konard1 19.05.07, 00:21 MIĘDZYPAŃSTWOWY MECZ O PUCHAR NARODÓW EUROPY W RUGBY, POLSKA-MALTA Sobota 19,05,2007 Stadion MKS POGOŃ SIEDLCE ul. Wojskowa 5 start 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brycee Re: Mecz ... 19.05.07, 06:55 To dziś. A wczoraj rugbiści z kadry polskiej zwiedzili sobie siedleckie więzienie i spotkali się z pensjonariuszami. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Mecz ... 19.05.07, 11:41 Kompromitacja organizatorów. Na afiszu flaga Polski jest czerwono biała. Ale wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnatee mecz vs mecz 19.05.07, 13:11 w tym czasie w dalekiej Anglii na nowym stadionie Wembley finał Pucharu Anglii, można oglądać za pośrednictwem CANAL+, można a nawet trzeba. Może i wybrałbym się ale nie o tak niefortunnej porze. Poza tym to mecz kelnerów z kelnerami, a parę osób uważa że przez to podniesie prestiż klubu. Najpierw trzeba mieć obiekt, zaplecze i tak dalej. Dopiero potem zaprasza się TV Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 13:39 nie rozumiem organizatorów, mamy dobty obiekt sportowy przy szkole Królówce tak zwany MOSIR a nie to coś na wojskowej ;// albo już lepiej na błoniach... Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 14:25 Widac nie zdajecie sobie sprawy z realiow jakie mamy w polskim rugby.Mecze I ligi rozgrywa sie na stadionach nawet o wiele gorszych niz nasz.. Poza tym ide o zaklad ze goscie z Malty rowniez rozgrywaja swoje mecze na podobnych obiektach. A tymczasem trza sie zbierac na meczyk Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 17:25 No i wrocilem.. Wrazenia jak najbardziej pozytywne.Tłumy na stadionie,fajna,ciekawa oprawa,piekna pogoda,dobry wynik,kilku wychowankow Pogoni w skladzie...coz chciec wiecej. Wkurzali tylko łosie dmiący na tych swoich odpustowych trąbkach. Nie ma to tamto,organizatorzy dali rade.Było OK i mam nadzieje ze zamknięto buzie wszelkim malkontentom. Ciekawe jak to wygladało w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
konard1 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 18:02 Mecz spoko siedlce dały czadu Najlepsz motyw na końcu reprezentacja malty przeszła spod stadionu do cafe brama W najlepsze szła sobie koło orange, katedry i atola. Paru sobie nawet lody kupiło w budzie na katedralnej. Przed katedrą stał orszak ślubny, a oni (rep. Malty) gratulowali parze młodej. ja dla mnie mecz spoko. gratulacje dla organizatorów za piekne widowisko. Gratulacje dla prezesa Mączki. Aby tak dalej. Stadion troche zaniedbany ale to nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: mecz vs mecz 19.05.07, 21:52 milo czytac takie komentarze :) mnie niestety nie bylo ale mam nadzieje ze bedzie wiecej takich imprez w naszym miescie ;] jak ktos ma fotki to wrzuccie na FFSiedlce Odpowiedz Link Zgłoś
pchoinsk Re: mecz vs mecz 11.04.14, 19:32 Jeśli kogoś by jeszcze interesowało przy okazji remamentu zdjęciowego wrzuciłem kilka zdjęć z tego meczu tutaj: www.moja-malta.pl/sport/rugby-polska-malta-siedlce-2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pchoinsk Re: mecz vs mecz 11.04.14, 19:33 Jeśli kogoś by jeszcze interesowało przy okazji remamentu zdjęciowego wrzuciłem kilka zdjęć z tego meczu tutaj: www.moja-malta.pl/sport/rugby-polska-malta-siedlce-2007 Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: mecz vs mecz 20.05.07, 16:51 Przypomnial mi sie bodajze rok 1981. Jako dfzieciak ogladalem mecz z cyklu eliminacji mistrzostw świata w piłce nożnej. Mecz na Malcie. Prowadzilismy na skalnym boisku 2-0 i miejscowym kibolom bardzo sie to nie spodobalo. Zlapali za kamienie i zaczeli rzucac na boisko. Sedzia przerwal mecz kilkanascie minut przed koncem. No i teraz mi sie to przypomnialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: mecz vs mecz 20.05.07, 18:45 Wtedy Malta i teraz Malta. Słonko wyszło, tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś