brycee 15.02.09, 19:18 Wczoraj i dziś padał w moim bloku. Domtelowcy, czy u Was również? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misinka81 Re: DOMTEL 15.02.09, 19:33 U mnie padł wczoraj przed 23. Szlag mnie trafił, bo przelicytowali mnie na allegro i przepadła mi książka :( Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: DOMTEL 15.02.09, 20:26 Brycee ciekawa sprawa w tym wypadku była. U mnie też padł ale przez proxy śmigał nonstop i to dobrze śmigał na maxa. Skype nawet bez proxy chodził cały czas , reszta leżała . Jakaś tak dziwna zwiecha była , że sieć była tylko wyjścia pewnie poza domtel nie bylo i to nawww i skrzynce . Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: DOMTEL 15.02.09, 21:34 aro333 napisał: > Brycee ciekawa sprawa w tym wypadku była. U mnie też padł ale przez > proxy śmigał nonstop i to dobrze śmigał na maxa. Skype nawet bez > proxy chodził cały czas , reszta leżała . Jakaś tak dziwna zwiecha > była , że sieć była tylko wyjścia pewnie poza domtel nie bylo i to > nawww i skrzynce . Zgadza się. Ale pewnie masz na myśli proxy domtelowe. Ja radzilem sobie inaczej, łączyłem się z jakimś chińskim a później koreańskim proxy poprzez telnet, konfigurowałem no i jakoś chodziło. Zresztą podpatrz /na ile jesteś w stanie/, ten post założyłem na koreańskim ip a teraz piszę już na chińskim. Świat stanął na głowie od kiedy Rokitom Niemcy połamali kapelusze i wymięli kapoty :D Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: DOMTEL 15.02.09, 23:05 Az taki biegły w necie nie jestem , niestety. Choć daję sobie w 99 procentach radę bez pomocy. Tak korzystam z Domtelowego choć poduczę się z chęcią jak korzystać z innych hahhaha. Warunek to oczywiście działająca siec bo bez tego lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
mexicano.pl Re: DOMTEL 16.02.09, 06:10 podajcie domtelowski adres proxy i port przez który łączycie się z netem proszę bo nie mam a wiem że przez proxy jest trochę szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: DOMTEL 16.02.09, 17:37 Teraz znow cos fiksuje.Dziala tylko http na proxy :/ Odpowiedz Link Zgłoś