baalhu 30.09.10, 18:23 Witam! Mam pytanie odnośnie swojego problemu. Potrzebuję pomocy w sprawie uzyskania odszkodowania od swojego ubezpieczyciela. Czy ktoś skorzystał z usług jakiejś firmy prawniczo-odszkodowawczej? Co polecacie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naagosh Re: jaka firma? 30.09.10, 20:55 Ja wypróbowałem kilka firm, gdy przydarzył mi się podobny dylemat i najlepsze według mnie jest EuCo (Europejskie Centrum Odszkodowań). Możesz zapytać w tej sprawie na ich oficjalnej stronie internetowej. Myślę, że są godni polecenia, gdyż są fachową firmą;-) Odpowiedz Link
amolz Re: jaka firma? 01.10.10, 12:02 Witam. Ze swojej strony mogę polecić firmę o najdłuższej i najlepszej renomie firmę Europejskie Centrum Odszkodowań. www.euco-lodz.pl Odpowiedz Link
nefrytka123 Re: jaka firma? 10.10.10, 22:14 Reprezentuję bardzo rzetelną firmę EUCO (do sprawdzenia www.euco.pl) Kontakt do mnie tel 508 933 540 , wszystko wyjaśnię .Firma nie pobiera opłat wstępnych, bardzo duża skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań i bardzo wysokie odszkodowania. Pozdawiam M.Kamińska Odpowiedz Link