joanna_maj45 08.08.22, 10:42 6 miesięcy temu mój mąż miał wypadek na motocyklu, nie z jego winy. Miał złamaną nogę, wstrząs mózgu, uraz kręgosłupa. Jaką firmę odszkodowawczą polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_kowalski1234 Re: Wypadek motocyklowy męża 08.08.22, 10:42 Rok temu miałem wypadek motocyklowy, który nastąpił nie z mojej winy. W jego wyniku doznałem urazu kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i złamania miednicy. Moją sprawę powierzyłem Vox Veritas, ponieważ zachęciły mnie pozytywne opinie w internecie. Nie zawiodłem się! Pracownicy Vox na początek wyjaśnili mi w jaki sposób sprawa będzie prowadzona, jakie są procedury i jakie dokumenty należy przygotować. Uzyskali dla mnie adekwatne zadośćuczynienie oraz odszkodowanie z tytułu kosztów leczenia i opieki żony. Odpowiedz Link
anlex.odszkodowania Re: Wypadek motocyklowy męża 25.10.22, 13:00 Kancelaria AnLex zajmuje się dochodzeniem odszkodowań dla ofiar wypadków: · komunikacyjnych · przy pracy · przy pracy w rolnictwie · w miejscach użyteczności publicznej (poślizgnięcia na chodnikach) Reprezentujemy również osoby, które w wypadkach straciły osoby bliskie. Nie pobieramy opłat wstępnych. Nasze wynagrodzenie uzależnione jest od sukcesu. Zajmujemy się sprawami wypadków do 20 lat wstecz. Nasz Zespół gwarantuje wysoką jakość obsługi i skuteczne egzekwowanie odszkodowań. Sprawdź nas i bezpłatnie skonsultuj swoją sprawę. Wyślij sms o treści WYPADEK – oddzwonimy!!! Nawet jeśli otrzymałeś odszkodowanie zadzwoń do nas i sprawdź czy uwzględniono wszystkie roszczenia. Prowadzimy również sprawy związane z podwyższaniem rent powypadkowych, nawet jeśli były przyznane w latach 80 – tych, 90 – tych. Kontakt: tel. 721 401 000 www.kancelariaanlex.pl Odpowiedz Link
atoodszkodowania5 Re: Wypadek motocyklowy męża 26.11.23, 15:14 Zapraszam do kontaktu w celu omówienia działań i współpracy tel. 534 196 083 a.tomaszewski@kancelaria-maters.pl Odpowiedz Link
darinkaaaa Re: Wypadek motocyklowy męża 05.01.24, 15:38 Proszę o kontakt w ww. sprawie. Postaram się pomóc w uzyskaniu większej kwoty odszkodowania za wypadek męża. Odpowiedz Link
darinkaaaa Re: Wypadek motocyklowy męża 05.01.24, 15:38 Mój numer telefonu to 664-686-843 Odpowiedz Link
wojtekuch Re: Wypadek motocyklowy męża 20.08.24, 12:42 KANCELARIA PRAWNA PROSPECTRUM ODSZKODOWANIA pomoże skutecznie uzyskać odszkodowanie od ubezpieczyciela Tel. 173070703 www.prospectrum.pl Odpowiedz Link
joanna_sar_2025 Re: Wypadek motocyklowy męża 28.07.25, 15:09 Profesjonalne wsparcie w pisaniu pism administracyjnych w kraju i na świecie. ODWOŁANIA, ZAŻALENIA, SKARGI I WNIOSKI, REKLAMACJE, ZWROTY KOSZTÓW Pisma do ZUS (np. odwołania od decyzji, wnioski o świadczenia, zasiłki), Wnioski do Urzędu Skarbowego (np. odwołania od decyzji podatkowych, wnioski o ulgę w spłacie zobowiązań), Pisma do MOPS i GOPS (np. wnioski o świadczenia socjalne, rodzinne i pielęgnacyjne), Wnioski i odwołania do Urzędu Miasta, gminy i wójta gminy, Starostwa Powiatowe (np. sprawy meldunkowe, budowlane, o dotacje i pomoc lokalną), Sprawy dotyczące windykacji należności i egzekucji komorniczych, Pomoc w sprawach budowlanych, meldunkowych, dotyczących dotacji unijnych oraz lokalnych, Przygotowanie pism do urzędów (weryfikacja i analiza umów), Przygotowywanie umów (umowy najmu, dzierżawy, zlecenia o dzieło, kupna-sprzedaży). Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta. Pomoc w sprawach spadkowych (dziedziczenie, zachowek, dział spadku). Reklamacje i zwroty kosztów ( loty, wycieczki, zakupy etc. Umowy współpracy biznesowej, klauzule zabezpieczające interesy klienta. Zapraszam do kontaktu asia.com@poczta.fm Odpowiedz Link