04.10.10, 20:30
Witam! Mam pewien problem, mianowicie miałem wypadek na ulicy ze złamaniem nogi i nadgarstka. W ramach NNW ubezpieczyciel może mi wypłacić tą kwotę lub wyższą jeśli stwierdzi większy uszczerbek na zdrowiu. Ten wypadek nie pozwolił mi pracować przez miesiąc i przez ten miesiąc praktycznie nic nie zarobiłem. Można w jakiś sposób odwołać się od decyzji ubezpieczyciela?
Obserwuj wątek
    • sturmir Re: pomocy 04.10.10, 21:28
      Pewnie, że można. Mogę Ci doradzić skorzystanie z EuCo- firma ma dość długi staż i wysoką renomę wśród osób, które skorzystały z ich usług. Jak wpiszesz w Google hasło "Euco", to zaraz powinien się pojawić link do ich witryny. pozdrawiam.
    • amolz Re: pomocy 05.10.10, 12:48
      Witam. Główna podstawą do uzyskania odszkodowania jest OC sprawcy, jeśli wypadek wydarzył na ulicy to często zarządca osiedla jest wtedy odpowiedzialny za np: nieodśnierzenie.
      Proszę dokładnie opisać co się stało postaram się pomóc. Z NNW wypłacane są często śmieszne pieniądze, oczywiście można się od takiej decyzji odwoływać zazwyczaj wtedy trochę podnoszą kwotę odszkodowania jednak to jest i tak nic w porównaniu z tym co wypłacają z OC.
      Polecam www.euco-lodz.pl lub tel do agenta 790-590-998 mnie pomogli.
    • nefrytka123 Re: pomocy 10.10.10, 22:09
      Reprezentuję bardzo rzetelną firmę EUCO (do sprawdzenia www.euco.pl)
      Kontakt do mnie tel 508 933 540 , wszystko wyjaśnię .Firma nie pobiera opłat wstępnych, bardzo duża skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań i bardzo wysokie odszkodowania.
      Pozdawiam M.Kamińska
      P.S.
      Mój syn przewrócił się na chodniku i za rozcięcie czola uzyskał odszkodowanie rzędu kilku tysięcy, dlatego polecam EUCO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka