Dodaj do ulubionych

"GLINA", help!!

22.03.05, 09:22
jakos nie moglam ogladac tego serialu w "normalnym" trybie. nadrabiam zaleglosci na regionalnej. jednak puszczaja bardzo pozno i nierzadko z wielkim poslizgiem. tak jak ostatnio... nie dotrwalam do poczatku emisji i nastawilam nagrywanie. niestety puszczali kabaret z komisji sledczej i poslizg w programie byl ponad godzinny:( "Glina" nie nagral:( buuuuuuu a powtorek nie ma. czy ktos moglby mi strescic 11 odcinek?? pliiiiiisssssss...

dziekuje z gory, dobrzy ludzie:)
pozdrawiam
matya
Obserwuj wątek
    • taskussani Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 09:28
      od razu mówię, ze tez nie oglądałam w piatek. ale nie mogę sie powstrzymac i nie popsioczyc na tvp3 - to nie było pierwszy raz. ja nie wiem po co oni powtarzaja komisje sejmową po północy w piątki? dla kogo? i te przesunięcia w programie sa wkurzające strasznie - nikt nie potrafi tego przeliczyć? przeciez to nie sa transmisje na żywo...
      i w ogóle - pierwszy odcinek gliny nadawali o 24.00 - w piątek jakos da się wytrzymać, ale teraz zjechali do 1.00 - 1.30 ;(
      • mason_verger Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 13:20
        Też się kiedyś dałem złapać bo TVP3 puściła Kabaret "Komisja Śledcza". W
        gazetach prawie zawsze Glina jest 0:05 a w praktyce często 1-1:30.

Znalazłem wyjście: w piątek sprawdzam program na stronie tvp.pl i tam są już
        aktualne dane: będzie poślizg czy nie.
        • matya Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 13:42
          > Znalazłem wyjście: w piątek sprawdzam program na stronie tvp.pl i tam są już
          > aktualne dane: będzie poślizg czy nie.

tez tak zwykle robilam ale oststno w ciagu dnia nie sprawdzilam a wieczorem net mi nie chodzil... dalam zapas na komisje sledcza ale pojechali tym razem wyjatkowo:(

ale do rzeczy: naprawde nikt nie moze mi pomoc???
          • carrera2003 Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 13:47
            Ja to w ogłe jestem w sytuacji tragicznej. Jak zaczęli powtarzać Glinę na
            Regionalnej to pewien vincent_vega obiecał mi serial na płytkach. Więc
            odpuściłam oglądanie na TVP3 a płytek jak nie było tak nie ma!!!
            Drogi Vincencie, GDZIE JESTEŚ i co z moimi płytkami do pioruna!!!
            • taskussani Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 14:15
              ja juz mam takie braki w glinie przez te afery polityczno-gospodarcze, że chyba sobie normalnie nielegalnie ściągnę całość z emule. tylko że to trwa...
              na tv polonia nie mogę liczyć, choc pewnie tam wkrótce bedzie glina, bo mam tylko podstawowy naziemny pakiet;( a w 'normalnej' tvp powtórka będzie pewnie w wakacje... grr
              • taskussani Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 14:21
                a jesli chodzi o opis, to tu cos jest, ale nie daję głowy że to akurat ten piątkowy odcinek:
                ww2.tvp.pl/tvppl/View?Cat=1349&id=184925
                • matya Re: "GLINA", help!! 22.03.05, 14:38
                  taskussani, dzieki!! jestes wielka:) a ja gapa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka