gaziarz 13.06.03, 10:09 gadam sobie z roznymi ludzmi z innych regionalych i sie okazuje, ze oni sobie robia spotkania IRL. moze wynajmiemy sobie Hetmana, albo jakas lake pod Siedlcami i sie poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKI Re: spotkanie forum siedlce IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 18:40 Fajny pomysł. A czy można przyjechać z rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: spotkanie forum siedlce 16.06.03, 00:33 Gość portalu: MIKI napisał(a): > Fajny pomysł. A czy można przyjechać z rodziną? z Mikim tak, z mezem- nie. Zartuje. Pewnie- im wiecej nas bedzie, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: spotkanie forum siedlce IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 20:42 ja proponuję siedlecki zalew i okoliczne ogródki z piwem. Co wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: spotkanie forum siedlce IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:48 To ja poproszę, żeby to nie było 5 lipca dobrzeee...? Chciałabym przyjść, a piątego nie będzie mnie w Siedlcach. Pozdrowienia, Mag.da.O Odpowiedz Link Zgłoś
gaziarz Re: spotkanie forum siedlce 16.06.03, 00:32 ludzie!! wpisujcie sie tutaj, jezeli macie ochote wziac udzial w tym spotkaniu, bo na razie w trzy osoby, to mozemy gdziekolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
piniek Re: spotkanie forum siedlce 16.06.03, 10:11 no to się dopisuję :-) (jeśli niesiedlczanie też mogą...) P.I.nie.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: spotkanie forum siedlce IP: 193.0.73.* 16.06.03, 13:34 Ja tez dolaczam do grona zainteresowanych spotakniem forumowiczow. Gdzie i kiedy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś