Gość: anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 00:13 moze ktos polecic taniego rzeczoznawce nieruchomosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumenalle Re: rzeczoznawca 30.12.13, 00:15 Jak mozna zyc w tym zlodziejskim kraju ! Bronislawa B. SKORUMPOWALA bieglego sadowego. Dotyczy " SKORUMPOWANEGO OSZUSTA " bieglego sadowego z Jeleniej Gory "jerzego karpinskiego " ! swietnafirma.pl/nFirma.aspx?id=883102&s=h8lh11j&n=karpinski-jerzy-przedsiebiorstwo-wielobranzowe-kon-bud-jerzy-karpinski Polska,Dolny Slask, Jelenia Gora, Cieplice Ul.Szafirowa 13 58-560 Jelenia Góra ! Co to jest komorik ? Co to Jest biegly ? Tak to dobre slowo ” BAGNO”! BAGNEM TEZ MOGE NAZWAC BIEGLEGO SADOWEGO Z JELENIEJ GORY ” jerzego karpinskiego ” ! www.fundacja.lexnostra.pl/index.php/wiadomosci/interwencje/205-biegly-rzeczoznawca-pozbawil-go-majatku Jerzy Karpiński – Sekretarz w Karkonoskie Stowarzyszenie Rzeczoznawców Majątkowych Jelenia Góra – Wałbrzych Chcialbym ostrzec przed bieglym sadowym z Jeleniej Gory jerzym karpinskim ktory oszukal mnie na wycenie mojego nowego domu .Ten OSZUST zanizyl wartosc domu o 50 %.Ten OSZUST porownal moj dom do domow z XVIII wieku. Zachecam do strony: www.facebook.com/groups/184006265083523/ Mirosław Rój-Sarnecki do list, jerzyborowczak, Jerzy.Fedorowi. Szanowni Państwo !!! Sprawa “pachnie” skandalem,zatem proszę o podjęcie stosownych działań mających na celu jej wyjaśnienie,tudzież poinformowanie mnie jaki będzie jej dalszy bieg.Nie jest to niestety jedyny przypadek,stad pilność jej wyjasnienia i zadośćuczynienia pokrzywdzonemu. Z dziennikarskim pozdrowieniem Mirosław Rój-Sarnecki Sekretarz Sądu Dziennikarskiego Warszawskiego Oddziału Stowarzyszenia Dziennikarzy RP LIST DO GOWINA . www.aferyprawa.eu/Wyceny/Jelenia-Gora-Rzeczoznawca-Sadowy-Jerzy-Karpinski-dopuscil-sie-przestepstwa-przy-wydaniu Firma PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE KON BUD JERZY KARPIŃSKI Status Podmiot aktywny Adres rejestrowy ul. Szafirowa 13 58-560 Jelenia Góra, dolnośląskie Jerzy Karpiński Miasto: Jelenia Góra tel. (75) 767-64-35 tel. kom. 604-21-88-90 p.w.konbud@neostrada.pl NIP 611-01-11-206 REGON 230183956 PKD 68.31.Z - Pośrednictwo w obrocie nieruchomościami Rozpoczęcie działalności 1993 Forma prawna Jednoosobowa własność prywatna Osoby zarządzające Karpiński Jerzy – Właściciel schpiza90@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcio Re: rzeczoznawca IP: *.cable.smsnet.pl 30.12.13, 08:41 Mojego psa wyceniono wczoraj na okrągły milion. Dają mi za niego dwa koty po pół miliona każdy :) Odpowiedz Link Zgłoś