gryzelka1 11.01.09, 22:37 Witam, Macie może namiary na jakiegoś dobrego projektanta wnętrz. Najlepiej jakby nie był bardzo drogi. Kupiłam mieszkanie i potrzebuję kogoś, kto zaprojektowałby mi jego urzadzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: Projektant wnętrz 11.01.09, 22:54 Może ten link pomoże? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=76978945&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Projektant wnętrz 12.01.09, 19:58 Coś by się w Siedlcach znalazło np. www.nielo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tolek3.5 Re: Projektant wnętrz 13.01.09, 14:06 Polecam Panią, która projektowała mimieszkanie. Pani Ania, nazwiska nie pamiętam, ale mam do niej nr. telefonu. Wcale nie jest droga a bardzo solidna i ma ciekawe pomysły. I co ważne- nie wymyśla jakichś "kosmicznych" i super drogich rozwiązań. Jak się chce, to nadzoruje prace, wszstkiego dopilnuje, co jest dobrym rozwiązaniem, jak się dużo pracuje i nie ma czasu łazić po sklepach i pilnować robotników. Naprawdę mogę ja polecić z czystym sumienie. Tel. 0 600 260 215 Odpowiedz Link Zgłoś
asiakozak Re: Projektant wnętrz 18.01.17, 16:46 Miałam dużo czasu na szukanie architekta wnętrz. Pani Aleksandra Smereczyńska, telefon 501665673, miała wśród znajomych najlepszą opinię jako projektant wnętrz, dlatego się na nią zdecydowaliśmy. Faktycznie, w pełni zasługuje na tak dobrą opinię. Jest bardzo kreatywna, ma głowę pełną pomysłów, ale też bardzo słuchała co do niej mówiliśmy i w aranżacji zamieściła dużo z naszych marzeń. Ma sporo znajomości i układów, tym samym sporo pieniędzy zaoszczędziliśmy na wyposażeniu. Mamy najpiękniejsze mieszkanie w całej Polsce :-), nawet nie marzyliśmy, że może być aż tak ładnie. Polecamy Asia i Robert K Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: Projektant wnętrz 18.01.17, 18:57 Zapomniałaś dodać, że to autopromocja :) Odkopałaś wątek sprzed 8 lat tylko po to by się naiwnie zareklamować. Odpowiedz Link Zgłoś