Dodaj do ulubionych

zaginął pies

IP: 94.254.152.* 14.04.10, 14:43
Dnia 09.04.2010r około godziny 11.00 na osiedlu Dziekana(CZELADŹ-PIASKI) zaginął pies. Ma na imię KAJTEK.
Ma około 30-35cm wielkości. Wiek 5lat. Jest czarny z białym""krawatem"", kremowe łapki i charakterystyczną białą plamkę na karku.
W dniu zaginięcia miał na pyszczku czarny kaganiec taki jak na zdjęciu (może być teraz nawet bez niego)

link ze zdjęciami---> ifotos.pl/zobacz/ZAGINAL_nnqsew.JPG/

ZA INFORMACJE KTÓRE POMOGĄ W JEGO ODNALEZIENIU WYZNACZONA ZOSTAŁA NAGRODA PIENIĘŻNA

Jeśli go widziałeś/aś PROSZĘ ZADZWOŃ 796-15-18-59
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 19:16
      skontaktuj się z osobami prowadzącymi profile Sosnowca i Czeladzi na
      naszej klasie i poproś by wkleiły zdjęcie psa na swój profil -
      szanse znacznie wzrosną - to sprawdzony pomysł!
      skontaktuj się z okolicznymi schroniskami - np. jutro i co tydzień

powodzenia, aha i polecam codzienne spacery po okolicy
      odnajdzie się!!!
      • Gość: specka Re: zaginął pies IP: *.czeladz.vectranet.pl 15.04.10, 11:57
        Witam
        Oczywiście zaraz jak pies zaginął zostały rozwieszone plakaty u mnie na osiedlu, Czeladzi, Sosnowcu, Milowicach, na nk też dałam znajomi polecają innym...Na necie jest na każdej stronie z zaginionymi/znalezionymi. Byłam w każdym schronisku do jakiego mam dostęp(tam też są ogłoszenia). Także na forum Czeladzkim,Będzińskim,Sosnowieckim. Ale nikt po prostu go nie widział...jak by się rozpłynął. Oczywiście dzwonią ludzie, że widzieli takiego psa więc od razu jadę, ale zazwyczaj okazuję się, że to nie Kajtek.
        Ja nie tracę nadzieje i wierze że, wróci (może poleciał za jakąś suką). Na pewno nie przestane go szukać(to nie był zwykły pies)i sobie nie wyobrażam żeby go nie było ze mną.
        • Gość: as Re: zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.10, 19:15
          polecem codzienne spaceru lub objazd okolicy - w promieniu 5 km
          samochodem i nawoływanie go
          • Gość: specka Re: zaginął pies IP: *.czeladz.vectranet.pl 16.04.10, 09:53
            Był widziany wczoraj o godz 18.30-19.00 na moim osiedlu tylko przy innym bloku(czemu nie przyszedł do domu)przez próbę złapania poprzez obcą osobę uciekł pojechałam go szukać w tamto miejsce gdzie uciekł ale nic :( dzisiaj też ide tam gdzie go wczoraj widziano (możliwe, że jest w szoku i tylko pamięta klatkę)
    • Gość: as Re: zaginął pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:30
      znajdzie się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka