Dodaj do ulubionych

Mylna złe piwo

23.06.07, 16:31
W zasadzie nie można mówić że piwo jest złe bo wszyscy wiemy że dany rodzaj piwa do każdego lokalu trafia w taki sam sposób i takich samych butelkach kegach itd.
LECZ podkreślam LECZ nie tylko ja zwróciłam na to uwagę ale w sklepie MYLNA nie domywa się kufli tudzież szklanek wiec może o to chodziło człowiekowi który domniemam jest smakoszem piwa no i cóż może zdarzyło się iż trafił na taki nie domyty kufel a wtedy już nie można powiedzieć że wszędzie piwo jest tego samego smaku a że wszędzie tak samo smakuje to nigdy nie można powiedzieć bo po co tak mówić?
Otóż proponuję zwracać uwagę barmanom by do kufla piwa dodawali 2 a może i trochę więcej kropli neutralizatora szczyn oczywiście to taki żart kolego...
a tak na poważnie reasumując sprawę odczuwania moczu w piwie podawanym w sklepie mylna moim zdaniem nie można mylić moczu z brudem.
z serdecznymi pozdrowieniami Mylna ZŁE Piwo
Obserwuj wątek
    • emektb Re: Mylna złe piwo 23.06.07, 18:30
      myślę, że jeśli ktoś urodził się chamem to i chamem zostanie. a że do tej pory
      zaledwie dwóch klientów za swoje chamskie, prymitywne zachowanie nie ma
      zaszczytu być obsługiwanymi w naszym lokalu, zgaduję że piękny nowy nick
      mylna_złe_piwo to właśnie jeden z tych szacownych, wątpliwych dżentelmenów.

mimo wszystko pozdrawiam i proponuję spróbować moczu by miał szacowny pan/pani
      możliwość porównania obu napojów. co do czystości, to gorąco proszę zmienić
      lokal.
      • lukasz57-90 Re: Mylna złe piwo 25.06.07, 13:20
        a moim zdaniem kazdy ma swoje zdanie :p i jak zechce to je zmieni badz nie,
        osoba ktora rozpoczela ten watek mysle ze spotkala sie z taka sytuacja i dlatego
        napisala a moze to tylko konkurencja ??
    • ettee Re: Mylna złe piwo 25.06.07, 14:22
      mylna_zle_piwo napisała:

>LECZ podkreślam LECZ nie tylko ja zwróciłam na to uwagę ale w sklepie MYLNA nie
      > domywa się kufli tudzież szklanek

w sklepie piszesz? a to dobre

co do barmanów to szorują kufle, aż iskry lecą, :-)

a w ogóle ile ty masz lat dzieweczko? Czyżby ktoś przytomny nie chciał sprzedać
      piwa nieletnim i teraz się mścimy?
      albo faktycznie siedzi przy kompie stary dziadek i pianę toczy, coby podkopać
      konkurencję... nie wstyd...
      • bmada Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 00:13
        Właściciel Mylnej ma taki stosunek do klientów jak Jarosław Kaczyński do
        pielęgniarek. Pamiętam, że tylko on sprzedawał piwo w czasie żałoby po śmierci
        Jana Pawła II.
        • bogini_nocy Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 08:43
          bmada napisał:

> Właściciel Mylnej ma taki stosunek do klientów jak Jarosław Kaczyński do
          > pielęgniarek. Pamiętam, że tylko on sprzedawał piwo w czasie żałoby po
          śmierci
          > Jana Pawła II.

Brak ci logiki kochanie, zarzucasz temu Panu, w domyśle nieodpowiedni stosunek
          wobec Klientów, podkreślając fakt, że jako jedyny owych Klientów nie olał...
          Coś chciałaś myszko jeszcze powiedzieć?? :-D
        • superkiwi Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 08:46
          Jasne że mu to piwo pamietamy. Brawo! Dzięki niemu człowiek miał możliwość
          wyboru. Nikt kto chiciał okazać załobe nie musiał piwa kupować. A kto niechciał
          (bo odziwo są tacy co nie szli za tym owczym pędem) miał troche wolności.
          WOLNOSC WYBORU niech na żyje! ;-)
          • komorka25 Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 11:29
            superkiwi napisał:

> Jasne że mu to piwo pamietamy. Brawo! Dzięki niemu człowiek miał możliwość
            > wyboru. Nikt kto chiciał okazać załobe nie musiał piwa kupować. A kto
            > niechciał(bo odziwo są tacy co nie szli za tym owczym pędem) miał
            > troche wolności.
            > WOLNOSC WYBORU niech na żyje! ;-)

Byłam tam kilka razy, ale zaczne chodzic częściej. Też jestem za wolnościa
            wyboru.
        • no_login Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 09:16
          > stosunek <cut> jak Jarosław Kaczyński do
          > pielęgniarek
          A cóż chcesz od "naszego ukochanego" premiera?
          Oszczędza kobietom widoku swego oblicza
          (któraś mogłaby nie wytrzymać...)
        • emektb Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 12:57
          no proszę jaką ty masz wyśmienitą pamięć. a jakie zdolności propagandowe.
          jeśli chcesz bawić się w argumenti ad persona, to powiem ci że twoje są równie
          durne jak i twoje wpisy.
        • emektb Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 13:03
          i jeszcze jedno bmada. nie podoba mi się twoje podejście do autorytetów. moją
          sprawą jest kim jest dla mnie papież i nic ci do tego. jednak wykorzystywanie
          osoby szczerze ważnej dla wielu osób tylko po to by spróbować pokazać kogoś w
          złym świetle grając przy tym na instynktach niższych jest nie tylko żałosne ale
          również prostackie.

życzę opamiętania

pozdrawiam

Emil Myrcha
          • bmada Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 22:46
            Myślałam, że Emilku jest inteligentniejszy. Jak brakuje argumentów to na fakty
            odpowiadasz wyzwiskami. Typowe to dla komunisty. Lepiej już nalewaj swoje piwo,
            a jeżeli proszą cię o umycie kufli to umyj i nie obrażaj się.
            • monika_b0 Re: Mylna złe piwo 26.06.07, 22:58
              "Pamiętam, że tylko on sprzedawał piwo w czasie żałoby po śmierci
              Jana Pawła II."
              Masz pamięć i mentalność godną aktywistki z Trójki Robotniczej. Historia już to
              przerabiała i jak widać jej krąg zatacza przysłowiowe koło bez względu na trendy
              panujące w "jedynie słusznej" polityce państwa ;)
              • no_to_jadziem Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 14:01
                monika_b0 napisała:

> "Pamiętam, że tylko on sprzedawał piwo w czasie żałoby po śmierci
                > Jana Pawła II."
                > Masz pamięć i mentalność godną aktywistki z Trójki Robotniczej. Historia już
                to
                > przerabiała i jak widać jej krąg zatacza przysłowiowe koło bez względu na
                trend
                > y
                > panujące w "jedynie słusznej" polityce państwa ;)

A moze to po prostu jedna z tych co chodziły wtedy po lokalach
                i "delikatnie"sugerowały,że nieładnie jest sprzedawać piwo po śmierci pewnego
                staruszka,którego nie każdy przecież musiał kochać i nie każdy musiał
                przywdziać żałobe po jego śmierci.Rodzice jej kiedyś mówili,że trzeba mieć coś
                W głowie,ale ona zrozumiała,że trzeba mieć coś NA głowie,więc kupiła sobie
                gustowny berecik z materiału który jest teraz na topie i próbuje
                wprowadzać "porządek" o którym słucha w jedynie słusznym radiu.
            • bogini_nocy Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 08:46
              bmada napisał:

> Myślałam, że Emilku jest inteligentniejszy. Jak brakuje argumentów to na
              fakty
              > odpowiadasz wyzwiskami. Typowe to dla komunisty. Lepiej już nalewaj swoje
              piwo,
              >
              > a jeżeli proszą cię o umycie kufli to umyj i nie obrażaj się.

A ty rybeńko bmadowa w wątku o brudnym kuflu w podnieceniu wyjeżdzasz ze
              sprzedażą piwa w okresie żałoby, zatem jeżeli ktoś Ci mówi, że jesteś żałosnym
              patałachem to staraj się poprawić w ramach samokrytyki i nie obrażaj się :-D

Bogini

Twoja
            • emektb Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 13:22
              o teraz stroisz sie w piórka kobiety?
              > Myślałam, że Emilku jest inteligentniejszy.

do tej pory byłeś mężczyzną.
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=61456283&a=63557492
              jak to jest tak się zmieniać? czyżby problemy podobne do tych z filmu "ja, irena
              i ja"
              • krzycho1252 Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 13:44
                Piszą, pisali i będą pisać. Różne rzeczy pisali a ludzie walą jak w "dym..."
                Kilka lat już piszą.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=36227728&a=36227728
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=36216756&a=36216756
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=27478166&s=0
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=26341278&a=26341278
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=7273051&s=0
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=13273547&a=13273547
                • krzycho1252 Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 13:49
                  Ten chyba najstarszy?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=7273051&a=7273051
                  Gdyby tak wszystkie posty policzyć wspominające o Mylnej ?
    • guthead Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 06:39
      ... a mnie Emil to kiedyś piwo postawił. Piwo z beczki smakuje wszędzie tak
      samo wiem bo mam 115cm w pasie jak się napne.
      • obrodas Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 09:31
        Ja mam o 2 cm wiecej i to bez napinania i absolutnie nie zgadzam sie z
        twierdzeniem ze piwo z kija smakuje wszedzie tak samo. W lokalu to barman i
        wlasciciel rzadzi jak smakuje, jak jest ekstra atmosfera to smakuje lepiej. U
        Emila jest dobra atmosfera :)
    • misinka81 Re: Mylna złe piwo 27.06.07, 23:27
      Gdyby było niedobre piwo, to i atmosfera by nie pomogła, a jako że jest to mój
      najczęściej w Siedlcach uczęszczany lokal, gdzie przychodze wypić ten trunek
      (na razie mam szlaban;), to zdecydowanie zaprzeczę tematowi wątku.
      Pozdrawiam :)
      • bmada Re: Mylna złe piwo 29.06.07, 19:43
        Czy to prawda, że w brudnym kuflu jest większa piana?
        • bmada Re: Mylna złe piwo 29.06.07, 19:52
          Sądzę, że wątek "Mylna złe piwo" to pomysł właściciela na autoreklamę.
          • lady_sza Re: Mylna złe piwo 29.06.07, 20:06
            skoro uwazasz, ze to autoreklama to nie podciągaj emilowi wątku:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka