agniesia8 31.07.07, 20:41 Może wiecie gdzie w Siedlcach mogę zamówić meble kuchenne z których będę zadowolona (dotrzymanie terminu, solidne wykonanie, szybki montarz)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy85 Re: Meble kuchenne? 31.07.07, 22:26 Proponuję zestaw BRW. Gotowe zestawy w różnych rozmiarach szafek, nieskończone możliwości aranżacji. Zresztą sprawdź w internecie. Kiedyś zamawiałem na 3-go Maja, pomogli zaprojektować, wykonane w terminie. Służą bezproblemowo do tej pory, a minęło już z 5 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Meble kuchenne? 31.07.07, 22:45 Zamawiam właśnie na Brzeskiej, sklep po prawej stronie przed samym skrzyżowaniem ze Starzyńskiego. Rodzice brali tam rok temu i są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
yoaneta Re: Meble kuchenne? 01.08.07, 11:17 A ja absolutnie nie polecam tego sklepu róg Brzeskiej i Starzyńskiego. Masakra dosłownie. Zamawiałam u nich meble kuchenne (zależało mi na czasie). Jako jedyny sklep w Siedlcach umówił się ze mną na realizację zlecenia już na drugi dzień(pomyslałam wtedy "Super sklep")gdyż akurat jechał po towar.Wszystko grało jak najbardziej do czasu gdy nie otworzylismy pudełek(wszystkich)z meblami. Same płyty i deski.Nawet jednego wkręta czy uchwytu nie było. Czekaliśmy na nie tydzień czasu.Rekomopensaty nie doczekaliśmy się - chociaż miała być. A jakość mebli - szkoda słów...Znajomi też nie są zadowoleni z usług tejże firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Meble kuchenne? 01.08.07, 14:59 U rodziców był uszkodzony blat, więc wymienili na inny - na szczęście rodzice nie zapłacili całości z góry. Ja mam wpłaconą zaliczkę, montaż zapewniają (za 10% ceny mebli), więc nie martwię się o wkręty itp. Całość będzie zapłacona po montażu, zobaczymy tylko ile się zejdzie (mówią o miesiącu). Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: Meble kuchenne? 01.10.07, 13:08 Niestety potwierdzam to co napisała yoaneta. Meble są w porządku, ale zamiast obiecanego miesiąca czekałem dodatkowo 3 tygodnie (co było baaardzo uciążliwe bo w tym czasie w ogóle nie mieliśmy kuchni ani sprzętu AGD). W jakimś rabacie z tytułu znacznych opóźnień nie było w ogóle mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Meble kuchenne? 31.07.07, 23:10 Ja czekam właśnie na montaż mebli kuchennych, więc jak tylko zostaną zamontowane, na pewno napiszę, jak oceniam fachowość firmy, w której zamówiłam. Dodam, że umowę podpisywałam w połowie czerwca i montaż mam w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Meble kuchenne? 01.08.07, 19:51 Co prawda nie podejrzewam, żebyś chciała zamawiać u stolarza, ale OSTRZEGAM przed niejakim Adamem Szaniawskim - strasznie niesolidny. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek17 Re: Meble kuchenne? 01.08.07, 19:56 a ja polecam fimę SSF, mam od nich kuchnię i szafę, zrobili w terminie i jest spoko. oglądał je mój znajomy, który kiedyś pracował przy meblach i mają podobno dobre szuflady i te całe systemy ;) tzn od tego zależy ile nam taka kuchnia posłuży:) www.ssf.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Meble kuchenne? 03.08.07, 16:05 Mi bardzo dobrze sprawdzili się Panowie z KAMARA - na Sokołowskiej mają salon. Było terminowo i bez problemów jakościowych. A korzystałem z ich usług już 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Meble kuchenne? 03.08.07, 23:17 Moja babka brala kuchnie w tej firmie na brzeskiej - rog starzynskiego. Totalna masakra! brzydko wykonczyli blat, listwy sa do niczego tak zwane noski maskujace na rogi odpadaly i musialem sam z ojcem zmieniac na inne cale wykonczenie! NIE POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
radek_hary Re: Meble kuchenne? 04.08.07, 18:49 niedawno sam zamawiałem kuchnie w firmie konstrukt na brzeskiej solidna kuchnia polecam ale maja jedną wade długo niestety trzeba czekać . Odpowiedz Link Zgłoś
lenka2225 Re: Meble kuchenne? 07.08.07, 16:31 firme KONSTRUKT kategorycznie ODRADZAM ! UWAGA ! To oszuści! Nie dość że długo czekaliśmy, przyjeżdżała do nas "humorzasta dziewczynina" to podliczyli nas tak, ze meble wyszły w końcu 2 razy drożej niż na początku sie umawialiśmy. Bardzo przykre mam wspomnienia związane z tą firmą. Teraz znów bede musiała zamówić meble dla rodziców, ale aż sie boje... Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: Meble kuchenne? 07.08.07, 21:26 Jestem właśnie w trakcie remontu. Zamawiam kuchnie i szafy w firmie Konstrukt. Jak na razie zadowolona jestem bardzo z obsługi. Kuchnia nie jest tania, ale napewno bedzie bardziej solidna niż BRW (miałam w poprzednim mieszkaniu, rozkleił się blat i listwy). Moja siostra zamawiałam meble kuchenne, szafę wnękowa i pewne elementy w Konstrukcie. Są bardzo rzetelni. Zobaczymy jaka bedzie moja opinia za dwa miesiące, jak już kuchnia stanie:) Co mi się jeszcze podoba. Poddają pewne pomysły, rozwiązania o których bym nie pomyślała i nawet nie wiedziała, że jest taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Meble kuchenne? 07.08.07, 19:00 U mnie już kuchnia zamontowana i jestem bardzo zadowolona zarówno z mebli, jak i montażu. Szczerze polecam firmę Akces, mają siedzibę w Arche na Brzeskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna5500 meble kuchenne 14.05.14, 21:05 przestrzegam przed firmą -Kuchnie i wnętrza MAGNAT,która mieści się na ul.Floriańskiej obok solarium i fryzjera.Oszust,kombinator nie wywiązuje się z terminów i na dodatek partacz.Kuchnię zamówiłam na początku lutego miała być na święta w kwietniu.Kuchnia była montowana po jednej szafce raz na tydzień i kompletna pojawiła się 15 maja.Czyli opóżnienie przeszło miesiąc.Dodam,że święta wielkanocne jak i majowe spędziliśmy z dziećmi na walizkach bez kuchni.Uwaga pięknie potrafi mówić,jeżeli chcecie zaoszczędzić sobie nerwów i suchego prowiantu omijajcie tą:" firmę" Odpowiedz Link Zgłoś
marrrr111 Re: Meble kuchenne? 19.06.17, 14:26 SZANIAWSKI ADAM , ul. Gliniana 20 Siedlce NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coś strasznego !!!!!!!!!!! Firma nie słowna. Odpowiedz Link Zgłoś
marrrr111 Re: Meble kuchenne? 24.07.17, 13:50 TYLKO nie ten : Szaniawski ul. Gliniana Siedlce !!!!!!!!!!!!!!! TRAGEDIA !!!!!!!!!!!! Odradzam wszystkim, partacz straszny i brudas Odpowiedz Link Zgłoś
kaowiec81 Re: Meble kuchenne? 26.07.17, 11:01 Polecam meblarza Piotr - 506 061 655 Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: Meble kuchenne? 08.01.18, 14:14 Poszukuję solidnej firmy, która dobrze i w rozsądnej cenie "zrobi" projekt i meble do kuchni. Znajomi byli zadowoleni z Konstruktu. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Meble kuchenne? 08.01.18, 16:41 Czego oczekujesz, że ktoś, nie widząc finalnego produktu, będzie przekonywał, że ci znajomi nie mają racji? Ich zadowolenie powinno wystarczyć wystarczyć Ci za rekomendację. Ale nie zawadzi byś się do nich udał i obejrzał efekty na własne oczy. Opinie forumowe zawsze będą podejrzane. Bardzo często zdarza się, że "sroka swój ogon chwali", a konkurencja wiesza na nim psy. Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: Meble kuchenne? 08.01.18, 19:38 Nie pierwszy raz Twój wpis nie wniósł zbyt wiele do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Meble kuchenne? 08.01.18, 21:40 A może tak jakieś argumenty na poparcie tej opinii? Spróbuję wyjaśnić prościej. Podajesz nazwę firmy, która wykonała produkt dla Twoich znajomych, zaznaczając, że byli z niego zadowoleni. Jednocześnie zadajesz pytanie, co ktoś na ten temat może sądzić. Co można odpowiedzieć? Mamy ocenić, czy są oni godni zaufania? Bo ja tak to Twoje zapytanie odebrałem. Ktoś inny może uznać, że to próba reklamy. Przytoczenie nazwy firmy i jednocześnie pochwał na jej temat może być argumentem na tę tezę. Co byś powiedział, gdyby ktoś napisał, że to partacze niegodni zaufania, jednocześnie nie podając żadnych dowodów na poparcie takiego stanowiska? Przypuszczalnie zaraz by odezwał się jakiś obrońca, z dużą dozą prawdopodobieństwa jakiś współwłaściciel, albo pracownik odpowiedzialny za reklamę, i zaczął zaprzeczać tej opinii, wychwalając jednocześnie pod niebiosa ich produkty i kierownictwo. To jest bardzo często spotykany scenariusz w takich sprawach. I komu teraz uwierzysz? Obcym ludziom, których nigdy nie widziałeś na oczy, nie masz pojęcia o ich prawdomówności i obiektywizmie, czy znajomym, których w jakimś już stopniu znasz i masz pojęcie o ich cechach charakteru? Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: Meble kuchenne? 09.01.18, 14:10 kerac32 napisał: > Podajesz nazwę firmy, która wykonała produkt dla Twoich znajomych, zaznaczając, że byli z niego zadowoleni. Jednocześnie zadajesz pytanie, co ktoś na ten temat może sądzić. Obecnie dopiero ZACZYNAM zbierać konkrety. Ze znajomymi o wspomnianych szczegółach jeszcze nie rozmawiałem. To była tylko dwuminutowa rozmowa, za kilka dni odbędę dłuższą. >Ktoś inny może uznać, że to próba reklamy. Przytoczenie nazwy firmy i jednocześnie pochwał na jej temat może być argumentem na tę tezę. Jeden wyraz to wg Ciebie pochwała? Swoją wypowiedź zainicjowałem słowami: "Poszukuję solidnej firmy...". Zwyczajnie... poszukuję solidnej firmy... może ktoś miał z takową styczność... może nawiążę kontakt z takimi osobami poza forum. Może osobiście uda mi się zobaczyć ich kuchnię... Ciebie prosiłbym tylko o jedno... Nie rozmywaj tematu jeśli w ww. kwestii (Temat brzmi: Meble kuchenne) nie masz nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
futroborsuka Re: Meble kuchenne? 09.01.18, 15:04 znajomi byli zadowoleni z Ikea. Odpowiedz Link Zgłoś
mj.z Re: Meble kuchenne? 09.01.18, 15:55 Przez ile, rok - dwa? Przecież to badziewie dłużej nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
mj.z Re: Meble kuchenne? 09.01.18, 16:03 Ja zamawiałem w Black Red White na Floriańskiej. Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
srak5 Re: Meble kuchenne? 10.01.18, 06:56 Znajomi byli zadowoleni z Szaniawskiego na Glinianej 20. Odpowiedz Link Zgłoś
1rabarbar1 Re: Meble kuchenne? 17.01.18, 08:16 I mniej więcej o takie podpowiedzi mi chodziło:-) Dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yanine Re: Meble kuchenne? 17.01.18, 15:48 Kuchenne to zwykle biorę na wymiar, wiadomo. Kuchnia to kuchnia, wszystko musi pasować co do milimetra. Resztę mebli kupowałam w Abrze, bo inne pomieszczenia to też większe pole manewru. A Abrę mam blisko, do tego sprawdzona, więc wybór był oczywisty według mnie. Poszukaj w necie, poszukaj opinii i znajdziesz to co Ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś