Dodaj do ulubionych

Festiwal Open`er Heineken Music

22.06.07, 10:02
Czy wybieracie się na festiwal?jak liczna ekipa z Siedlec jedzie?Nocujecie na
polu namiotowym-festiwalowym?
Do zobaczenia w Gdyni:)))
Obserwuj wątek
    • marianeq Re: Festiwal Open`er Heineken Music 22.06.07, 13:15
      Byłem na ubiegłorocznym - ale na ten chyba się nie wybiorę.
      Miłej zabawy! ;)
      • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 25.06.07, 10:04
        marianeq napisał:

> Byłem na ubiegłorocznym - ale na ten chyba się nie wybiorę.
        > Miłej zabawy! ;)

a ja jadę :-) o 11:00
      • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 25.06.07, 10:04
        marianeq napisał:

> Byłem na ubiegłorocznym - ale na ten chyba się nie wybiorę.
        > Miłej zabawy! ;)

a ja jadę :-) o 11:00
        • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 25.06.07, 10:07
          pawelek.mar napisał:

> marianeq napisał:
          >
          > > Byłem na ubiegłorocznym - ale na ten chyba się nie wybiorę.
          > > Miłej zabawy! ;)
          >
          >
          >
          > a ja jadę :-) o 11:00

chciałem napisać, że o 11:00 w piątek będę w Gdyni :-))

Co do pytania o nocleg to odpowiadam, że pola nie mam, bo za późno kupowałem
          karnet...jeszcze nie wiem gdzie będę nocować, posprawdzam coś na miejscu :-)
          • morcheeba77 Re: Festiwal Open`er Heineken Music 25.06.07, 13:41
            hej, to jednak ktoś jedzie!!! My wyruszamy już w środę o 15.00,nocleg na polu
            namiotowym w Sopocie,....eeech nie mogę się doczekać.
            Do zobaczyska:)
            • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 25.06.07, 14:05
              morcheeba77 napisała:

> hej, to jednak ktoś jedzie!!! My wyruszamy już w środę o 15.00,nocleg na polu
              > namiotowym w Sopocie,....eeech nie mogę się doczekać.
              > Do zobaczyska:)

Jedną z opcji noclegowych, którą biorę pod uwagę to właśnie Sopot, pole
              Kamienny Potok, czy coś w tym guście :-)))
    • postman_pat Re: Festiwal Open`er Heineken Music 02.07.07, 23:25
      wlasnie wrocilem,
      napradwe warto bylo, chociaz po sobocie caly mokry, ale Groove Armada, Beastie
      Boys, a w niedziele LCD Soundsystem przy pieknym nadmorskim niebie..., takie
      chwile warto przezyc. Mam nadz, ze bede tam za rok znowu.
      Ciekawy jestem zdania pozostalych uczestnikow. Tylko nie piszcie na temat
      pogody, bo kazdy widzial co bylo ;)))
      • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 03.07.07, 09:44
        postman_pat napisał:

> wlasnie wrocilem,
        > napradwe warto bylo, chociaz po sobocie caly mokry, ale Groove Armada, Beastie
        > Boys, a w niedziele LCD Soundsystem przy pieknym nadmorskim niebie..., takie
        > chwile warto przezyc. Mam nadz, ze bede tam za rok znowu.
        > Ciekawy jestem zdania pozostalych uczestnikow. Tylko nie piszcie na temat
        > pogody, bo kazdy widzial co bylo ;)))

Największe dreszcze (nie ze względu na pogodę :-))) ) przeżywałem w niedzielę.
        O 20:00 w namiocie Bassisters Orchiestra...miód po prostu :-) cudeńko :-) z
        lekkim opóźnieniem pobiegłem na Bloc Party...koncert jednak przeciętny, dwie
        dobre płyty, ale na żywo jakoś dreszczy nie było :-) a później Bjork
        punktualnie o 23:00 ...wspaniałe, wyjątkowe przedstawienie, doskonałe
        brzmienie..a o 1:00 Lcd Soundsystem i byłem już wbity w ziemie (to też nie ma
        nic wspólnego z tym, że grunt był miękki :-)) ). Brzmieli doskonale, brak mi
        słów. Trudno jest przecież wychodzic na scenę po takim spektaklu jaki zrobiła
        Bjork, ale LCD obroniło się w 100%!!!

Sobota: Tutaj w namiocie świetna zabawa przy Aptece, co prawda koncert w stylu
        the best of...ale i tak brzmiało to bardzo dobrze, szczególnie biorąc pod
        uwagę, że kilka tygodni temu Kodym rozpędził skład, z którym nagrał ostatnią
        płytę. Na dużej scenie o 23:00 Beastie Boys z później Muse..w obu przypadkach
        doskonałe brzmienie i świetne przedstawienie.

W piątek najlepsze było w namiocie przy Pink Freud. Na duzej scenie The Car is
        on fire porażka - szkoda. Sonic Youth prawie dobrze, ale brzmienie nie było
        idealne, chociaż przy sprzężeniach były ciary na plecach :-)) Doskonałe
        brzmienie na The Roots.

Tyle co na gorąco zapamiętałem :-)))
        • ratasa Re: Festiwal Open`er Heineken Music 08.07.07, 03:58
          Hej! Kto nie był,a mówi,że jest ok.odpada!!;> Pierwszy dzien wchodzimy na
          pole,które jest jak gąbka...torf?:) Pijemy piwko,jak chyba kazdy,a gwiazda
          wieczoru jest jest The Roots..i nic więcej! Żeby dali o jeden dzień wczesniej
          Beastie Boys!! To Czad!! Rozruszaliby wszystko,a tak jeden dzien ciszy..i
          Wchodzą Chłopcy,ale bardzo Niegrzeczni;> i Sabotageeeee!!! W między czasie
          deszczyk ale taki "delikatny",ludzie tylko po kolana ubotani w błocku,ogólna
          zadowolka!:)) A najlepsze dnia 3-ciego nastąpiło;> Beastie Wali Instrumental
          pod namiotem gdzie skacze w 4-tym rzedzie 1h 40 minut i tylko mieli
          grac...wymiękli!!:))) Zaczeli z wokalem!@!!!:)) To ponoc pierwszy raz w ich
          historii,że tak postąpili (znane przypadki podawac)i pomimo kontraktu zaczeli
          nadawać:)))
          Dizee Razcal..byliśmy niedaleko:) Daje mocno,ale za nisko jak na zapowiadaną
          klasę
          Muse..piękne tylko dla młodych?? Czekam na wypowiedzi:)
          Sonic Youth....czekam na wypowiedzi..lipa w/g Nas
          Bjork??? Czekalismy na Nią!!! Usypiała:( taki wachlarz o 3-ciej pokazała swoich
          utorów:/ Tylko śpac!!

Ogólnie Opener Się rozwija i to w takim tępie,że zaskakuje organizatorów,tak
          jak Oni starają się zaskakiwać Nas,a My?? Jak to Polacy!! Zawsze do przodu:)))))

Hej! To oko hiphopka:) A Wasze?
          • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 09.07.07, 10:00
            ratasa napisał:

> Hej! Kto nie był,a mówi,że jest ok.odpada!!;> Pierwszy dzien wchodzimy na
            > pole,które jest jak gąbka...torf?:) Pijemy piwko,jak chyba kazdy,a gwiazda
            > wieczoru jest jest The Roots..i nic więcej! Żeby dali o jeden dzień wczesniej
            > Beastie Boys!! To Czad!! Rozruszaliby wszystko,a tak jeden dzien ciszy..i
            > Wchodzą Chłopcy,ale bardzo Niegrzeczni;> i Sabotageeeee!!!

popraw mnie, jeżeli źle Cię zrozumiałem, może coś w przenośni próbujesz
            czytelnikom przekazać...czy Ty na tym koncercie słyszałeś Sabotage??? :-))))

W między czasie
            > deszczyk ale taki "delikatny",ludzie tylko po kolana ubotani w błocku,ogólna
            > zadowolka!:)) A najlepsze dnia 3-ciego nastąpiło;> Beastie Wali Instrumenta
            > l
            > pod namiotem gdzie skacze w 4-tym rzedzie 1h 40 minut i tylko mieli
            > grac...wymiękli!!:))) Zaczeli z wokalem!@!!!:))

Żałuję, że tego nie widziałem, po prostu nie dostałem się do namiotu, pobiegłem
            na Bloc Party, bo lubię, ale koncert BP był przeciętny. Na Beastie już się nie
            dostałem, a w namiocie przecież świetne rzeczy przez te 3 dni były :-)

To ponoc pierwszy raz w ich
            > historii,że tak postąpili (znane przypadki podawac)i pomimo kontraktu zaczeli
            > nadawać:)))
            > Dizee Razcal..byliśmy niedaleko:) Daje mocno,ale za nisko jak na zapowiadaną
            > klasę
            > Muse..piękne tylko dla młodych?? Czekam na wypowiedzi:)
            > Sonic Youth....czekam na wypowiedzi..lipa w/g Nas

żadna lipa, ale faktycznie nie zawsze brzmieli tak jak należy, chociaż momenty
            były :-) kilka fajnych sprzężeń ;-)

> Bjork??? Czekalismy na Nią!!! Usypiała:( taki wachlarz o 3-ciej pokazała
            swoich
            >
            > utorów:/ Tylko śpac!!

gó.. prawda :-) Baba jak zawyła to aż ciary przechodziły. Genialny głos, jak
            poprawili po pięciu minutach nagłośnienie to już nie do wyjęcia było.

>
            > Ogólnie Opener Się rozwija i to w takim tępie,że zaskakuje organizatorów,tak
            > jak Oni starają się zaskakiwać Nas,a My?? Jak to Polacy!! Zawsze do
            przodu:))))
            > )
            >
            > Hej! To oko hiphopka:) A Wasze?

Najlepsze było na końcu: LCD Soundsystem, kto nie zna ten niech sięga
            koniecznie :-)

Daleki jestem od hip hopu i generalnie uważam, że takie kapele jak The Roots to
            nudy, ale obiektywnie przyznaję, że brzmieli doskonale (dużo lepiej niż
            wczesniej Sonic, które bliższe mojemu sercu), ale z hip hopowych klimatów to
            Bassisters Orchiestra w niedzielę w namiocie najciekawiej :-)
            • morcheeba77 Re: Festiwal Open`er Heineken Music 09.07.07, 13:22
              Bjork dała rewelacyjny koncert!!!!!ten jej głos przenikał dosłownie we wszystkie
              tkanki...:)
              Bassisters Orchestra- wiedziałam ,że dają czadu, ciekawie jak wypadliby na dużej
              scenie, moze kiedys się doczekają:)
              Podobała mi się też Apteka, tu nie trzeba komentować, klasyka.
              A po tym wszystkim w niedzielny poranek w zabłoconych kaloszach wsiedliśmy w
              samochód i do Siedlec...i tak do następnego roku:)
              Mam nadzieję,że będzie nas tam jeszcze więcej:)
              Pozdrawiam
              • pawelek.mar Re: Festiwal Open`er Heineken Music 09.07.07, 13:48
                morcheeba77 napisała:

> Bjork dała rewelacyjny koncert!!!!!ten jej głos przenikał dosłownie we
                wszystki
                > e
                > tkanki...:)
                > Bassisters Orchestra- wiedziałam ,że dają czadu, ciekawie jak wypadliby na
                duże
                > j
                > scenie, moze kiedys się doczekają:)

mam nadzieję, że się jednak nie doczekają, to nie jest muza na dużą scenę,
                wręcz przeciwnie, najlepiej takie dźwięki wypadają w salach dla max. dwóch
                tysięcy ludzi :-) Na dużej scenie wypadliby zapewne tak jak The Car is on
                fire...czyli kiepściutko, mimo niezłej płyty :-)

> Podobała mi się też Apteka, tu nie trzeba komentować, klasyka.
                > A po tym wszystkim w niedzielny poranek w zabłoconych kaloszach wsiedliśmy w
                > samochód i do Siedlec...i tak do następnego roku:)
                > Mam nadzieję,że będzie nas tam jeszcze więcej:)
                > Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka