Dodaj do ulubionych

DOMTEL - Promocja :P

06.11.10, 19:50
Dopiero co wróciłam od koleżanki. Wściekła jak osa. Płaci za łącze o szybkości 8 MB a od rana ma ... 0.2 mb. Tak mniej więcej 40 razy wolniejsze niż usługa za jaką płaci. Oczywiście zaraz znajdzie się jakiś mądrala który powie że to jest "do 8 MB a nie 8 MB" :-) No niech się pocieszy swoją wiedzą fachową, a Dorota płacze :)
Obserwuj wątek
    • ygd Re: DOMTEL - Promocja :P 06.11.10, 19:57
      Wejdź na www.speedtest.net i podaj wynik :)
      Ale prawda jest taka, że praktycznie wszystkie łącza są sprzedawane bez gwarancji, bez CIRu. Ja się nieźle wkopałem, kupiłem w Netii 20mega, a router łączy się na 10mega...niestety reklamacji nie chcą przyjąć, ponieważ i 10 i 20mega jest w tej samej cenie ;) Jakbym wiedział na jaką minę się sadzę, poszedłbym do konkurencji...
    • adaptor3 Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 08:27
      1 Domtel zmienia ofertę dlatego mogą wystąpić zakłócenia ( info dostała na e-maila )
      2 Jeżeli jej komp rozsyła spamy w sieci automatycznie zmniejsza jej łącze
      3 Z takim płaczem nie na fora tylko na Chrobrego 9 tam jest siedziba oraz adm sieci Siedlce oraz jest na GG -wystarczy napisać .
      • marcinsiedlce Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 13:09
        1. A co ma zmiana oferty do zakłóceń sieci?
        • marek25aa2 Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 15:39
          Widzę ze Pan Marcin L. jak zawsze aktywny jeśli chodzi o internet ;) tylko czekać aż ktoś napisze ze w ITT media jest najlepiej :)
          • marcinsiedlce Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 16:17
            marek25aa2 oczywiście że w Netii najlepiej.

Po drugie po to jest forum aby się wypowiadać nieprawdaż?
            Po trzecie czy post dotyczy ITT czy Domtelu?
            Po czwarte mam nic marcinsiedlce a nie Marcin L tak?
            • marek25aa2 Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 17:37
              Po pierwsze nie wiem o co chodzi z Netią
              Po drugie w każdym temacie usiłuje Pan udowodnić ze inne firmę internetowe są be. przykład jest temat z PC-kompem i wiele innych.
              Po trzecie nie trzeba mieć imienia i nazwiska w nicku żeby wiedzieć kto to jest :)
              • rublov Re: DOMTEL - Promocja :P 08.11.10, 17:41
                marek25aa2 napisał:

> Po drugie w każdym temacie usiłuje Pan udowodnić ze inne firmę internetowe są b
                > e. przykład jest temat z PC-kompem i wiele innych.

Jeśli chodzi o PC-komp to marcinsiedlce miał 100% racji
      • roksana35 Re: DOMTEL - Promocja :P 07.11.10, 15:01
        adaptor3 napisał:
        > 1 Domtel zmienia ofertę dlatego mogą wystąpić zakłócenia ( info dostała na e-maila )

A niech sobie zmienia, wiemy że to jest oferta dla nowych abonentów. Tylko nie widzimy powodu dlaczego mają na tym tracić ci, którzy płacą i wymagają.

> 2 Jeżeli jej komp rozsyła spamy w sieci automatycznie zmniejsza jej łącze

Nie zmniejsza tylko całkowicie blokuje. Ale jej komp nie robi tego, wie bo dzwoniła do Domtelu i pytała czy jest jakiś problem z blokowaniwem jej komputera przez ich firmę.

> 3 Z takim płaczem nie na fora tylko na Chrobrego 9 tam jest siedziba oraz adm
        > sieci Siedlce oraz jest na GG -wystarczy napisać .

Klient płaci to i wymaga, a także nie widzi powodu żeby nie poinformować czytelników forum w jaki sposób realizowane są warunki umowy przez różne firmy. W końcu od wymiany doświadczeń też jest to forum. Ale najważniejsze że po kilku godzinach usterka została zlikwidowana i możemy znowu rozmawiać ze sobą na skype.

Z jakim płaczem? Niech płaczą wymądrzający się pseudoznawcy. Tutaj odezwała się tylko w pełni świadoma swoich i przyjaciółki praw, użytkowniczka internetu :D

• irekmak Re: DOMTEL - Promocja :P 08.05.15, 00:20
        dzisiaj 08-05-2015, znów qr.a nie działa internet na daszyńskiego, do jasnego gwinta to już nie pierwszy raz od roku - szlak mnie trafia. Znajomi namówili mnie na gwizdek z plusa, się śmiałem a teraz nie jest mi do śmiechu jak piszę komenta z gwizdka plusa :) domtel znuf dał ciała, kabanosy
        • avepawcio666 Re: DOMTEL - Promocja :P 08.05.15, 08:37
          To czas zmienić dostawcę a nie sie męczyć ze słabym internetem. Nie których to nie rozumiem. Mam kilku znajomych którzy narzekają na swój internet ale nic nie robia w kwestii zmiany. Obecnie na rynku jest kupę możliwości a tym bardziej mieszkając w bloku. Wystarczy poszukać.
          • mario.43s Re: DOMTEL - Promocja :P 09.05.15, 20:46
            Mam w tej chwili chyba już 3 umowę z Domtelem i nie mam powodów do narzekań. Badana różnymi programami prędkość nieco przekracza deklarowaną w umowie. Teraz mam 35 mega, a dochodzi do 38. No i oczywiście nie bez znaczenia jest brak limitu danych. Limit wyklucza operatorów mobilnych, bo w domu podpięte są 3 laptopy i pewnie szybko by się skończył...
            • dirt_black Re: DOMTEL - Promocja :P 09.05.15, 22:28
              haha fajna reklama "firmy" przez pracownika domtelu. Trzeba mieć tupet ...
              • mario.43s Re: DOMTEL - Promocja :P 12.05.15, 19:26
                I tu się mylisz dirt_black. Nie mam nic wspólnego z Domtelem poza umową na internet. Mam też umowy z Plusem i Vectrą i tez jestem z nich zadowolony - a nie mam 3 etatów...
                • rwijpapucie Re: DOMTEL - Promocja :P 16.05.15, 22:27
                  kolejny polski kartofel reklamujacy firme gimbazie. sprzedam kapuste i ogorki kiszone
                  • neutron6 Re: DOMTEL - Promocja :P 17.05.15, 10:58
                    Wreszcie Domtel wziął się za właściwą dla siebie robotę, czyli zaczął reklamować stojaki na rowery. I to mi się podoba bo to łatwiejsze niż dostarczanie programów telewizyjnych (szczególnie HD) i internetu. Na pewno więcej zarobią na tych stojakach do rowerów niż na tv i necie. A po drugie, panowie z Domtelu w swojej reklamie mówią nieprawdę o swoim konkurencie. Oj nieładnie
                    • dirt_black Re: DOMTEL - Promocja :P 17.05.15, 22:08
                      wiesz, jeżeli ubywa klientów z usług z internetu trzeba wziąć się za produkcję stojaków do rowerów. Nie widzę nic w tym negatywnego
                    • dirt_black Re: DOMTEL - Promocja :P 17.05.15, 22:11
                      neutron6 a o jakiej reklamie wspominasz?
                      • neutron6 Re: DOMTEL - Promocja :P 18.05.15, 11:10
                        Na osiedlu 1000-lecia domtel rozstawił swoją reklamę używając do tego (jako podstawy) stojaków na rowery, które bardzo ładnie (stojaki) wyglądają. W każdym bądź razie widać tam lepszą rękę fachowca niż w przesyłanych programach tv przez domtel.
        • sheraton35 Re: DOMTEL - Promocja :P 17.01.16, 21:40
          Dzisiaj od godziny w domu nie ma neta Daszynskiego 17.01.16 wole w pracy dluZej posiedzieć przynajmniej jest zawsze net.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka