaja swoje mecze na podobnych obiektach.

A tymczasem trza sie zbierac na meczyk
          • emti1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 17:25
            No i wrocilem..

Wrazenia jak najbardziej pozytywne.Tłumy na stadionie,fajna,ciekawa oprawa,piekna pogoda,dobry wynik,kilku wychowankow Pogoni w skladzie...coz chciec wiecej.
            Wkurzali tylko łosie dmiący na tych swoich odpustowych trąbkach.

Nie ma to tamto,organizatorzy dali rade.Było OK i mam nadzieje ze zamknięto buzie wszelkim malkontentom.
            Ciekawe jak to wygladało w TV.
            • konard1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 18:02
              Mecz spoko siedlce dały czadu
              Najlepsz motyw na końcu reprezentacja malty przeszła spod stadionu do cafe brama
              W najlepsze szła sobie koło orange, katedry i atola. Paru sobie nawet lody
              kupiło w budzie na katedralnej. Przed katedrą stał orszak ślubny, a oni (rep.
              Malty) gratulowali parze młodej.
              ja dla mnie mecz spoko. gratulacje dla organizatorów za piekne widowisko.
              Gratulacje dla prezesa Mączki. Aby tak dalej. Stadion troche zaniedbany ale to
              nic.
              • lukasz57-90 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 21:52
                milo czytac takie komentarze :)
                mnie niestety nie bylo ale mam nadzieje ze bedzie wiecej takich imprez w naszym
                miescie ;]

jak ktos ma fotki to wrzuccie na FFSiedlce
                • pchoinsk Re: mecz vs mecz 11.04.14, 19:32
                  Jeśli kogoś by jeszcze interesowało przy okazji remamentu zdjęciowego wrzuciłem kilka zdjęć z tego meczu tutaj:
                  www.moja-malta.pl/sport/rugby-polska-malta-siedlce-2007
                • pchoinsk Re: mecz vs mecz 11.04.14, 19:33
                  Jeśli kogoś by jeszcze interesowało przy okazji remamentu zdjęciowego wrzuciłem kilka zdjęć z tego meczu tutaj:
                  www.moja-malta.pl/sport/rugby-polska-malta-siedlce-2007
          • brycee Re: mecz vs mecz 20.05.07, 16:51
            Przypomnial mi sie bodajze rok 1981. Jako dfzieciak ogladalem mecz z cyklu
            eliminacji mistrzostw świata w piłce nożnej. Mecz na Malcie. Prowadzilismy na
            skalnym boisku 2-0 i miejscowym kibolom bardzo sie to nie spodobalo. Zlapali za
            kamienie i zaczeli rzucac na boisko. Sedzia przerwal mecz kilkanascie minut
            przed koncem. No i teraz mi sie to przypomnialo :)
            • elf181 Re: mecz vs mecz 20.05.07, 18:13
              ale o co chodzi z tymi kamieniami?
              • brycee Re: mecz vs mecz 20.05.07, 18:45
                Wtedy Malta i teraz Malta.
                Słonko wyszło, tak? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka