kingapaulina 20.06.07, 08:37 Wczoraj na TVP Kultura "leciała" Kobra, przedstawienie "Alicja prowadzi śledztwo" z Ireną Kwiatkowską. Chciałam zapytać czy oglądaliście, ale po wpisach widzę, że wygrała Miłość:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panistrusia Re: Stara dobra Kobra 20.06.07, 09:09 Wygrało posiadanie zwykłej, dachowej anteny. Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: Stara dobra Kobra 20.06.07, 09:17 Szkoda, bo przedstawienia mają być dwa razy w miesiącu, co drugi wtorek. Może gdybyś zamontowała widelec jako wzmacniacz czy coś takiego, to łapało by Kulturę???:) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Stara dobra Kobra 20.06.07, 10:00 Kultura nie jest dostępna inaczej niż w kablówkach i platformach cyfrowych. A poza tym dom nie jest mój. A poza tym za chwilę wyprowadzam się daleko z naszego kulturalnego kraju. A Kobry chyba i tak bym nie zdzierżyła :( Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Stara dobra Kobra 20.06.07, 10:27 a ja bym chciała KObre na odtruktr po rózncyh pitbulach naszpikowanych Kur..mi i ch..ami Odpowiedz Link Zgłoś
b_eata Re: Stara dobra Kobra 20.06.07, 13:26 I tu się mylisz,bo ja właśnie oglądałam Kobręi świetnie się bawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś