joanna_maj45 08.08.22, 10:42 6 miesięcy temu mój mąż miał wypadek na motocyklu, nie z jego winy. Miał złamaną nogę, wstrząs mózgu, uraz kręgosłupa. Jaką firmę odszkodowawczą polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_kowalski1234 Re: Wypadek motocyklowy męża 08.08.22, 10:42 Rok temu miałem wypadek motocyklowy, który nastąpił nie z mojej winy. W jego wyniku doznałem urazu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i złamania miednicy. Moją sprawę powierzyłem Vox Veritas, ponieważ zachęciły mnie pozytywne opinie w internecie. Nie zawiodłem się! Pracownicy Vox na początek wyjaśnili mi w jaki sposób sprawa będzie prowadzona, jakie są procedury i jakie dokumenty należy przygotować. Uzyskali dla mnie adekwatne zadośćuczynienie oraz odszkodowanie z tytułu kosztów leczenia i opieki żony. Odpowiedz Link
anlex.odszkodowania Re: Wypadek motocyklowy męża 25.10.22, 13:00 Kancelaria AnLex zajmuje się dochodzeniem odszkodowań dla ofiar wypadków: · komunikacyjnych · przy pracy · przy pracy w rolnictwie · w miejscach użyteczności publicznej (poślizgnięcia na chodnikach) Reprezentujemy również osoby, które w wypadkach straciły osoby bliskie. Nie pobieramy opłat wstępnych. Nasze wynagrodzenie uzależnione jest od sukcesu. Zajmujemy się sprawami wypadków do 20 lat wstecz. Nasz Zespół gwarantuje wysoką jakość obsługi i skuteczne egzekwowanie odszkodowań. Sprawdź nas i bezpłatnie skonsultuj swoją sprawę. Wyślij sms o treści WYPADEK – oddzwonimy!!! Nawet jeśli otrzymałeś odszkodowanie zadzwoń do nas i sprawdź czy uwzględniono wszystkie roszczenia. Prowadzimy również sprawy związane z podwyższaniem rent powypadkowych, nawet jeśli były przyznane w latach 80 – tych, 90 – tych. Kontakt: tel. 721 401 000 www.kancelariaanlex.pl Odpowiedz Link