Dodaj do ulubionych

Wypadek motocyklowy męża

08.08.22, 10:42
6 miesięcy temu mój mąż miał wypadek na motocyklu, nie z jego winy. Miał złamaną nogę, wstrząs mózgu, uraz kręgosłupa. Jaką firmę odszkodowawczą polecacie?
Obserwuj wątek
    • piotr_kowalski1234 Re: Wypadek motocyklowy męża 08.08.22, 10:42
      Rok temu miałem wypadek motocyklowy, który nastąpił nie z mojej winy. W jego wyniku doznałem urazu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i złamania miednicy. Moją sprawę powierzyłem Vox Veritas, ponieważ zachęciły mnie pozytywne opinie w internecie. Nie zawiodłem się! Pracownicy Vox na początek wyjaśnili mi w jaki sposób sprawa będzie prowadzona, jakie są procedury i jakie dokumenty należy przygotować. Uzyskali dla mnie adekwatne zadośćuczynienie oraz odszkodowanie z tytułu kosztów leczenia i opieki żony.
    • anlex.odszkodowania Re: Wypadek motocyklowy męża 25.10.22, 13:00
      Kancelaria AnLex zajmuje się dochodzeniem odszkodowań dla ofiar wypadków:
      · komunikacyjnych
      · przy pracy
      · przy pracy w rolnictwie
      · w miejscach użyteczności publicznej (poślizgnięcia na chodnikach)
      Reprezentujemy również osoby, które w wypadkach straciły osoby bliskie.
      Nie pobieramy opłat wstępnych.
      Nasze wynagrodzenie uzależnione jest od sukcesu.
      Zajmujemy się sprawami wypadków do 20 lat wstecz.
      Nasz Zespół gwarantuje wysoką jakość obsługi i skuteczne egzekwowanie odszkodowań.
      Sprawdź nas i bezpłatnie skonsultuj swoją sprawę. Wyślij sms o treści WYPADEK – oddzwonimy!!!
      Nawet jeśli otrzymałeś odszkodowanie zadzwoń do nas i sprawdź czy uwzględniono wszystkie roszczenia.
      Prowadzimy również sprawy związane z podwyższaniem rent powypadkowych, nawet jeśli były przyznane w latach 80 – tych, 90 – tych.
      Kontakt: tel. 721 401 000
      www.kancelariaanlex.pl
    • atoodszkodowania5 Re: Wypadek motocyklowy męża 26.11.23, 15:14
      Zapraszam do kontaktu w celu omówienia działań i współpracy tel. 534 196 083
      a.tomaszewski@kancelaria-maters.pl
    • darinkaaaa Re: Wypadek motocyklowy męża 05.01.24, 15:38
      Proszę o kontakt w ww. sprawie. Postaram się pomóc w uzyskaniu większej kwoty odszkodowania za wypadek męża.
      • darinkaaaa Re: Wypadek motocyklowy męża 05.01.24, 15:38
        Mój numer telefonu to 664-686-843
    • wojtekuch Re: Wypadek motocyklowy męża 20.08.24, 12:42
      KANCELARIA PRAWNA PROSPECTRUM ODSZKODOWANIA pomoże skutecznie uzyskać odszkodowanie od ubezpieczyciela
      Tel. 173070703
      www.prospectrum.pl
    • joanna_sar_2025 Re: Wypadek motocyklowy męża 28.07.25, 15:09
      Profesjonalne wsparcie w pisaniu pism administracyjnych w kraju i na świecie.
      ODWOŁANIA, ZAŻALENIA, SKARGI I WNIOSKI, REKLAMACJE, ZWROTY KOSZTÓW
      Pisma do ZUS (np. odwołania od decyzji, wnioski o świadczenia, zasiłki),
      Wnioski do Urzędu Skarbowego (np. odwołania od decyzji podatkowych, wnioski o ulgę w spłacie zobowiązań),
      Pisma do MOPS i GOPS (np. wnioski o świadczenia socjalne, rodzinne i pielęgnacyjne),
      Wnioski i odwołania do Urzędu Miasta, gminy i wójta gminy, Starostwa Powiatowe (np. sprawy meldunkowe, budowlane, o dotacje i pomoc lokalną),
      Sprawy dotyczące windykacji należności i egzekucji komorniczych,
      Pomoc w sprawach budowlanych, meldunkowych, dotyczących dotacji unijnych oraz lokalnych,
      Przygotowanie pism do urzędów (weryfikacja i analiza umów),
      Przygotowywanie umów (umowy najmu, dzierżawy, zlecenia o dzieło, kupna-sprzedaży).
      Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta.
      Pomoc w sprawach spadkowych (dziedziczenie, zachowek, dział spadku).
      Reklamacje i zwroty kosztów ( loty, wycieczki, zakupy etc.
      Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta.
      Zapraszam do kontaktu asia.com@poczta.fm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka